Uit angst en frustratie begon men elkaar te beschuldigen. Door de vreselijke gebeurtenissen van de vorige dag, waar in een gevecht verschillende inwoners vermoord waren, maande één van de inwoners iedereen tot stilte. 'We moeten een doordachte beslissing maken en elkaar niet zomaar doden!' zei hij.
Er klonk veel gemompel en daarna gejuich, iedereen was het ermee eens. Iedereen, behalve Neminis. Die zweeg en tussen alle juichende mensen was dat opvallend.
'Hij!' riep plotseling iemand. 'Hij doet niet mee! Hij wil niet dat we een doordachte beslissing maken... Hij is bang dat we zijn ware identiteit ontdekken!'
Er steeg opnieuw gemompel op en uiteindelijk werd de knoop doorgehakt en werd de guillotine klaargemaakt. Zonder protest - want Neminis was daartoe niet in staat, omdat hij door Maleficent het zwijgen op was gelegd - werd hij klaargemaakt en er klonk ook geen kreet uit zijn mond toen zijn hoofd van zijn lichaam werd gehakt. Er klonken echter wel kreten toen hij zijn gedaante terugkreeg. De lieve teddybeer was op gruwelijke wijze gedood...


Weerwolf, je hebt tot maandag 22.00 uur om je slachtoffer door te geven. Doe dit door een privébericht te sturen naar zowel Kern als Deadshot.
Maleficent, je hebt tot maandag 22.00 uur de tijd om door te geven wie je wilt silencen. Doe dit door een privébericht te sturen naar zowel Kern als Deadshot.
Sneeuwwitje, je hebt tot maandag 22.00 uur de tijd om door te geven bij wie je de nacht wilt doorbrengen. Doe dit door een privébericht te sturen naar zowel Kern als Deadshot.

Reageer (2)

  • Value

    Ohh je was gesilenced! Wow ja dit was nogal oneerlijk ;x Ik stemde niet op je :'D

    9 jaar geleden
  • Jouska

    Nou ja zeg, gewoon een onschuldige vermoorden! En ik heb niet eens kunnen schreeuwen, evenmin heb ik laatste woorden kunnen uitbrengen... )': Nu wel die moordenaars pakken, hoor!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen