Idc

Foto:
Naam:
Leeftijd:
Afdeling:

Want ik ben te lui om veel te typen.

Hoeveel perso's doen we pp? En in welke afdeling ofzo?

•Leonie•
Foto:


Naam: Aemilia Sam McCallie
Leeftijd: 17
Afdeling: Gryffindor

Foto:


Naam: Jace Matthew Sorrow
Leeftijd: 17
Afdeling: Gryffindor

•Xantha•

Foto:


Naam: Nick "Nicky" Andrew McEachern
Leeftijd: 17 jaar
Afdeling: Gryffindor

Foto:


Naam: Aethelwyne "Wynter" Tracey McEachern
Leeftijd: 17
Afdeling: Gryffindor

Reageer (28)

  • 707

    Nicky
    "Eindejaarsprank? Uhm, Aemilia lieve schat, je weet toch wie ik ben? Ik heb al een prank voorbereid sinds ik eerstejaars was." Zeg ik terwijl ik overdreven doe alsof ik flauw val.

    Wynter
    "Aemilia. Zie ik eruit alsof ik pranks uithaal? Al vond ik mijn prank in het tweede jaar wel awesome. Totdat iemand ging praten."

    9 jaar geleden
  • EASE

    Aemilia
    Wynter en Nicky kibbelen heen en weer en ik glimlach. "Guys?" vraag ik ze vervolgens. "Hebben jullie al een idee voor de eindejaarsprank?"

    Jace
    Na Aemilia's vraag denk ik even na, en om eerlijk te zijn heb ik nog geen idee. Het wordt wel super, dat weet ik. "Nog niet."

    9 jaar geleden
  • 707

    Nick "Nicky" Andrew McEachern
    Grinnikend trek ik een wenkbrauw op. "Meid nog wel! Als ik een meisje was-" Ik sla een arm over de schouder van Jace en trek hem tegen me aan. "-Dan zou Jacie hier mijn vriendje zijn. He sexy?" Plagend druk ik een kus tegen zijn slaap aan. Dan laat ik hem los en veeg Wynters benen van mijn knieën. "Och mijn kleine prinsesje. Beetje met het verkeerde glazenmuiltje uit bed gestopt?" Waarna ik wat gemompel vanuit Wynter hoor.

    Aethelwyne "Wynter" Tracey McEachern
    "Hou je bek gewoon maar Nicky." Mompel ik. "Je bent maar tien minuten eerder geboren. Kan ik er wat aan doen?" Zeg ik sarcastisch. Ik leg mijn voeten dit keer op Jace zijn schoot. "Jij bent heus niet de enige knappe tweeling in deze trein jochie. Deal with it." Grinnik ik.

    9 jaar geleden
  • EASE

    Aemilia Sam McCallie
    Nikcy valt de coupe binnen en meteen schiet ik in de lach, mijn haren komen hierdoor voor mijn ogen te vallen, en ik veeg de rode haren achter mijn oor. Nog geen seconde later stapt Wynter ook de coupe in en kijkt ze lichtelijk chagrijnig naar Nicky. "Fantastische val meid. Ik zou er je carrière van maken." zeg ik tegen Nicky.

    Jace Matthew Sorrow
    Ik lach om Aemilia's opmerking en voeg er nog wat aan toe. "Goed idee! En dan zijn wij drieën zijn stylisten en showorgginasorengappieswaarvanikdenaamniethelemaalweet" ratel ik.

    9 jaar geleden
  • 707

    Nick "Nicky" Andrew McEachern
    Eindelijk bij de coupe waar Jace en Aemilia al in zitten. "AAN DE KANT! EINDE JAARS MOET ER LANGS!" Roep ik naar een stel derde, eerste, en vierde jaars. Ik wurm me er tussendoor en wat onhandig val ik neer in de coupe. Ik hoor gegrinnik uit een paar richtingen komen, maar nog altijd even cool sta ik op en klop ik mijn kleren af. Ik plof neer naast Jace en zeg: "En, zijn jullie al geamuseerd door mijn oh zo prachtige val?"

    Aethelwyne "Wynter" Tracey McEachern
    Afwezig stap ik over Nicky heen en ga ik naast Aemilia zitten. Nicky maakt nog een opmerking, en ik leg mijn voeten op zijn knieën. "Hoe kan je zo goed gehumeurd zijn op een dag als vandaag?" Mompel ik. Wanhopig ga ik onderuit gezakt zitten.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen