Foto bij De kus

“Mag ik eens proeven?”, vroeg Julie. Het was weer vrijdagavond en we zaten aan ons gebruikelijk tafeltje. Ik gaf jou mijn drankje en je proefde. “Aargh, dat is toch niet lekker?”. Ze maakte me aan het lachen. “Ik vind dat nochtans heel lekker”, antwoordde ik al lachend. Zij lachte terug. Vergeet het niet Stephan, we gaan er voor deze avond. We gingen de dansvloer op en ik zei geen woord tegen haar. Op de dansvloer begon haar lichaam meteen ritmisch te bewegen op de muziek. Ze was mij gek aan het maken, maar was zij daar zich van bewust? Ik kwam naast haar staan en begon ook te dansen. Pieter stond recht tegenover ons maar vanavond ging ik mij van hem niks aantrekken. Ik had langs 1 kant er geen goed gevoel over want misschien verspeel ik een vriendschap, maar langs de andere kant, ik was zeker dat nooit meer iemand als Julie zou tegenkomen. Vanavond moest het gebeuren, ik moest mijn kans wagen!

Ik keek constant naar hoe haar lichaam bewoog zodat het zou beginnen gaan opvallen. Toen keek jij naar mij en die blik die jij mij toen gaf, wat moest die blik zeggen. Het was zo’n geheimzinnige blik. Ik voelde mijn hart kloppen in mijn keel. De zenuwen begonnen te komen maar ik moest doorzetten. Ik ging achter haar staan en ik legde mijn handen in haar zij. Ze draaide zich om, keek naar mij en danste verder. Zachtjes kwam ik dichter en bracht ik haar lichaam tegen mijn lichaam.

We bewogen samen op het ritme. Mijn handen gleden over haar heupen en over haar buik. Zij trok zich niet weg en had er niets op tegen dat ik zo deed met haar en dat zegde genoeg, ze ging in op mijn avances. Wat een geweldig gevoel om zo samen met haar te dansen, om zo dicht tegen haar te staan. Ik was iedereen die bij ons stond vergeten, het waren alleen ons tweetjes die daar op die dansvloer aan het dansen waren. Het was ons moment. Zij draaide haar hoofd naar mij en ik keek diep in haar ogen. Mijn gezicht kwam dichter naar die van haar. Ik kon bijna haar lippen proeven. Komaan Stephan, kus haar! Nu!

Die zoete smaak van haar lippen. Nooit zal ik deze onbeschrijflijke smaak vergeten. Ik gaf haar kleine kusjes en duwde plagerig met mijn tong op haar lippen. Ik voelde haar lippen van elkaar gaan en kon het puntje van haar tong voelen. Zachtjes masseerde ik haar tong met de mijne. Ik werd helemaal gek! Dit was de meeste perfecte kus ooit. Ik wou kijken naar Julie haar reactie maar toen ik mijn ogen open deed, zag ik hem, Pieter. Ik stopte direct met kussen. Hij was naar ons aan het kijken en ik begon mij schuldig te voelen. Nee Stephan, hij heeft zijn kans gehad!
Ik zag Julie wegdraaien, waarschijnlijk teleurgesteld omdat ik terugtrok. Ik nam haar vast en kuste haar weer. Ik voelde haar tong rond draaien mijn mond. Zij wou dit helemaal. “Kom je mee naar de cocktailbar? Daar kunnen wij met twee alleen zijn.”, vroeg ik aan haar. Ik nam haar hand vast en ging met haar naar de cocktailbar. Hier waren we tenminste gerust, het was kalm en konden eens goed met elkaar praten. “Weet je dat ik al van de eerste keer dat ik jou zag kriebels in mijn buik kreeg?”, vroeg ik aan haar. “Echt? Ooh maar ik zag jou ook al van de eerste keer zitten. Ben echt blij dat het wederzijds is.”, antwoordde ze. Zij was ook al van het begin op mij verliefd! Ik kuste haar terug en gaf haar een dikke knuffel.

“Ik hou van jou!”, zei ik terwijl mijn hart wild tekeer ging. “Ik ook van jou!”

Nog nooit heb ik zo’n gevoel van liefde gekend. Wat ik en Julie nu hebben valt gewoon niet te breken. Dit is echte liefde! Die avond dat ik haar voor de eerste keer kuste, changed my life.

Reageer (8)

  • Tragically

    ahw wat lief :3 Ik vind je schrijfstijl ook erg leuk, je leest er vlot doorheen(:

    1 decennium geleden
  • Whipple

    ah, sweeties (flower)
    xx

    1 decennium geleden
  • Imagine

    Ooh maar das echt zo mooi!
    En twee delen in één keer, wauw =p
    Wil ik weten wat er met Pieter gebeurd is? ^^
    Echt mooi geschreven!

    1 decennium geleden
  • xMILES

    echt lief zijn jullie 2 samen (A)

    1 decennium geleden
  • xMILES

    echt lief zijn jullie 2 samen (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen