Foto bij De tweede nacht

Sam en Dean waren kapot van het feit dat ze een onschuldige de dood in hebben gejaagd. Maar ze moesten verder. De Weerwolven liepen nog steedds vrij rond. “Hey Sammy, je geloofd nooit bij wie we op bezoek gaan, vanavond.” Sam liep naar Dean toe en keek op het blaadje. “Garth? Sinds wanneer is hij in Sioux Falls?” Dean greep zijn jas en gooide wat geld op de tafel. “Daar komen we op een manier achter.” De broers liepen naar de Impala als ze een bekend gezicht zien wachten bij de Impala. “Castiel? Wat doe jij hier?” Castiel haalde zijn schouders op. “Geen idee, ik had zin om vanavond met Dean rond te hangen.” Er werden wat blikken uitgewisseld en stiekem gelachen. “Sammy, in de auto en ik wil niks horen!” Sam lachtte en Castiel snapte zoals gewoonlijk niet veel van.

Balthazar had zich een motelkamer gehuurd en zat relax met een glaasje Bordeaux wijn te genieten van de film King Kong. Naast hem lag een doos met pizza die half leeg was.

Sam, Dean en Castiel hadden een gezellig avond bij Garth. Er werden oude verhalen opgehaald en recente verhalen vertelt. Ook mr. Fizzles kwam ook even voorbij. Sam en Dean hadden aan Garth gevraagd wat hij in Sioux Falls deed maar Garth bleef koppig volhouden dat hij op vakantie was.

Balthazar maakte zich klaar voor naar bed toe te gaan. Hij sloot zijn gordijnen toen hij gegrom hoorde. “Je maakt een grapje zeker?” waren Balthazar’s laatste woorden voordat de deur werd opengetrapt en twee Weerwolven Balthazar compleet verscheurde. De Weerwolven verlieten de motelkamer toen Balthazar zijn echte vorm aannam.


Balthazar aka Cupido was Martinski

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen