Het bleef de hele dag rustig. Uit angst bleef iedereen in zijn huis en durfde niet de straat op te gaan, bang om te moeten ontdekken dat er opnieuw iemand was vermoord. Uiteindelijk werd men echter nieuwsgierig en enkele bewoners liepen toch het huis uit. Bij het zien van de overledene, Mowgli, steeg de woede weer op. Asil98 stak een vinger omhoog. Zonder woorden uit te spreken werd de vinger op Qingsel gericht. Het gezicht van Asil98 stond op onweer en dat wekte argwaan op. Waarom werd er niks gezegd? Waarom werd er al een aantal dagen door sommige inwoners niets gezegd?
Plotseling klonk daar een stem. 'Zou Qingsel ons het zwijgen opleggen? Zou zij in staat zijn om iedereen tot stilte te manen?'
Er klonk gemompel, dat steeds luider en bozer werd, tot Qingsel zelf haar mond opendeed. 'Ik zou nooit zoiets doen!'
'Oh?' riep een ander. 'Kun je dat bewijzen?'
Qingsel werd steeds meer in het nauw gedreven en uit wanhoop sprak ze: 'Laat iedereen zwijgen!'
Het was plotseling doodstil - niemand was meer in staat om een woord uit te brengen - maar Qingsel had er niet aan gedacht dat ze nog steeds in staat waren om haar aan te vallen. In stilte ontstond er een gevecht en uiteindelijk klonk er een luide, kille gil, waarna het levenloze lichaam van Qingsel op de grond viel.
Qingsel was...

Maleficent


Weerwolf, je hebt tot maandag 22.00 uur om je slachtoffer door te geven. Doe dit door een privébericht te sturen naar zowel Kern als Athelstan.
Sneeuwwitje, je hebt tot maandag 22.00 uur de tijd om door te geven bij wie je de nacht wilt doorbrengen. Doe dit door een privébericht te sturen naar zowel Kern als Athelstan.

Reageer (4)

  • Caverna

    Laat ik het erop houden dat het klopt ;)

    8 jaar geleden
  • Value

    Oh god ja. (cat) Gunnulfsen had ook drie stemmen. (cat)

    8 jaar geleden
  • Imladris

    Waarom is alleen Qingsel dood en niet ook Gunnulfsun? De stemmen stonden 3-3

    8 jaar geleden
  • Value

    Geweldig (cat) Nu doe ik nog maar in één wvw mee D:
    — Ik ging op wolvenjacht omdat ik dus mijn laatste wolf zocht :'D Kan die persoon mij een bericht sturen? (:

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen