Foto bij Hs 41 - Don't you see, it's all in front of you

(door Lynn)
Ik ben nog steeds boos om wat Sven zei gisteren. Ik groette Sammantha niet eens vanmorgen, en ik ben al de hele dag kortaf tegen Britney. Tegen de middag ben ik een totale brompot. "Ok, Lynn, je moet nu echt ophouden met je zo te gedragen", zegt Sasha dwingend tijdens het middageten.
Ik zucht ,"Weet ik, maar ik word gewoon zo gek. Ik ben zo kwaad op Sven, en op Juliette en Claire!" Iedereen rondom me kijkt me verbaasd aan, behalve Chanyeol. Oh ja, ze wisten nog niet van dat telefoontje. "Sven?", vraagt Leslie ,"Heb je hem toch gebeld? Ondanks dat ik zei dat je dat niet moest doen?"
"Ja, en je had gelijk! Ik had hem beter nooit gebeld!" Hij kijkt me kwaad aan, maar zegt niks meer. Ineens gaat mijn telefoon af. Verbaasd haal ik hem uit mijn broekzak. Sven is calling Weer? Verbaasd neem ik op.
"Hallo?", vraag ik. "Lynn?" Svens stem. Ik ben al lang blij dat het niet Claire of Juliette is, die me belt. "Sven." Iedereen kijkt me ineens aan, alsof ze nu pas doorhebben dat ik besta. "Luister, het spijt me echt, van gisteren, ik was dronken, dat ben ik best wel vaak hier, de leerkrachten kijken hier niet zo nauw op wat je doet." "Dat heb ik gemerkt, ja", antwoord ik. "Wat je zei over Inge heeft me wakker gemaakt, denk ik, ik wil er echt alles aan doen om haar wakker te krijgen. Ik vertrek morgen. Ik heb het er al met mijn vader over gehad, en ik kan de trein nemen, er is een station niet ver van RMA, toch?"
"Ja, dat klopt", bevestig ik. Ik moet me inhouden om niet te juichen. Maar die enorme glimlach op mijn gezicht kan ik niet verbergen. De anderen kijken me nieuwsgierig aan. "Goed, dan zie ik je snel." "Tot snel, Sven." Ik hang op en begin nu echt te juichen.
"Wat is er aan de hand, L?", vraagt Femke. "Sven komt hierheen!" Ik zie Leslie kwaad opstaan en weglopen.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen