Foto bij Hs 57 - Raindrops Are falling down

Dit is hs 101 van RMA en RMA2 samen. Het is nu bijna twee jaar geleden dat ik op het idee kwam dit verhaal te schrijven en ik ben heel trots op wat het nu geworden is. Bedankt!!
Enjoy hs 101
PS via een wedstrijd staat een verhaal van me nu in een boek met kortverhalen omg gisteren was de voorstelling van het boek en ik heb zelfs enkele boeken gesigneerd omg

(door Lynn)
Ik geeuw, nu meneer Compton naar Carcassonne is vertrokken, hebben we een vervanger voor magie. Hij heet meneer De Grote, en hij heeft kort, gekruld, wit haar. Ik kan er niet aan doen maar ik vind zijn lessen zo verschrikkelijk saai, ik moet steeds moeite doen om niet in slaap te vallen. Ik wou dat ik nu ook in Frankrijk zat in plaats van hier. Ik ben nog steeds kwaad dat ze mij niet gekozen hebben om mee te gaan. Achteraan in ons lokaal zitten de zeven Franse leerlingen, die hier een week les komen volgen. Buiten Claire heb ik nog met geen van hen een woord gewisseld, en dat maakt me dus echt niks uit. Ze praten voortdurend Frans en ik heb geen idee waar ze het over hebben. Ik zucht, en kijk door het raam. De regen valt met bakken uit de hemel. Gisteren scheen de zon nog, en nu is het weer zo duister. Wedden dat het weer daar veel beter is?

(door Sasha)
Met een zucht kijk ik door het raam van het kleine klaslokaal. Die regen blijft maar komen. Bij RMA schijnt de zon nu waarschijnlijk. Vanmorgen hadden we eerst gym. We deden minivoetbal en ik zat in een team met Inge en Julien. Julien is een jongen, die hier op school zit. Hij is de broer van Juliette, Claires beste vriendin en het lange blonde meisje waarmee Sven iets lijkt te hebben. Julien is heel aardig. Hij heeft net als mij nog in Amerika gewoond en hij houdt ook van magie. Hij spreekt geen Nederlands maar wel Engels en Frans, en aangezien Engels mijn moedertaal is, maakt dat me niks uit. Dankzij mij hebben we de voetbalwedstrijd verloren, maar Julien zei dat dat niks uitmaakte. Logan zat op een bankje te kijken, terwijl we gym hadden, wat me tegelijk een beangstigend als een geweldig gevoel bezorgde. Ongeveer in het midden van de les, begon hij ineens mee te spelen, onder luid gejoel van Britney en Silke. Daarna hadden we een ongelofelijk saaie les Frans. Ik heb zelfs geen idee waar die les over ging, want iedereen sprak zo snel en onduidelijk. 's Middags hebben we in de grote eetzaal gegeten. Die zaal is echt heel mooi. Het plafond is heel hoog en er zijn enorme ramen. Dit hele gebouw is erg mooi, enkel nogal oud, waardoor je altijd wel ergens iets van gekraak of gepiep hoort. Ik ben bang dat ik vannacht niet ga kunnen slapen door die geluiden. In de middagpauze mochten we even naar onze kamers. Ik deel een kamer met Inge en Shailene slaapt bij Britney en Silke. Ik vind het zo lief van hen dat zij Shailene bij hen op de kamer hebben genomen. Maar ja, zij weten ook niet waartoe ze in staat is. Ik hoop dat ze hen niets aandoet, anders zou ik het mezelf nooit vergeven. De kamers zijn klein maar gezellig. Ik denk dat Lynn ze ook erg leuk zou gevonden hebben, jammer dat ze niet hier is.

En nu zitten we hier in deze magieles gegeven door ene madame 'Gaudreau'. Ze is rond de dertig en heeft kort, bruin haar. Ik vind haar wel aardig, alleen jammer dat ik geen woord versta van wat ze vertelt. Logan zit vlak achter me en vertaalt soms vlug wat de lerares heeft gezegd voor Silke, die naast me zit, en mij. Morgen mogen we toepassingen doen en een demonstratie van onze kracht geven, ik kan niet wachten. De leerkracht duidt Julien aan om antwoord te geven. Ik kijk hem bewonderend aan wanneer hij een volkomen juist, uitgebreid antwoord geeft. Ook al heb ik geen idee wat hij zegt, ik vind het zo cool om te horen. Vanuit mijn ooghoek zie ik hoe Logan me met een opgetrokken wenkbrauw aankijkt. Juliette heeft een korte opmerking en iedereen schiet in de lach. Juliette is hier heel populair en iedereen doet wat ze zegt. Ze lijkt dan ook echt op een fotomodel met haar blonde haren en haar lange wimpers.
Ik kijk nog eens naar Julien. Hij is best schattig. Wanneer hij lacht, komen er kuiltjes in zijn wangen en hij kan met zoveel vuur over magie praten. Silke ziet naar wie ik kijk, "Wat vind je van hem?", vraagt ze. "Ik vind hem wel aardig", antwoord ik fluisterend. Ze glimlacht.

Reageer (2)

  • GossipGirl21

    Leuk om te lezen

    6 jaar geleden
  • certified_cloud

    leuk!!
    ik hoop dat sasha iets met Julien krijgt!
    snel verder! xx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen