Foto bij Hs 98 - Pion

(door Sasha)
Ik twijfel om dit te doen. Ik ben nog steeds kwaad op Gina. Ik heb haar altijd beschuldigd voor wat was gebeurd. Ja het is makkelijk om iemand als schuldenaar aan te wijzen. En ook al snap ik ergens wel waarom ze het heeft gedaan, ik kan haar niet vergeven, niet zomaar. Maar toch heb ik het gevoel dat ik dit moet doen. Ze verdient gelukkig te zijn, ze verdient dit achter zich te kunnen laten en misschien ben ik wel de enige die haar kan helpen.
Ik zucht en neem mijn telefoon. Zijn naam staat nog steeds tussen mijn contacten. Ik heb al die tijd niet meer met hem gesproken en misschien wil hij wel niet met me praten. Maar ik snap nu wat er toen aan de hand was. Hij was gewoon een van de pionnen in Shailenes spel. Ook hij was verliefd op haar en ze gebruikte hem soms om Juliette te overtuigen iets voor haar te doen. Hij had geen grote rol.
Ik klik op zijn naam en zet de telefoon aan mijn oor. Ik hoor hem overgaan.
"Bonjour?", klinkt zijn stem vragend. Om de een of andere reden glimlach ik.
"Hello Julien", antwoord ik ,"It's Sasha."
Hij zwijgt even ,"Oh." en daarna: "I'm sorry about all what happened. Shailene forced me to act like I was in love with you, I'm really sorry."
Ik knik, ook al kan hij dat niet zien. "It's okay", zeg ik dan ,"I'm actually asking you to help me, or to help your sister."
"Why would you want to help my sister?", vraagt hij verbaasd.
Ik zucht, dat vraag ik me zelf eigenlijk ook af, "I don't know. I just feel like I need to."
Ik hoor hem een geluidje maken maar ik weet niet wat het betekent. "What can I do?"
"You need to talk to your parents", zeg ik meteen ,"You are their son, they need to listen to you!"
"And you have clearly never met my parents."
"What's wrong with them?", vraag ik verbaasd.
"They hate everything that's not good for their reputation. Ans a lesbian daughter is not good at all. They hate Juliette for it and I hate them for hating her! She's my sister! And she's not Always been honest with me, but she'll Always stay my sister!"
Ik knik even ,"I know exactly what you mean. But can you try talking to them? Or do you know someone they would listen to?"
Hij wacht even ,"Yeah, maybe I know someone but you need to help me."
"Okay", zeg ik direct. Veel te direct.
"Your mother needs to talk to mine."

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen