De dood van Koning Triton zit nog steeds in iedereens achterhoofd, ondanks dat er vannacht niets gebeurd is. De meesten zijn het ermee eens dat er een nieuwe burgemeester moet komen, iemand die de leiding kan nemen en de knoop kan doorhakken. De vraag is alleen: wie? Men is wantrouwig, er zijn nog weinig inwoners over en het is bekend dat er nog een slechterik is.
Omdat niemand een beslissing durft te nemen, besluiten ze in het kantoor van Triton te kijken. Na lang zoeken vinden ze een document waarin hij duidelijk maakt wie zijn opvolger zal zijn.
Niet veel later volgt de stemming wie er vandaag gedood worden op beschuldiging van het doden van de inwoners van Disneyland. De stemming gaat volledig democratisch en ieder heeft zijn eigen inbreng. Als de stemmen geteld zijn, blijkt dat er een gelijkspel is. Daarom neemt de burgemeester het woord: 'Hoewel deze keuze een heel moeilijke is voor mij... ga ik voor Audora. Het is bewezen dat zij verdachte activiteiten uitspookt 's nachts en daarom lijkt het mij het beste als we haar ware identiteit verhullen - door haar te doden.'
Audora weet dat het geen zin heeft om in protest te gaan en met een trieste blik laat ze zich naar voren sleuren. Haar hoofd wordt onder de guillotine gezet en ze slaakt nog een laatste gilletje voor haar hoofd naar beneden rolt. Iedereen kijkt met ingehouden adem naar het gezicht dat deze aanneemt en er klinkt luid gehuil van voornamelijk mannen als ze zien wie het is.
Audora was...


Weerwolf, je hebt tot woensdag 22.00 uur om je slachtoffer door te geven. Doe dit door een privébericht te sturen naar zowel Kern als Athelstan.

Reageer (3)

  • Caverna

    @Evanel, het klopt dat er nog maar twee over zijn als de wolf vannacht iemand doodt, maar het hangt er vanaf wie er gedood wordt en wie de nieuwe burgemeester is of wordt wiens stem wordt verdubbeld en dus wie er tijdens de stemming sterft.

    8 jaar geleden
  • Imladris

    Ik heb toch nog lang overleefd, vind ik.
    Maar is het nu niet afgelopen? Aangezien de wolf nu iemand vannacht dood en er dus morgen nog maar 2 overzijn. De wolf, en een burger...

    8 jaar geleden
  • Marveldrake

    Ohw! Nu weet ik het echt niet meer...

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen