Weerwolven van Sioux Falls- The Supernatural edition





Jagers: Sam en Dean Winchester.
Zij gaan elke nacht erop uit om bij een burger thuis te waken, dit mogen ze overleggen en uiteraard doorgeven aan de organisator. Blijkt deze een Weerwolf te zijn, wordt deze direct vermoordt. De dag erna wordt er dan niet gestemd. Mocht deze een mens zijn, wordt de dag erna gewoon gestemd en blijkt deze persoon een Weerwolf te zijn, wordt de jacht geopend. Wordt door het stemmen een van de broers vermoordt, sterft de ander uit broederliefde. Als De Winchesters brothers worden vermoordt, kunnen ze overleggen wie ze meenemen in hun graf.

De Sheriff: Jodie Mills
Deze vervangt de rol van de burgemeester. Jodie haalt elke ochtend de burgers van Sioux Falls bij elkaar om de situatie uit te leggen en dat er gestemd moet worden. Wanneer de stemmen op 50-50 komen, kan Jodie haar tweede stem uitbrengen om een definitieve uitslag te krijgen. Wordt de Sheriff vermoordt, kan zij op het laatste moment een nieuwe Sheriff aanstellen onder de burgers.

De Heks: Rowena
Rowena draagt twee toverspreuken bij zich. Een om iemand tot leven te wekken en een op iemand te doden. Deze mag ze maar éénmalig gebruiken. Rowena kan ervoor kiezen om één drankje in de nacht te gebruiken of niks te doen.

De Zieneres: Missouri Mosely
Missouri gaat s’nachts stiekem op bezoek bij een van de burgers om te kijken of hij of zij een Weerwolf is. Is hij of zij een Weerwolf, moet Missouri ervoor zorgen dat ze wegkomt zodat ze de andere kan waarschuwen. Ze moet uiterst stil blijven om niet verslonden te worden. Is hij of zij geen Weerwolf maar wel een andere speciale rol heeft, moet Missouri het voor zichzelf houden.

Cupido: Balthazar
Balthazar zal in de eerste nacht al zijn skills gebruiken om twee spelers verliefd op elkaar te worden. Deze twee geliefden moeten het spel samen zien te overleven. Sterft er eentje, zal de ander uit liefdesverdriet sterven. Hierna wordt Balthazar een Burger.

Het Onschuldige Meisje: Charlie Bradbury
Omdat Charlie Sam en Dean heel graag wilt helpen met deze zaak, ondanks dat het haar verboden is, loopt ze s’nachts rond door Sioux Falls. Als ze door een van de Weerwolven wordt gezien, gaan alle Weerwolven achter haar aan. Wordt ze niet gezien en heeft ze een Weerwolf gezien, mag ze de volgende morgen hierop stemmen in de hoop dat de andere burgers haar voorbeeld opvolgen. Ze mag niet verraden wie de Weerwolf is.


The Big Bad Wolf: Garth Fitzgerald
Garth probeert zijn losgeslagen pack bij elkaar te houden en weet wie de Weerwolven zijn. Hij is als enige van de weerwolven die niet elke nacht gaat moorden maar zich strikt houdt aan zijn levensovertuiging. Een keer in het hele spel verliest Garth zijn controle door de volle maan en kan iemand veranderen in een Weerwolf. Deze nacht wordt gepland in overleg met de organisator.

De Dorpoudste: Bobby Singer
Doordat Bobby een doorgewinterde hunter is maar helaas gepensioneerd, zal hij de eerste aanval door de Weerwolven overleven. De tweede aanval overleeft hij echter niet.

De Dorpsgek: Crowley
Crowley, King of Hell, kan niet bij het stemmen worden gedood door de Winchesters brothers. Hij blijft in leven maar kan na het ‘weg stemmen’ zelf niet meer stemmen. De Weerwolven, de Heks en de Jagers kunnen hem wel echter doden.

The Guardian Angel: Castiel
De vervanging voor de genezer. Castiel gaat elke nacht bij een van de burgers op bezoek om over diegene te waken. Deze persoon zal door de bescherming van Castiel niet sterven. Castiel kan een van de burgers kiezen of zichzelf. Helaas kan hij Charlie niet beschermen omdat hij dan de hele nacht zal rondrennen door het dorp omdat hij haar niet kan bijhouden. De burgers die zijn getroffen door Cupido’s pijlen kunnen niet door Castiel worden beschermd.

De Burgers:
De burgers zijn bang en zitten s’nachts bang in hun huis te wachten totdat een van de bijzondere burgers langskomen om hun of te beschermen of te vermoorden. Als Jodie Mills vertelt op de eerste ochtend wat er aan de hand is, mag iedere burger mag een stem uitbrengen zodat Sam en Dean Winchester de Weerwolf kunnen vervolgen. Stemmen de burgers verkeerd, zal er een onschuldige sterven.

De Weerwolven:
Zodra het donker wordt, veranderen de Weerwolven en gaan op jacht. Zij mogen stemmen wie er de volgende dag dood wordt aangetroffen. Uiteraard moeten ze wel uitkijken voor bepaalde figuren. De Weerwolven geven via een pb door aan de organisator wie er word vermoordt. Hierin geldt; de meeste stemmen gelden.

Volgorde voor de nacht: Cupido ( alleen de eerste nacht), The Guardian Angel, Zieneres, Weerwolven, Heks en de speciale burgers.



Elke nacht zal drie dagen duren waarin de speciale rollen hun stemmen bekend kunnen maken aan de organisator of gebruik willen maken van hun speciale eigenschap. Hierop zal de organisator een verhaal maken en in de story zetten. Elke dag zal drie dagen duren zodat iedereen hun stem kan uitbrengen. Dit zal in een poll gebeuren die ik online zal zetten. Daarop zal de organisator een nieuw verhaal maken. Zo gaat het door totdat het spel is uitgespeeld.

Alles wat niet door het stemmen word geregeld, zal ik door random.org beslissen.

Houd de rollen aub voor jezelf! Bij je rol staat beschreven wat je wel en niet mag weten.

Graag de afwezigheden en naamsveranderingen doorgeven!







Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen