Foto bij Epilogue

Oh my god, dit is dus echt wel het laatste hoofdstuk van dit verhaal. Ik neem echt met pijn in mijn hart afscheid van Clashton. Geef toe: ze zijn tot iets moois uitgegroeid en dat had ik persoonlijk helemaal niet verwacht toen ik aan dit verhaal begon. Maar dit is dan ook een mooi einde voor hen.
43 abo's heb ik doorheen dit verhaal weten te verzamelen. Dat wil zeggen dat er maar liefst 43 mensen mijn werk waardig genoeg vonden om te lezen. Ik had gehoopt op 10, maar dit had ik zeker niet zien aankomen. Ook een dikke dankjewel aan de mensen die telkens een reactie achterlieten! Die zijn zo ontzettend leuk om te lezen en motiveren me dan ook zeker om verder te gaan. Dankjewel.

Ik heb het in het vorige hoofdstuk al gezegd, maar ik ga het nog eens doen. Zou ik jullie alsjeblieft mogen vragen om een kijkje te nemen bij mijn nieuwe verhaal en een reactie met je mening achter te laten? Dat zou me echt ontzettend veel plezier doen!

Lonely Hearts • Luke Hemmings

Nogmaals bedankt en hopelijk zie ik jullie terug bij mijn nieuwe verhaal.

Love,
K

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Picturesque

    Ah, perfect ending for a perfect story! Loved it babe!

    8 jaar geleden
  • Vega

    (huil) (huil) (huil) (huil) (huil)

    9 jaar geleden
  • xLittleBirdx

    Het einde is echt perfect, oh my gosh, wauw.
    Dank je wel voor dit prachtige verhaal<3

    9 jaar geleden
  • Katalante

    OMG D':
    IK GA DIT VERHAAL ZO MISSEEEENNNNN

    9 jaar geleden
  • Anaklysmos

    MY GOSH. I GONNA MISS THIS AND CLASHTON ARE AMAZING AND MYGOD. LOVE IT!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen