Foto bij you're right

‘Gaan we terug?’ Ik haalde mijn schouders op toen we samen terugliepen naar het strand. ‘Alex zei dat we hulp moesten halen...’ Bella dacht na. ‘Wie zouden we dan om hulp kunnen vragen?’ Bella duwde een tak opzij en het strand werd zichtbaar. Ik knipte met mijn vingers. ‘Ik weet het! We kunnen naar de Volturi gaan!’ Bella bleef staan en draaide zich om. ‘Nee!’ Zei ze droog. Ik zuchtte en liep haar achterna. ‘Waarom niet, Zij kunnen Hella en Felix wel aan!’ Bella snoof.
‘De Volturi wil ons echt niet helpen!’ We kwamen bij het water. ‘Waar moeten we naartoe?’ Ik wees naar de boot een eindje verder. ‘Daar.’ Ze knikte en we liepen verder. ‘Hella en Felix volgen de regels niet!’ Bella zuchtte. Ik ging verder. ‘Ze hebben een heel bloedbad aangericht... Dat is toch tegen de regels...’ Bella zuchtte weer en klom op de boot. Ze stak haar hand uit en trok me ook aan boord. ‘Zo – zo, hoog bezoek!’ De schipper was nog altijd aan zijn pijp aan het zuigen.
‘Is dat je adoptiemoeder?’ Ik knikte. De schipper bekeek Bella. ‘Ze ziet er jong uit...’ Ik grijnsde bij de gedachte dat Bella eigenlijk maar 3 jaar ouder was dan ik technisch gezien.
Ik en Bella gingen wat apart staan zodat de schipper niet kon meeluisteren. ‘De Volturi is gevaarlijk!’ Siste Bella tegen me. Ik staarde strak naar de golven. ‘Ze kunnen ons helpen...’ Bella rolde met haar ogen. ‘En Renesmee dan?’ Ik draaide me om naar Bella. ‘Die is bij Jacob en zijn roedel. En daarbij, heb jij een beter idee?’ Bella perste haar lippen op elkaar en ik wachtte geduldig af. ‘Neen...’ Zuchtte ze uiteindelijk verslagen. ‘Je hebt gelijk.’

Reageer (4)

  • Jacksessed

    Verdeeeer (H)UU waar ben ik eigenlijk gebleven xD

    1 decennium geleden
  • Recidivism

    wauw gaaf!

    1 decennium geleden
  • Anneexx

    Snel verder!
    Ik heb heel je verhaal totditdeel deze avond gelezen. :D
    Maar zou je het kunnen vermelden als er een nieuwe is want ik krijg geen maitljes meer.:)
    'xx <3

    1 decennium geleden
  • desperately

    spr
    verder
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen