Foto bij Hs 32 - Don't Date Your Teacher

(door Sasha)
"Wat denk je van Romeo en Julia?", vraagt Logan. "Wat?", mompel ik verward, alsof ik uit een droom ontwaak. Ik zit samen met meneer Compton in het magielokaal. De rest van de klas zit buiten want het is pauze. Ik probeer een affiche te maken voor de audities, maar ik krijg maar geen goede ideeën. En hij zit naast me en probeert huiswerk te verbeteren en me te helpen op hetzelfde moment, wat niet zo goed lukt.
"Als voorstelling! We zouden Romeo en Julia kunnen doen?" Ik ben direct enthousiast! "Ik heb altijd al in een productie van Romeo en Julia willen zitten!" Hij glimlacht. Zijn hand raakt mijn hand. Ik trek m'n hand vlug weg. Ik begin opnieuw aan de affiche en dit keer ziet hij er echt goed uit. "Yeah!", schreeuw ik uit, "Dit wordt top! Ik denk dat ik ook maar auditie ga doen!" Hij kijkt me aan ,"Echt? Dat zou de voorstelling wel top maken!"

(door Shailene)
Met woede, zie ik hoe Lynn en Chanyeol het goedmaken. Waarom doet hij dit nou? Ik ben toch duizend keer leuker dan Lynn! Hij had nu de kans om met mij samen te zijn! Met mij! In plaats van met die nepactrice! Serieus? En toch kiest hij voor haar? Beledigd draai ik me om en loop terug naar de grote hal. Waarom overkomt mij dit toch steeds? Hoewel ik zo leuk ben, en al de jongens me willen, word ik steeds afgewezen door degenen die ik echt leuk vind. Ineens zie ik op het mededeling bord een affiche over audities voor een of andere toneelvoorstelling van Romeo en Julia. Hmm, waarom zou ik niet meedoen? Ik bedoel, ik heb in zoveel professionele series en films gespeeld, dan moet zo'n amateuristisch schoolvoorstelletje zeker lukken, toch? En met een beetje geluk speelt Chanyeol Romeo en ik Julia. Ik heb al een perfect plan om hem mee te laten doen...

(door Sasha)
Na de les magie, vraagt Logan of ik nog even wil blijven. Ik begin me ondertussen echt af te vragen wat de anderen wel niet moeten denken. Ik ben de enige die zo vaak met een leraar omgaat. "Hey", zeg ik en ik ga naast hem op zijn bureau zitten. Waarom voelt het zo vertrouwd?
"Ik zal jury zijn voor de audities, als jij dat goed vindt?", stelt hij voor. Ik knik. "Ik heb gehoord dat Shailene ook gaat meedoen", vertel ik ,"Ik hoop echt dat ze geen Julia wordt en dan van dat mooie personage een zelfzuchtig kreng maakt." "Hee, de jury niet proberen beïnvloeden!", lacht Logan. Ik lach ook. "Dit project wordt echt zo leuk", zeg ik mijmerend en ik staar met een zwijmelende blik voor me uit. Vanuit mijn ooghoeken zie ik Logan glimlachen.
"Het was echt een goed voorstel", mompelt hij. Ik kijk hem terug aan. Zijn donkere haar valt in zijn ogen en zijn mondhoeken zijn naar omhoog gekruld. Ineens kan ik niet anders dan hem zoenen, dus ik leun naar voren en druk een kus op zijn lippen, maar bedenk me direct en trek me vlug terug. Hij is mijn leraar. Wat was ik aan het denken? "S...s...sorry, echt zo sorry, ik weet niet wat me bezielde. B..Bye", krijg ik er aarzelend uit en ik sta op en ga vlug naar de deur.
"Sasha!", roept hij me na. Ik blijf staan. Hij staat ook op en komt naar me toe. Wanneer hij vlak voor me staat, neemt hij mijn hoofd in zijn handen en drukt zijn lippen op de mijne. Ik ga er direct in mee. Wanneer we de kus beëindigd hebben, maak ik me los en ga verward het lokaal uit.

Reageer (2)

  • GossipGirl21

    Yeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaah

    6 jaar geleden
  • certified_cloud

    Omg! Ik dat aan zien komen, maar als je het zo leest is het toch niet wat ik dacht! Ik vind het wel leuk dat je dit er in verwerkt, al vind dat Sasha met iemand anders moet krijgen via het tonedlstuk ofzo,alleen wel met een njeuwe leerling ;) XXXX

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen