Foto bij 1.3 My winged dreams

De volgende dag zijn Amy en ik beide kapot. Natuurlijk kwamen we gister niet in slaap en zijn nu helemaal kapot, maar iedereen uit onze klas is super blij en jaloers op ons omdat we morgen in de nieuwe videoclip van One Direction mogen meespelen, als we ons weten te gedragen natuurlijk. Ik ben normaal heel goed in mezelf in toon houden, maar ik weet niet of ik mezelf nog bij elkaar kan houden als ik Harry van dichtbij zie.

Vrijdag avond gaan we met de hele vrienden groep uit, maar lang kunnen Amy en ik niet blijven omdat we morgen alweer vroeg op locatie moeten zijn. We worden om 10 uur opgehaald met een taxi die ons naar net buiten Londen brengt waar alles zal worden opgenomen. Maar veel slaap krijgen we niet omdat we beide super gespannen zijn voor morgen.

Toch word ik de volgende ochtend al vrij vroeg wakker, of nouja, vroeg, 5 minuten voordat mijn wekker af gaat. David had ons verteld dat we fris moesten zijn, maar geen make-up op mochten toen omdat dat daar allemaal gebeurd, ook krijgen we daar kleding.Als Amy klaar is met douchen ga ik ook even snel douchen. Toch kan ik het niet laten om lang na te denken over de kleding die ik aan trek, ook al weet ik dat ik dit straks niet zal dragen. Het is een zonnige dag en redelijk warm dus trek ik een korte broek aan met een simpel topje daar overheen. Het is niet heel speciaal, maar toch ziet het er leuk uit. Amy trekt een jurkje aan en dan gaan we snel naar onder. In de grote ontbijt zaal is het nog rustig. Snel eten we even wat en gaan dan alvast naar buiten, wachten op de taxi die er op iets voor 10 is.

Terwijl we naar de locatie rijden, een klein dorpje aan de Theems probeer ik normaal te blijven, maar ik kan een grote glimlacht niet onderdrukken, net zoals Amy. We zitten een klein uurtje in de auto als we op de locatie aan komen. Het is een klein pittoresk dorpje dat al hemelaal in rep en roer is. We worden naar een huis gebracht waar David al is die ons blij verwelkomd. De andere drie meisjes moeten nog komen maar wij worden al onder handen genomen door een paar stylisten. Amy krijgt haar haar gevlochten in een slordige vlecht met wat extentions er in omdat haar eigen haar niet heel lang is. Mijn haar word gekruld en blijft los. Ook krijgen we beide dikke lagen make-up op zonder dat het er nep uit ziet. Volgens de dames die onze make-up doen moeten we wel zo'n dikke laag make-up op omdat we er anders ziek uit zijn in de clip. Vervolgens worden we naar boven gebracht in het huis en krijgen we beide een kledingsetje. dat we aan moeten. Ik krijg een schattig jurkje aan met een soort bloemetjes patroon. Daar overheen een soort kort spijkerjasje zonder mouwen zodat het meer een soort body warmer is. Nog een paar ballerina's en wat sieraden.

Als we buiten komen en weer bij David zijn krijgen we het schema van de dag, zelf hoeven we pas iets te doen om 2 uur, dus hebben we nog een paar uur niets te doen. We gaan aan een tafeltje zitten buiten in de zon bij het buffet. Even later komen de andere drie meisjes ook bij ons zitten. De dag is eigenlijk tot nu toe heel saai, we praten wat en wachten wat, maar voor de rest mogen we niet heel veel doen.

"Jessica en April, jullie scène gaat beginnen, willen jullie meekomen?" Zegt David dan die in een golf karretje komt aangereden. Twee van de drie meisjes stappen bij David in het karretje en rijden weg. Een klein half uur later mogen Amy en ik eindelijk iets doen.

We gaan richting een oude brug die over de Theems gaat waar we een oude oma fiets aangereikt krijgen. Onze scène is dat ik bij Amy achterop zit terwijl we de brug over fietsen. Dan halverwege de brug worden we "geroepen". We moeten dan afstappen en naar onder kijken waar de jongens op een boot voorbij varen die naar ons zwaaien en ons "uitnodigen" om met hun mee te gaan.

Amy pakt de fiets aan en stapt op terwijl ik achterop spring. Dan rijden we richting de brug.
"NU!" Roept David die achter de camera zit wat het teken is dat we moeten afstappen en naar onder moeten kijken. De jongens, samen met Jessica en April dobberen in een boor onder op het water en ik had al een paar keer een glimp opgevangen van Harry, maar nu ik zo over de rand van de brug hang en hij met een grote glimlach naar ons zwaait smelt mijn hart. Nadat we dit een paar keer gedaan hebben heeft David de perfecte shot en kunnen we door gaan naar de volgende scène waar we de boot in stappen. De Camera volgt ons terwijl wij weer de brug af rennen en naar de oever van de rivier gaan waar ondertussen de boot ook al staat. Amy is helemaal verkikkerd op Liam die de boot bestuurd. Als we bij de boot aan komen staat Harry meteen op en helpt ons de boot is.

"CUT! Dat was perfect!" Roept David blij als de scene er op zit. Nu ik in de boot zit naast Harry voel ik mijn hart in mijn keel kloppen maar ik hou mezelf in omdat ik dit niet wil verpesten. De volgende scène vind plaats op de boot waar de jongens aan de voorkant zitten en aan het "zingen zijn" terwijl wij met z'n 4e achter zitten en vrolijk meewiegen op de muziek als we Maddy "tegen komen" die aan het zonnebaden is aan de oever die we dan op pikken.

"oke mensen even centraal. Meisjes, julle zijn blij dat jullie mee mogen op 'avontuur en jongens, jullie zijn blij dat jullie 5 meiden meiden mee gekregen hebben." Zegt David voordat we verder gaan.
"oke heren, ga allemaal bij een meisje zitten en zing voor haar als het ware." Legt David dan uit als we met z'n alle in de boot zitten. Harry komt meteen naast mij zitten en slaat een arm om mij heen waardoor ik hevig begin te blozen. Gelukkig is dat niet te zien door alle lagen make-up die ik op heb maar Amy herkent mijn blik.

Alle scènes gaan super goed en we hoeven er echt maar een paar meerdere keren te doen.
"Oke mensen, we nemen even pauze, over een half uurtje beginnen we met de laatste twee scènes!" Roept David dan. De boot word naar de oever gevaren waar we uitstappen. Daar gaan we met een paar golfkarretjes terug naar waar we toen straks ook zaten.

"En wat vind je er tot nu toe van?" Vraagt Harry dan als ik bij een van de tafels sta en net een slok drinken heb genomen. Omdat ik dit niet vracht had schrik ik waardoor het drinken het verkeerde keelgat in schiet en ik hevig begin te hoesten.
"Wow, gaat het?" Vraagt hij dan bezorgt.
"ja, hoor, ik verslikte ma." Zeg ik nog een beetje na hoestend.
"Zullen we even gaan zitten?" Zegt Harry dan zonder echt op antwoord te wachten.

Terwijl ik met Harry over van alles en nog wat aan het praten ben zie ik Amy met de andere meisjes aan een ander tafeltje zitten die me met een grote glimlach aan kijkt.

"oke, we gaan weer!" Roept David dan waarna wij weer allemaal in de golfkarretjes stappen en terug gaan naar de boot waar wij weer allemaal instappen. De voor laatste scène varen we richting een klein eilandje in het midden van de rivier waar de laatste scène zal plaatsvinden. De voorlaatste scène in de boot is niet zo spectaculair, eigenlijk hoeven wij sowieso niet zo veel te doen. We moeten vooral stil zitten, niet in het water vallen en laten zien dat we super veel lol hebben.

Als we bij het eilandje komen begint het al een beetje te schemeren. Het is echt maar een heel klein eilandje van vooral zand en in het midden een paar bomen. In paartjes moeten we in het zand gaan zitten terwijl de jongens de laatste dingetjes zingen, dan word er nog een shot genomen van alle jongens apart en zijn we klaar.

Ik ga voorzichtig in het zand zitten en Harry komt meteen naast mij zitten waardoor ik een grote glimlach op mijn gezicht krijg. Als ik achterom kijk zie ik Amy zitten die naast Liam zit met ook een grote glimlach op haar gezicht. David geeft het start signaal en de jongens beginnen met de laatste dingetjes te zingen wat niet zo imposant klinkt omdat ze geen muziek of zo hebben, maar voor de video word het geluid er overheen gelegd.

"oke, nu de afsluiting en dan zijn we eindelijk klaar!" Zucht David als het bijna is afgelopen. Dit is waarschijnlijk de meest geweldige dag van mijn leven tot nu toe, maar ook heel vermoeiend. Ik zit naast Harry en samen zitten we als tweede van links wat betekend dat we als voorlaatste onze "eigen" shot krijgen. Langzaam beweegt de camera van rechts naar links terwijl iedereen even iets leuks doet als de camera op hun staat. Jessica en Zayn lachen wat, April en Louis geven elkaar een klein duwdje en Liam trekt Amy naar zich toe zodra de camera op hun staat. Langzaam komt de camera naar ons toe gerold waardoor ik wel even gespannen word, ik heb niet besproken met Harry moet wij gaan doen om er "leuk" uit te zien of zo en heb geen idee wat hij wilt doen.

Terwijl de camera op ons af komt zit ik met mijn schouder tegen die van Harry aan terwijl ik een beetje verlegen van hem weg kijk, ik heb echt geen idee wat ik moet doen. Als de camera op ons staat pakt hij mijn gezicht vast zodat ik hem aan kijk en geeft me dan een kus. De rest begint te joelen terwijl de camera rustig door rijd.
"sorry, ik dacht dat dit wel leuk zou zijn." Zegt Harry dan als we helemaal uit beeld zijn maar ik kan helemaal niets meer zeggen, ik ben helemaal verlamd. Ik heb net gezoend met mijn grote idool, zelfs terwijl ik er bij was kan ik het amper geloven. Als alles helemaal klaar is krijgen we nog allemaal een complimentje van David en gaan dan weer naar de oever waar we in de golfkarretjes stappen en terug rijden naar het dorpje. De kleding mogen we houden en er staat al een taxi klaar om ons terug naar Londen te brengen.

"Je bent echt een heel leuk meisje Dina, hopelijk zie ik je nog eens." Zegt Harry nog voordat Amy en ik in de taxi stappen. Maar nog steeds niet kan ik met woorden reageren dus knik ik alleen met een grote glimlach op mijn gezicht die er voor mijn gevoel de rest van mijn leven op zal blijven zitten.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen