Foto bij 2 golden rings

Toen klom ik langs een laddertje omlaag. Het water was lauw en aangenaam. Ik had het kouder verwacht. Ik deed mijn best om niet opvallend, maar toch snel genoeg naar het strand te waden. Want anders zou de schipper wantrouwig worden.
Eenmaal aangekomen op het strand was het een kwestie van hopen en vinden. Ik duwde een paar takken opzij en liep het bos in. ‘Bella?!’ Riep ik onzeker. ‘Bella, ben je hier?!’ Geen antwoord. Nu begon ik toch te twijfelen... Ik besloot om maar om op mijn reukorgaan te vertrouwen. Dat was nogal lastig want er waren allemaal geuren door elkaar.
Bella liep snel door het bos terwijl zilveren tranen over haar bleke huid stroomden. Ze zakte neer tegen een boom en liet haar hoofd steunen op de palm van haar handen. Ze haalde uit haar jaszak een gouden ring. Ze had dezelfde om haar vinger en keek er snikkend naar. Bijtend op haar lip deed ze de ring uit en liet ze alle twee vallen. Vechtend tegen al het verdriet stond ze op en liep verder. Tussen 2 bomen met 3 stammen.
Mijn ogen vlogen open. Ik lag op de grond omringd door bomen. Verward krabbelde ik recht. Ik had weer eens een visioen gehad. Toen dacht ik aan wat ik gezien had. Als het klopte...
Zoekend keek ik rond en herkende de boom. Ik knielde en duwde een paar takjes en blaren opzij. Er lagen 2 gouden ringen. ‘Soms ben ik wel eens blij met mijn gave...’ Mompelde ik terwijl ik tussen bomen met 3 stammen verdween.



jeej,
ik ben jarig vandaag:D
reactiesss?(flower)

Reageer (10)

  • desperately

    spr
    verder
    x

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    OMG WAS JEJARIG :( slecht van mij dus nog gefeliciteerd (H)UUUUU

    1 decennium geleden
  • ariya

    nog gefeliciteerd!!:$
    snel verder
    X

    1 decennium geleden
  • Kirma

    happy birthday!!

    Verder:O is nice dit :O XD

    1 decennium geleden
  • Foxface

    Nog gefeliciteerd!
    En dit deel was weer super (dance)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen