Foto bij Curiosity - 11

Sorry lieve lezertjes, dat ik me niet aan mijn belofte heb gehouden. Een vriendinnetje van mij is net op een rottige manier gedumpt, dus ik ben heel veel bij haar geweest en heb haar geprobeerd op te vrolijken. Nog super bedankt voor jullie geweldige reacties!

@AineAurora, dank je wel!

@loly, ik zal je wel even een pb sturen over het onderwerp, wellicht kan ik het één en ander toelichten. De verhalen zijn ook behoorlijk heftig en onderdeel van veel afspraken die subjes met hun Dom hebben is dat de Dom dingen doet die ze eigenlijk niet fijn vinden, want juist dat maakt dat het seksueel opwindend voor ze is. Afijn, ik zal je even pb'en, kunnen we eventueel wat meer in detail treden.

@magiclove, ik hoop dat je tentamen goed gegaan is! Haha een koffietent is niet de beste plek voor details, maar May is helemaal niet van plan om in details te treden haha. Ben wel blij dat de spoilers bevallen!

@Green245, ja ja haha! Hehe, volleybal, ik weet niet of dat Mays ding is hoor, haha!

@Amirite, jeetje, jij hebt wel een identiteitscrisis met hoe vaak jij je naam verandert, haha (lachen om je eigen grappen, classic..) Oo geen tijd om je meer te verdiepen? Dat is zonde.. Wel druk met leuke dingen hoop ik? Ben blij om te horen dat ik je nooit teleurstel! Ik zou mijn lezers niet willen teleurstellen :)

@katl1, vindt het super leuk dat je altijd een reactie plaatst, super bedankt daarvoor!

@girlicious, dank je wel! Precies, als ik en porno verhaal wou schrijven dan had het wel een andere opzet gehad haha. Ja dat is waar ja, ik was RemcoRalf alweer helemaal vergeten, goed dat je je daar over heen hebt gezet haha. Oo dat was inderdaad een typfoutje, hulde voor het goed opletten! Ik zal het aanpassen haha. Zou wel heel lullig zijn als ze zoveel te laat komt. Tnx voor je kudo!

@lily_luna, je gaat hieronder lezen of dat gaat lukken of niet haha. En zenuwen, tsja die zijn nergens goed voor, maar wel heel moeilijk te voorkomen.

Hieronder weer een stukje, met iets meer spanning, dus ben benieuwd wat jullie vinden!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Assietje

    De reden waarom relaties voor haar niet echt werkte?? Wat bedoelt ze daarmee??

    Misschien dat het bij Dave juist wel gaat werken?? *hoopt*

    8 jaar geleden
  • magiclove

    haha mijn laatste examen was ineens veranderd van schriftelijk naar digitaal, dus iedereen naar nieuwe lokalen en dan die leerkracht, ja hopelijk lukt het :s dus da begon al goed ;p typisch mijn school, maar ik denk wel dat het examen goed zal zijn (alle dat hoop ik toch)
    Amai ik ben echt nieuwsgierig naar het volgende stuk (: Ik moet wel zeggen dat Dave het goed opvat, gelukkig maar (:
    snel verder

    8 jaar geleden
  • Vargas

    Ogodd, begin er maar niet over. Hahaha, ik ben verslaafd aan mn usernaam veranderen. Ik heb serieus een hele lijst met welke usernames ik nog wil hebben. Fuck myself. Morgen ga ik m weer veranderen. (: maar dat laat ik je wel in een reactie op het volgende hoofdstuk weten. Dit berichtje wordt langer dan de bedoeling was. Oops.

    Ik ben te druk met gamen op het moment en de laatste tijd. Zodra ik weer naar school ga na de zomervakantie, kan het niet zoveel meer.

    May moet nu gewoon zeggen dat ze het wel wil. *massive angelface*

    8 jaar geleden
  • Jokar

    je schrijft al heel weinig
    en dan ga je ook nog cliffhangers gebruiken -,-
    IK WIL NU DAT JE VERDER GAAT
    Kudo
    snel verder! ;)

    8 jaar geleden
  • katl1

    Graag gedaan! Ik word zelf ook altijd blij van reacties :) Al ben ik natuurlijk niet altijd de origineelste ;)
    Anyway, Dave stelt wel moeilijke vragen, maar ik begrijp ook wel waarom hij dat wil weten...
    SNEL VERDER PLEASE

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen