Foto bij Sydney • Epilogue

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • xLittleBirdx

    Dank je wel dat je dit prachtige verhaal hebt geschreven. Ik vind de epiloog zo mooi! Alles komt nu zo mooi samen, het is echt perfect.
    En ik sluit me aan bij Monks wat betreft de emoties. Echt waar, er waren echt momenten dat ik Aiden met een koekenpan wilde slaan of zo, en er waren momenten dat ik flipte van de Lava-schattigheid (:

    Ik zie je vast snel weer bij je nieuwe story (;

    8 jaar geleden
  • Monks

    Je hebt echt een geweldig verhaal in elkaar gezet en ik heb alles met plezier gelezen. Ik werd altijd wel hyper als ik jouw naam in m'n inbox zag staan. Je liet me smelten met de überschattige Lava stukjes, en mijn bloed koken van woede als Aiden weer eens zichzelf was. Ik heb een abo op je Calum story en die moet ik nog bijlezen ahaha :-$. En ik heb al een abo op de Michael story want je bent echt zo'n geweldige schrijfster!

    8 jaar geleden
  • Anaklysmos

    YEAH EINDELIJK EEN MICHAEL STORY. AND OFCOURSE I LOVED THIS ONE, I LOVE EVERY SINGLE CHAPTER EATHER I COULD'T REPEAT SOMETHING BUT THANK YOU FOR THE STORY AND OFCOUSE I TAKE A LOKE ON YOUR OTHER STORYS
    XX

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen