Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • awsten

    Wauw, die tweeling zijn assholes wtf

    Maar dit verhaal blijft zo leuk om te lezen :3

    8 jaar geleden
  • Monks

    Ik vind de afwisseling heel leuk aha. Het ene moment zijn ze zo heerlijk vijandig en het andere moment lijkt het echt even alsof die oude vriendschap weer terug komt.
    Wat ik lees over de vriendengroep die uit elkaar valt, idk maar ik herken mezelf daar zo erg in..

    8 jaar geleden
  • cloudydays

    Wat een heeeerlijk hoofdstuk naar twee belachelijk zware dagen (:
    Ik wilde eigenlijk meteen gaan slapen, maar ben blij dat ik toch nog even wakker ben gebleven om dit hoofdstukje te lezen!'

    8 jaar geleden
  • Jarnsida

    Dit was het perfecte moment voor wat positiviteit en ik ben erg gelukkig dat geen van de twee geïrriteerd is geraakt. Progresssssss voor een gezonde relatie.
    Gezien de plaats waar ik me op dit moment bevind zeg ik: 'Arry iek viend jou nu wel een beetje aardik

    8 jaar geleden
  • Horlinson

    Ik vind de afwisseling tussen vriendelijke en vijandige Hiolet zo leuk.. Dan weet ik nooit wat ik kan verwachten. Ik heb een hekel aan voorspelbare stories, maar jij weet me altijd weer te verbazen (:
    Een Q&A zou ik wel leuk vinden!
    Mijn vakantie so far was wel leuk eigenlijk. Barcelona is awesome. Spaanse hotties zijn awesome. Pretty Little Liars in het Spaans is awesome ook al begrijp ik er geen fuck van. That practically sums it up.
    Cheers to Hiolet omdat ze een gesprek hebben gevoerd zonder elkaar af te maken in gedachten. En cheers to Colin en Morris en Nora omdat ze leuk zijn.
    Liefs

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen