Foto bij De eerste nacht


De eerste nacht

Balthazar liep door de straten van Sioux Falls en had een enorme glimlach op zijn gezicht.”Wat zal ik toch met jouw doen?” In zijn hand had hij twee pijlen en een boog, waarschijnlijk gestolen van een Cupido. Balthazar keek omhoog naar de maan en richtte de twee pijlen. “Op de hoop dit maar goed gaat.” Hij fluisterde twee namen en schoot de pijlen af. Balthazar keek toe hoe de pijlen hun eigen weg vonden door de straten van Sioux Falls. Als bevestiging hoorde hij twee schreeuwen ergens in Sioux Falls En hij lachtte. “Mijn werk is gedaan.” Balthazar liet de boog van Cupido vallen en verdween in de nacht.

Ergens in Sioux Falls, in een wegrestaurant zaten Sam, Dean en Jody Mills te discussieren hoe ze deze zaak het beste konden aanpakken.”We moeten de burgers van Sioux Falls gaan controleren, denk ik....” begon Sam. “A, egin aar met 3000 inwoners.” Dean sprak met een volle mond. Jody en Sam schudden hun hoofden. “At?! Ik eb onger!” Jody lachtte. “Gelukkig voor jullie heb ik een lijst gemaakt met verdachten.” en ze haalde een lijst tevoorschijn. Sam en Dean keken naar de lijst. “Cherry Warrant klinkt erg uitnodigend.” Dean had een enorme lach op zijn gezicht gesierd. Sam pakte de lijst af en keek er even na. “We beginnen bovenaan. Geen voorkeuren of sexy namen.” Dean’s gezicht droop van teleurstelling.

In datzelfde wegrestaurant zat een jonge vrouw met een capicon op. Ze bekeek de drie van een afstandje en spitste goed haar oren. Onder de capicon piekte haar rode haar. Ze bekeek haar telefoon en ze had een berichtje al een paar uur binnen.
Maak je geen zorgen. We regelen deze zaak wel. Blijf waar je bent.
Groetjes Sam en Dean.

Ze zette haar telefoon uit en gooide wat geld op tafel. “Jullie dachten toch niet dat ik niks zou doen!” Ze stond op en liep het restaurant uit.

Sam en Dean zaten voor de Impala te discusieren. “Het is absurt. Sinds wanneer werken Weerwolven samen?” “Ik heb geen idee, Dean. Laten we naar die eerste vrouw gaan en kijken wat er gebeurt.” Dean knikte en ruimde de foto’s van het plaats delict op die ze gekregen hadden van Jody Mills. “Hallo jongens.” Sam en Dean schrokken ontzettend en draaiden zich om naar de man die de zin produceerde. “Crowley!” schreeuwden Sam en Dean tegelijk. “Rustig aan zeg. De stad hoeft niet wakker te worden, laat staan een paar wolfjes.” “Hoe weet jij dat nou weer?” Crowley rolde zijn ogen. “Hallo? King of Hell? Zeg dat uberhaupt niks? Maar ik was hier om zaken te doen.” Sam en Dean schudde beide hun hoofd. “Crowley, je bent gek. Dit is een gewone zaak.” Crowley deed zijn handen in zijn zakken. “Ik kan jullie helpen door namen te geven.” “Je bent gek Crowley.” “Hey, King of Hell, ik kan doen wat ik wil.”

Sam en Dean kwamen aan bij het huis van de eerste verdachte. “Wat is onze cover verhaal?” vroeg Sam. “Ik verzin wel wat.” Sam en Dean klopte aan. “Kan ik u ergens mee helpen, heren?” Sam en Dean haalde hun FBI badges tevoorschijn. Goedenavond mevrouw Pudge. We hebben een delicate situatie hier. Zouden we het binnen kunnen bespreken?” Mevrouw Pudge schrok enorm van de toon van Sam en Dean en liet ze binnen. “Komt u maar door naar de keuken voor een kop koffie. Mevrouw van der Berg schudde drie kopjes koffie in en gaf er twee aan Sam en Dean. “Zo alstublieft heren. Kunt u mij nu vertellen wat er aan de hand is?” Sam begon “We zijn controles in de buurt uit aan het voeren omdat...” Dean onderbrak hem. “Er is een seriemoordenaar in deze stad en we vermoeden dat u het volgend slachtoffer bent.” Mevrouw Pudge schrok enorm. “Hoe- hoe weet u dat zo zeker?” Sam keek verbaast naar Dean. “Er zijn een paar zaken opgedoken die naar u leiden en we willen het zekere voor het onzekere nemen.” Mevrouw Pudge knikte bang. “N-natuurlijk!” “U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Wij zullen in en om het huis patroulleren terwijl u slaapt, als u dat tenminste goed vindt.” Mevrouw Pudge knikte. “Dat zal me een stuk veiliger laten voelen, hoop ik.”

Die nacht was het erg rustig voor Sam en Dean hoewel ze wel wat rare dingen zagen in het huis van mevrouw Pudge. Castiel bezocht een inwoner van Sioux Falls voor bescherming maar hij bleek meer interesse te hebben voor zijn Schotse wiskey.


Missouri Mosely had voorzien dat er verschrikkelijke dingen zouden gebeuren als zij niet zou helpen. Eerder deze dag had ze een visioen gekregen over een moord in een motelkamer en ze wilde dit voorkomen. Missouri ging naar Motel Heartbreak nummer 23 om haar visioen te checken. Ze zag een auto stoppen en een man liep naar motelkamer 23. Missouri Mosely stapte uit haar auto en liep richting motelkamer 23. Ze keek door de raam naar binnen maar ze zag niemand in motelkamer 23. Missouri Mosely opende de deur en liep naar binnen. Ze hoorde een hoop gegrom achter zich en zag twee weerwolven op haar afrennen. Haar hele lichaam werd verscheurd en opengereten, Het laatste wat Missouri Mosely zag was dat Garth Fitzgerald probeerde tegen te houden voordat haar laatste visioen kreeg:

In de krant van Sioux Falls stond een enorme kop getiteld: Moord in Motelkamer 23.
Yonggook stierf deze nacht aan ernstige verwonden in Sioux Falls Heartbreak Motel.


Reageer (4)

  • HalfBloodPrince

    Sorry van dat mevrouw van der berg die had ik overzien.

    8 jaar geleden
  • Vulgrim

    Nooo. I don't like this :c Alleen staat er wel een foutje in het hoofdstuk, want de naam is gewijzigd van 'van der Berg' naar 'Pudge'. Er staat alleen nog een van der Berg in.

    8 jaar geleden
  • Hyonyeo

    Wat ik ervan vind, staat in het topic. Het is wel duidelijk zo, lol.

    8 jaar geleden
  • Thunderfvck

    Mevrouw van der Berg, is dat een hint naar mij? (cat) No, just kidding, hahaha. Arme Maia, gelijk al dood. ;c

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen