Oproep I. Ik zou graag willen dat jullie jezelf een naam geven van een Disney karakter. Hierdoor kan ik met plaatjes werken en de story aantrekkelijker en leuker maken. Stuur deze naam als reactie op de story of als reactie op het topic. Gelieve zo snel mogelijk de naam op te geven.

Oproep II. Ik zou graag willen dat jullie een kort stukje over jezelf schrijven. Je mag dit sturen als reactie op het topic, maar ook als reactie op de story. In het stukje moet je kort vertellen waarom je van Disney houd, wat jou link is met Disney, waarom je aan deze wedstrijd meedoet en waarom je denkt dat je gaat/kan winnen. Wees niet bang, jullie krijgen hier geen cijfer op en het zal ook niet meetellen met een opdracht. Dit stukje stuur je op vóór de tweede opdracht begint.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
De wedstrijd 299 265 9 jaar geleden
De deelnemers: een kort overzicht 141 328 9 jaar geleden
Voorstellen 1928 1139 9 jaar geleden
Opdracht I. 268 377 9 jaar geleden
Uitslag opdracht I. 2983 260 9 jaar geleden
Afvallers opdracht I 49 354 9 jaar geleden
Winnares opdracht I 161 282 9 jaar geleden
Opdracht II. 216 289 9 jaar geleden
Uitslag opdracht II. 992 1709 9 jaar geleden
Afvallers opdracht II. 50 267 9 jaar geleden
Winnares opdracht II. 70 230 9 jaar geleden
Opdracht III. 290 366 9 jaar geleden
Uitslag opdracht III. 882 277 9 jaar geleden
Afvallers opdracht III. 30 213 9 jaar geleden
Winnares opdracht III. 78 279 9 jaar geleden
Opdracht IV. 330 286 9 jaar geleden
Uitslag opdracht IV. 1313 414 9 jaar geleden
Afvallers opdracht IV. 66 332 9 jaar geleden
Winnares opdracht IV. 25 212 9 jaar geleden
Opdracht V. 196 234 9 jaar geleden
Uitslag opdracht V. 479 301 9 jaar geleden
Prijsuitreiking 120 242 9 jaar geleden

Reageer (10)

  • WhiteTiger

    hellooow (flower)

    Ik ben WhiteTiger, bijna 21 en hou van alles wat te maken heeft met fantasy.
    Men eerste keer dat ik Disney zag en men kleine verslaving begon, begon allemaal op men 5 de jaar.
    Winnie The Pooh. en ik hou nog steeds van die beer :Y) later maakte ik kennis met andere Disney cartoons akka Films... en ik vond het gewoon weg fantastisch, men eerste Disney video is dan ook Pocahontas en de op één na lievelings karakter buiten Winnie The Pooh ^o^. Als kind vond ik het fantastisch om naar deze beelden te kijken en te dansen op de muziek gewoon weg fantastisch. maar naarmate ik ouder werd en alles opnieuw bekeek begreep ik hoe die films in elkaar zitten. geweven met waarheden en andere waarheden. soms liefde, familie, keuzen die de personages moeten maken.. allemaal bekende hedendaagse dingen. en het is dat wat me veel aanspreekt niet alleen het mooi van de personages, creativiteit akka fantasy maar ook het verhaal erachter, de zin. ik hoop dat Disney nog lang mag blijven voort bestaan (H)
    Omdat Disney één is met men childhood is dit eigenlijk niet echt de rede waarom ik mee doe aan deze wedstrijd. het punt is dat ik nooit aan iets meegedaan heb op Quizlet en vond het eens leuk om aan iets nieuws te doen, en het is altijd leuk als het iets is wat mij persoonlijk aanspreekt en aanmoedigd. dus bedankt dat ik mee mag doen (flower)
    men wedstrijd gevoel persoonlijk. en ik ben eerlijk dat het leuk is om toch te winnen en ik ben dan heus niet de enige die dat hier denkt xD natuurlijk ben ik sportief genoeg om de anderen ook deze kans te mogen aannemen. ik meet me niet graag aan anderen maar iedereen vind wel dat iedereen wel iets beter meet dan z'n medekandidaten. en dat vind ik wel leuk :) stoomt er veel creativiteit uit xD ( positief bedoeld hé :) ) plezier met andere mensen die dezelfde dingen hebben als ik en deze dan deelt is altijd geweldig. nieuwe mensen ontmoeten enz en daarom wens ik ook iedereen veel plezier toe aan deze wedstrijd. en hoop in de toekomst nog meer wedstrijden van je te mogen deelnemen.

    WhiteTiger

    :Y)

    9 jaar geleden
  • Pippilotta

    Dankjulliewel!

    9 jaar geleden
  • Necessity

    Heey,
    Waarom ik van Disney houd, vind ik lastig uit te leggen. Toen ik klein was, hield ik ervan omdat, nou ja, het tekenfilms waren. Tegenwoordig, nu ik iets ouder ben, houd ik er van door... tja, waardoor eigenlijk? Ik ontdek tegenwoordig allerlei grappen die ik vroeger niet snapte, maar dat is niet persé de reden. Ik denk dat het voornamelijk is omdat er happy endings zijn en prinsen op het witte paard enzo, en ik, als echte dromer, daar ook graag in geloof. Ik weet dat dit niet geweldig is uitgelegd, maar ik zal niet weten hoe ik het anders moet vertellen.
    Waarom ik meedoen/ga winnen? Nou, ik doe mee omdat ik het leuk vind om tegen anderen 'te strijden' die allemaal ook van Disney houden en om te zien wat anderen ervan maken. Verder doe ik mee omdat ik eigenlijk wel benieuwd ben hoever ik zou gaan komen. Ik weet eigenlijk wel zeker dat ik niet ga winnen, maar het is mijn doel zo ver mogelijk te komen. Ik hoop dat dit genoeg antwoord is (:

    9 jaar geleden
  • Gibigianna

    Hallo,

    Ik hou van Disney omdat het iets is dat al mijn hele leven bij me hoort. Al van kinds af aan wordt ik ondersteund en geholpen door de lessen die ik geleerd heb uit de films. De magie rond de prachtige verhaaltjes heeft me niet alleen geleerd een positieve houding aan te meten tegenover het leven, maar heeft me ook leren omgaan met verlies. Disney is iets dat ik liefst aan iedereen meegeef. Het is magisch en tegelijk helpt het je vooruit in het leven. Disney is veel meer dan wat films, het strekt zich verder uit dan dat en verslingerd zich in je hele levensstijl.
    Waarom ik denk dat ik kan winnen? Disney is voor mij heel belangrijk en ik heb heel veel films gezien. Persoonlijk vind ik dit wel een moeilijke vraag om te beantwoorden, zeker aangezien deelnemen belangrijker is dan winnen. Ik hoop plezier uit deze wedstrijd te halen. En winnen we dan niet allemaal een beetje? (:

    9 jaar geleden
  • Rewritten

    Heey

    Ik hou van Disney omdat er veel waarheid in zit. Ondanks de vele tegenslagen die ik heb moeten doorstaan, heeft Disney me altijd op de been gehouden en mij moed gegeven met de quotes en liedjes en de humor die ik als kind niet echt snapte. Verder ben ik er mee opgegroeid en daar ben ik trots op. Ik doe aan deze wedstrijd mee omdat ik Disney gewoon heel erg leuk vind en het ook leuk vind om zo andere mensen te ontmoeten die van Disney houden. Het is niet mijn instelling om te winnen, maar het lijkt me wel leuk om nog lang aan deze wedstrijd mee te doen.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen