.

Verwijder, verwijder, verwijder, verwijder en… verwijder!!! ‘Hè hè, eindelijk’ zuchtte Milana. Alle onbelangrijke mailtjes en spam zijn verwijderd. Ze pakte een rol drop uit de la en nam er eentje van. ‘hè, er komt nog een mailtje binnen. Deze is van…? Er staat geen naam bij, oh, toch wel. Deze komt van ene 123ABC@gmail.com. Mmm, daar heb ik niet veel aan, en klikte door. Het onderwerp is: verwijder deze mail niet! Lees hem alsjeblieft! Ik was te nieuwsgierig om de mail nog weg te klikken. Klik, daar verscheen de inhoud van de mail. Zachtjes fluisterde ik de woorden:

Beste Milana,
Ik ken jou wel, maar jij mij waarschijnlijk niet. Je moet me komen helpen! Alsjeblieft, het is een zaak van leven of dood. Ik zal je belonen. Het enige wat je moet doen is deze link aanklikken.
Doe het voor mij en mijn volk,
Bedankt

www.Webcamaan/comin.com

Geschrokken keek ik naar de mail. Moet ik dit doen? Wie heeft deze mail geschreven? Wat zou er gebeuren? Al die vragen kwamen bij mij op. Ik zette mijn tanden op elkaar en klikte op de link… de pagina laadde. Opeens kwam er een site, in een zwarte kleur. Toen ging het rode lampje van mijn webcam op mijn laptop branden. Er kwam een rood licht. Er verschenen zwarte en grijze schaduwen op de muur. De wereld draaide om mij heen. Mijn bewegingen vertraagden, de schaduwen kwamen los van de muur en ik? Ik werd langzaam, heel langzaam in het rode lichtje van mijn webcam gezogen…

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen