Foto bij Hs 111 - Samenkomst

(Door Sasha)
Ik zit op Silkes kamer, samen met Britney, Sammantha, Lynn, Rein, Nils, Owen, Daan, Chanyeol, Mylène, Rosanne, Sarah en Silke zelf. Ik staar een beetje onwennig voor me uit. Leslie heeft ons hier samengeroepen, maar ik heb geen idee waarom. Zo te zien is hij hier zelf nog niet.
"Hee, wat is er met jou aan de hand?", vraagt Lynn, die naast me zit, en ze tikt me aan.
Ik haal mijn schouders op ,"Ik weet niet. Sven heeft me mee gevraagd naar het bal maar ik weet niet of ik met hem kan gaan. Shailene zou het me nooit vergeven."
Lynn slaat haar arm om me heen, "Je vindt hem echt leuk, toch? Dan doe je het gewoon. Ik weet dat Shailene niet echt de meest aardige persoon op aarde was, maar ze had twee kanten. En ik weet zeker dat haar lieve kant niemand beter voor Sven zou kennen dan jou." Ik glimlach even. Ik voel me op slag een heel stuk beter.
Leslie en Sven komen de kamer binnen.
"Luister, ik heb jullie hulp nodig", begint Leslie, terwijl hij en Sven als enige blijven rechtstaan.
"Jullie twee zijn in het geheim getrouwd en willen op huwelijksreis vertrekken. Ik wist het!", roept Rosanne uit.
Leslie en Sven kijken elkaar raar aan. "Is ze dronken?", vraagt Sven.
Leslie schraapt zijn keel ,"Ok, dat was het dus niet, maar het gaat om Inge. Ze lijkt veel meer aangedaan doordat ze niet verkozen is dan ze laat blijken."
"Klopt", antwoordt Lynn ,"Gisteren was ze me aan het helpen met mijn posters, en ik kon gewoon zien dat er iets met haar was."
Sven knikt en gaat zitten. Ik probeer hem te negeren.
"Ik vind dat ze het echt verdiend om prom queen te worden, als dat zoveel voor haar betekent. Ik bedoel, ze heeft een heel zwaar jaar achter de rug. De coma, het uitwisselingsproject...", gaat Leslie verder.
Enkelen van ons kijken Lynn ongemakkelijk aan. We zouden toch allemaal op haar stemmen?
Maar zij gaat rechtstaan ,"Weet je, er is niemand die ik dit meer zou gunnen dan Inge. Wat is je plan, Les?"
Hij grijnst ,"Luister maar..."

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen