Ik hou van verhalen schrijven en heb zo veel fantasie. Mijn gedachtes gaan van hot naar her, en dat is ook mijn probleem. Vaak heb ik een idee, maar heb ik na een paar hoofdstukken al geen zin meer om verder te schrijven. Wil jij graag een verhaal, met jezelf, een vriend of een van je eigen personages in de hoofdrol? Omdat je het leuk vind om te lezen, of als een soort van cadeautje? Om eens te kijken hoe iemand anders het idee voor een verhaal anders doet dan hoe je het zelf zou doen?

Zelf wil ik graag oefenen met schrijven, en de verhalen mogen over bijna alles gaan! Ik schrijf geen verhalen over Harry Potter, The Mazerunner of The Hungergames. Niet omdat ik die onderwerpen niet leuk vind, maar omdat ik er niet genoeg kennis van heb om er een mooi verhaal van te maken. Voor de rest mogen de verhalen over alles en iedereen gaan. Onbekende personages, karakters, Acteurs, Actrices, bekende personen, bands, zangers, zangeressen, koningshuizen. Kortom gezegd over alles, hoe gek je het je kan bedenken!

De verhalen zullen steeds maximaal een aantal hoofdstukken zijn, het worden gewoon korte momentopnames waar iets gebeurd.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
informatie 72 202 9 jaar geleden
1.1 My winged dreams 1542 134 9 jaar geleden
1.2 My winged dreams 896 172 9 jaar geleden
1.3 My winged dreams 1849 146 9 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen