Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • JolieLivre

    Heeee,
    Zoals je misschien weet, reageer ik niet altijd - ik ben vrijwel te lui om dat te doen-.
    Maar aangezien ik in een diepte ga zakken als ik me besef dat het toch echt over is,
    besloot ik joú eens te bedanken. Bedankt voor elk hoofdstuk, bedankt voor elke keer dat je je fantasie liet lopen.

    Ik vond het zo mooi hoe Harry die madelief plukte. Het is een raar ding om het leukst te vinden in zo'n uitstekend boek. Het herinnerde me gewoon dat, in een veld vol bloemen, pluk je altijd de mooiste en zo kiezen we ook mensen. Zo koos hij Vicky.

    Thank you a lot,
    Liefs.

    9 jaar geleden
  • Smexy

    Lieve Linsey,

    Ik wil jou heel erg bedanken voor het schrijven van deze verhalen over Harry & Vicky. Je hebt me laten lachen maar ook laten huilen en dat lukt niet vaak moet ik eerlijk bekennen.
    Het zijn twee prachtige verhalen geworden en ik ben blij dat ik je ontdekt heb op Q. en dat ik uiteindelijk in contact ben gekomen met je op Twitter en dat dit zo verder opgebloeid is naar een vriendschap en ik ben blij dat ik je soms heb kunnen helpen met dingen, voel me vereerd.
    Ik ben ontzettend blij dat Harry & Vicky gelukkig zijn nu en een lief zoontje hebben en nu nog een baby'tje erbij krijgen. Je hebt het einde prachtig geschreven en ik ga dit verhaal sowieso bewaren en in mijn favorieten zetten, net zoals ik met Little Lion Man heb gedaan en misschien ooit, over een paar maanden, misschien wel een jaar ga ik het zeker weten nog eens terug lezen en verder hoop ik natuurlijk dat je me wel op de hoogte houd van nieuwe verhalen en dingen, maar dat zal vast en zeker wel.

    Sowieso wil ik Harry & Vicky bedanken, want zonder hun had ik jou misschien helemaal niet ontdekt hier en had ik je nooit kunnen volgen op Twitter en was onze vriendschap er nooit geweest! Dus Dank je wel Harry & Vicky !!

    Dus toen ik de epiloog begon, wilde ik jullie allemaal op het verkeerde been zetten met het vliegveld en een lief jongetje en de vrouw alleen maar met 'ze' beschrijven en de laatste zin zou worden: 'Hoe zou het met Vicky gaan?'. Nou, dat heb ik niet gedaan, omdat jullie me dan denk ik op kwamen zoeken en mijn gezicht verbouwd had, of in ieder geval Nathalie, jij zou dat doen dat weet ik zeker want jij weet waar mijn huis woont


    Per direct zou ik naar je huis toe gekomen zijn om je even heel goed door elkaar te schudden, want ja we hebben het hier al eerder over gehad en dat kon je inderdaad niet maken, want als je dat gedaan had, had er zeker weten een deel 3 moeten komen. Harry & Vicky horen bij elkaar en ik ben blij dat je het niet gedaan hebt en dat ze nu gelukkig zijn.

    Mijn dank aan: Linsey, Harry, Vicky, Niall, Liam, Louis, Zayn & Alfie en Nathan !!!

    Thank you very much for this lovely and beautiful story!!!

    Liefs Me

    9 jaar geleden
  • Horlinson

    Ik wacht met smart af tot je je ideeën online zet (:
    Dit was echt een leuk verhaal, maar het eindigt hier niet, want ik blijf je zeker volgen c:
    <3

    9 jaar geleden
  • Hyacintho

    Ik ben stiekem helemaal niet zo'n fanfic lezer en ook niet echt een Directioner, maar dit was echt prachtig om te lezen. Jij bent echt een getalenteerde schrijver. En wie weet, misschien ga ik je toekomstige fanfics ook volgen. Bedankt voor deze verhalen!

    9 jaar geleden
  • Chasing1D

    Ik ga ze zo missen en dit verhaal in het algemeen en I don't know why, het is ook zo inspirerend & het vertelt echt een verhaal & de personages lijken zo echt waardoor je ook echt met hen meeleeft waardoor alles zo echt lijkt en van zo'n schrijfstijl kan je alleen maar dromen (buiten jij, want jij hebt zo'n schrijfstijl)

    Ik ben stiekem wel bezig met een paar nieuwe fanfics. Ik moet ze nog een beetje uitwerken. Eerdaags activeer ik een hoofdstukje met daarin de ideeën die ik nu allemaal in mijn hoofd heb en waar ik mee bezig ben. Dan kunnen jullie stemmen welk fic het word en wie de hoofdpersoon is. Leuk? Ja, leuk!


    Uh ja leuk. Buiten het 'poll' gedeelte. Je schrijft ze gewoon allemaal uit. Ik ben alleszins voor. Leuk? Ja, leuk!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen