Giselle


"Disney heeft eigenlijk altijd al een vrij grote rol in mijn leven gespeeld. Al van kleins af aan zong ik alle nummers mee, zowel in het Engels als Nederlands en een van de eerste cd's die ik zelf ooit kocht, was de soundtrack van The Little Mermaid, op vakantie, die mijn ouders toen hebben blauwgedraaid in de auto. Disney is nog steeds een groot deel van mijn leven. Disneymuziek is hetgeen waar ik naartoe vlucht in moeilijke tijden, en het is een van de dingen die me elke dag weer hoop geeft. Volgens mij bestaat er naast Disney World geen betere plek op deze planeet (behalve misschien Broadway, maar dat is een ander verhaal :'D)
Daarom denk ik dat ik best wel een grote kans maak in deze wedstrijd. Disney is een belangrijke en grote passie voor mij, en met mijn competitieve ingesteldheid wil ik steeds het beste van me geven. Ik zou mezelf teleurstellen om iets slecht te doen betreffende iets wat zo belangrijk is in mijn leven."


"I've been dreaming of a true love's kiss"


Kida


"Ik hou van Disney omdat het iets is dat al mijn hele leven bij me hoort. Al van kinds af aan wordt ik ondersteund en geholpen door de lessen die ik geleerd heb uit de films. De magie rond de prachtige verhaaltjes heeft me niet alleen geleerd een positieve houding aan te meten tegenover het leven, maar heeft me ook leren omgaan met verlies. Disney is iets dat ik liefst aan iedereen meegeef. Het is magisch en tegelijk helpt het je vooruit in het leven. Disney is veel meer dan wat films, het strekt zich verder uit dan dat en verslingerd zich in je hele levensstijl.
Waarom ik denk dat ik kan winnen? Disney is voor mij heel belangrijk en ik heb heel veel films gezien. Persoonlijk vind ik dit wel een moeilijke vraag om te beantwoorden, zeker aangezien deelnemen belangrijker is dan winnen. Ik hoop plezier uit deze wedstrijd te halen. En winnen we dan niet allemaal een beetje?"


"All will be well, Milo Thatch. Be not afraid."



Stitch



''Ik hou van Disney omdat ik ermee ben opgegroeid. Ik heb the Lion King ongeveer 10000000 keer gezien toen ik klein was en ik had zelfs een leeuwenknuffeltje die ik Kiara noemde naar de dochter van Simba. Ook was (en stiekem ben ik dat nog steeds.) ik een grote fan van Winnie the Pooh. Ik heb nog steeds mijn oud dekbed en mijn nachtlampje van hem. Nu kijk ik soms de oude films terug en ontdek de humor die ik als kind nog niet snapte. Disney is gewoon geweldig en blijft na al die jaren nog steeds vernieuwend.
Ik doe mee aan deze wedstrijd omdat ik van Disney hou en gewoon zin had in een wedstrijd. Ik denk niet meteen dat ik ga winnen en om eerlijk te zijn is dat ook niet echt mijn bedoeling, al wil ik liever wel zo lang mogelijk meedoen. Ik let heel erg op mijn taal en heb nog steeds veel fantasie, al zeg ik het zelf. Ook wil ik andere schrijvers en hun werken leren kennen en zo'n wedstrijd is daarvoor een goede gelegenheid, zolang iedereen vriendelijk en sportief blijft natuurlijk.''


"Ohana means family"


Elsa



"Waarom ik van Disney houd, vind ik lastig uit te leggen. Toen ik klein was, hield ik ervan omdat, nou ja, het tekenfilms waren. Tegenwoordig, nu ik iets ouder ben, houd ik er van door... tja, waardoor eigenlijk? Ik ontdek tegenwoordig allerlei grappen die ik vroeger niet snapte, maar dat is niet persé de reden. Ik denk dat het voornamelijk is omdat er happy endings zijn en prinsen op het witte paard enzo, en ik, als echte dromer, daar ook graag in geloof. Ik weet dat dit niet geweldig is uitgelegd, maar ik zal niet weten hoe ik het anders moet vertellen.
Waarom ik meedoen/ga winnen? Nou, ik doe mee omdat ik het leuk vind om tegen anderen 'te strijden' die allemaal ook van Disney houden en om te zien wat anderen ervan maken. Verder doe ik mee omdat ik eigenlijk wel benieuwd ben hoever ik zou gaan komen. Ik weet eigenlijk wel zeker dat ik niet ga winnen, maar het is mijn doel zo ver mogelijk te komen."


"It's funny how some distance makes everything seems small"


Peter Pan


"Ik hou ontzettend van Disney, omdat ik me heerlijk kan meeleven met de verhalen. Tegenwoordig heeft het ook iets weg van nostalgie. Vroeger zat ik namelijk altijd uren voor de tv. Ik heb al mijn videobanden zwart gedraaid en ik kende alle liedjes van de disney klassiekers uit mijn hoofd. Ik doe mee aan deze wedstrijd, omdat ik het thema heel erg leuk vond. Dat sprak me echt het meeste aan. Op dit moment ben ik nog bezig met mijn allereerste quiz (ja serieus) en ik vind het ook wel eens grappig om dat uit te proberen. Waarom ik denk dat ik ga winnen? Ik ga gewoon zo goed mogelijk mijn best doen om het allerleukste neer te zetten."

"Never say goodbye, because saying goodbye means going away and going away means forgetting."


Elizabeth Swann


"Hoi, ik ben Mutiny en ik ben 16 jaar oud.
De normale Disneyfilms de klassiekers zeg maar hebben mij nooit echt geïnspireerd, ik heb ze gezien heus maar echt indruk hebben ze niet gemaakt.
Waarom ik dan mee doe?
Vroeger was ik bevriend met een meisje en die hield van films als lord of the rings en pirates of the caribbean. Ik was toen 10 denk ik en wilde ook heel graag die films zien, dat neem je natuurlijk over van je vriendinnen. Ik heb toen lotr gezien en ik ben erbij in slaap gevallen. Potc daarin tegen vond ik een ontzettend leuke film, die vriendin van mij was toen der tijds verliefd op Orlando Bloom, die zowel in lotr als potc speelde. Samen hebben we potc vaak gekeken en het kwam ook tot leven. We maakten onze eigen schatkaarten, kleedden ons als piraat en speelden de leukste verhalen samen. Ik weet nog wel dat zij Katy heette en ik Mary, we hadden veel plezier in het spelen van die film. Ik was het vriendinnetje van Jack en zij van Will natuurlijk. Die mooie herinneringen zal ik nooit vergeten en vandaar dat ik zo'n fan ben van potc. Ik draag zelf ook potc shirts en ik heb posters in mijn kamer hangen.
Voor de rest vind ik de nieuwere Disneyfilms met 3d-animatie zoals Frozen, Tangled en Wreck-it Ralph leuk om te zien. En alle Disneyfilms met Johnny Depp natuurlijk want hij is en blijft mijn eerste celebrityliefde.
Ik denk persoonlijk niet dat ik deze wedstrijd zal winnen omdat ik niet heel erg toegewijd ben aan Disney maar ik ben wel creatief en origineel in mijn doen en laten en daarom denk ik dat ik een kans heb."


"Well, women in London must have learned not to breathe"


Belle



"Ik hou van Disney omdat er veel waarheid in zit. Ondanks de vele tegenslagen die ik heb moeten doorstaan, heeft Disney me altijd op de been gehouden en mij moed gegeven met de quotes en liedjes en de humor die ik als kind niet echt snapte. Verder ben ik er mee opgegroeid en daar ben ik trots op. Ik doe aan deze wedstrijd mee omdat ik Disney gewoon heel erg leuk vind en het ook leuk vind om zo andere mensen te ontmoeten die van Disney houden. Het is niet mijn instelling om te winnen, maar het lijkt me wel leuk om nog lang aan deze wedstrijd mee te doen."

"I want adventure in the great wide somewhere"


Pinocchio


Ik houd van Disney om de happy-endings, de achterliggende gedachtes, de humor, de prachtige animatie en omdat ik hier al naar kijk sinds mijn 2e/3e. Het heeft dus iets nostalgisch.
Ik doe aan mee aan deze wedstrijd omdat ik het onderwerp leuk vindt, een keer een wedstrijd wil doen - dit is dus mijn eerste - en ik denk dat kan winnen met originaliteit en mijn schrijfstijl.


"Being bad is a lot of fun"


Pocahontas


"Ik ben WhiteTiger, bijna 21 en hou van alles wat te maken heeft met fantasy.
Men eerste keer dat ik Disney zag en men kleine verslaving begon, begon allemaal op men 5 de jaar.
Winnie The Pooh. en ik hou nog steeds van die beer later maakte ik kennis met andere Disney cartoons akka Films... en ik vond het gewoon weg fantastisch, men eerste Disney video is dan ook Pocahontas en de op één na lievelings karakter buiten Winnie The Pooh ^o^. Als kind vond ik het fantastisch om naar deze beelden te kijken en te dansen op de muziek gewoon weg fantastisch. maar naarmate ik ouder werd en alles opnieuw bekeek begreep ik hoe die films in elkaar zitten. geweven met waarheden en andere waarheden. soms liefde, familie, keuzen die de personages moeten maken.. allemaal bekende hedendaagse dingen. en het is dat wat me veel aanspreekt niet alleen het mooi van de personages, creativiteit akka fantasy maar ook het verhaal erachter, de zin. ik hoop dat Disney nog lang mag blijven voort bestaan
Omdat Disney één is met men childhood is dit eigenlijk niet echt de rede waarom ik mee doe aan deze wedstrijd. het punt is dat ik nooit aan iets meegedaan heb op Quizlet en vond het eens leuk om aan iets nieuws te doen, en het is altijd leuk als het iets is wat mij persoonlijk aanspreekt en aanmoedigd. dus bedankt dat ik mee mag doen
men wedstrijd gevoel persoonlijk. en ik ben eerlijk dat het leuk is om toch te winnen en ik ben dan heus niet de enige die dat hier denkt natuurlijk ben ik sportief genoeg om de anderen ook deze kans te mogen aannemen. ik meet me niet graag aan anderen maar iedereen vind wel dat iedereen wel iets beter meet dan z'n medekandidaten. en dat vind ik wel leuk stoomt er veel creativiteit uit ( positief bedoeld hé ) plezier met andere mensen die dezelfde dingen hebben als ik en deze dan deelt is altijd geweldig. nieuwe mensen ontmoeten enz en daarom wens ik ook iedereen veel plezier toe aan deze wedstrijd. en hoop in de toekomst nog meer wedstrijden van je te mogen deelnemen."


"If you kill him, you'll have to kill me too"


Mushu


"Dit ben ik en ik ben 14 jaar oud.
Ik ben echt dol op Disney, heb er altijd van gehouden en kijk nu nog steeds films in mijn vrije tijd.
Mijn lievelingsfilms van Disney zijn: The Lion King, Frozen, Pirates of the Caribbean en Pocahontas.
Maar het allerleukst vind ik toch wel de liedjes van gewoon alle films.
Als ik huiswerk maak zet ik altijd weer deze liedjes op.
Ik ben nog niet zo lang op Quizlet, maar het leek me echt heel leuk en ik wou meteen graag meedoen aan de wedstrijd."


"And what are you, a sheep?"


Kovu



"You won't hurt Kiara or Simba! Not while i'm here."


Rapunzel


"Ik hou van Disney omdat het gewoon steeds heel andere werelden zijn en ik vind het leuk om me daar dan in te leven en te doen alsof ik er zelf in zit. En het zijn ook gewoon super leuke films. Ik doe mee aan deze wedstrijd omdat het me gewoon leuk leek om dingen te maken die met disney te maken hebben. Ik denk niet dat ik ga winnen, maar ik probeer gewoon zo ver mogelijk te komen."

"I'm the lost princess."









Reageer (3)

  • WhiteTiger

    oooh zo geweldig :D

    9 jaar geleden
  • Necessity

    Leuk van die quotes eronder (:

    9 jaar geleden
  • Frisk

    Leuk!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen