Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • Magicsongzz

    Jaaa!!! Eindelijk eindelijk ben ik weer meee!!!
    Omg dit verhaal is gewoon te goed!
    Hoe heb ik het zolang uitgehouden zonder de avonturen van Harry en Vicky?!!
    Echt gewoon prachtig geschreven!

    9 jaar geleden
  • Lacrimarum

    Okay, ik klikte op deze story (staat in de top) en dacht ik pak het laatste hoofdstuk. EN METEEN DACHT IK TOEN; DEGENE DIE DIT SCHRIJFT, SCHRIJFT GEWELDIG!
    Dit moet ik lezen!

    9 jaar geleden
  • Smexy

    I HATE SNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWW. Oftewel IK HAAT WIT.

    Maar even over Harry en Vicky. WAT ZIJN ZE TOCH WEER SCHATTIG EN JA LAAT ZE TROUWEN. IK WIL EEN HUWELIJK. Waarom laat jij ze op dit moment nooit zoenen, godsamme wat verheug ik me op die zoen. En serieus hoe je dit schrijft wordt ik zelf heel erg benieuwd naar die documentaire die ik nooit van m'n leven zal gaan zien. Niet leuk !!!

    En ja iets over mezelf vertellen hoeft vast niet, want volgens mij ken je me nu wel als de beste en anders ja dan heb je pech hahaha. Als je dingen nog niet weet dan kom je er vanzelf wel een keer achter.

    en OMG wij hebben zoveel plannen vanaf 12 juni 2015. Beste dagen van ons leven waarschijnlijk. Gaat geweldig worden. Ik weet het zeker. PYJAMAPARTY. Ik heb alleen geen pyjama hahahaha, we maken er wel een joggingsbroek + slobbershirt party van hahahaha. Oh en natuurlijk 1D Music erbij. Gaat een goeie tijd worden. I'm sure of it.

    Ik droomde trouwens dat wij op 12 juni de jongens tegen kwamen in België en dat we een halve dag met ze gespendeerd hebben. Was zo leuk omg. Jammer dat het een droom is ):

    En over je kerststory, gewoon doen joh ook al is de kerst voorbij. Je kan hem bewaren voor volgend jaar of gewoon uploaden zodra ie klaar is en het allang geen kerst meer is. YOLO

    EN NIEUWE STORIES VAN JOU ZIJN ALTIJD WELKOM (:
    x

    9 jaar geleden
  • huglikehoran

    Je bent echt een fantastische schrijfster, holy shit

    9 jaar geleden
  • Horlinson

    SNOOOOOW c:
    Mooi geschreven! (:
    x

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen