Foto bij Epilogue | December

Fuck, stiekem doet dit toch wel een beetje pijn. Hun verhaal is dan uiteindelijk afgelopen en ik ga ze echt zo hard missen! Dit was geen drama verhaal, maar eerder feel good. Dat was dan ook mijn opzet, om hun weg weer te geven en hun relatie te laten openbloeien tot iets moois. Hopelijk is dat op jullie dan ook zo overgekomen. Maar helaas ga ik ze nu moeten loslaten en ik denk dat ze wel een waardig eind gekregen hebben. Een eind dat bij hen past en voor hen voorbestemd was.

Dan wil ik toch ook even dankjewel zeggen aan alle lezers, ook degenen die niets van zich laten horen. In het bijzonder dan de mensen die iedere keer de moeite namen om een reactie achter te laten! Jullie hebben echt geen idee hoe zeer ik die apprecieer. Ze gaven me de motivatie om verder te schrijven en hebben me echt zo vaak laten glimlachen. Geweldig hoe jullie soms met de personages meeleefden! Hopelijk hebben jullie net zoveel genoten van Scalum als dat ik gedaan heb. (: Dankjewel!

Voor de mensen die graag nog wat leesvoer zoeken heb ik ook nog steeds een Michael verhaal lopen. Ik zal de link onderaan de spoiler plaatsen. Ook heb ik al een idee voor een nieuw verhaal: een Soulmate AU. Alleen twijfel ik nog over welke 5SOS'er het zal gaan en daarom heb ik jullie hulp nodig. Zouden jullie pretty please in een reactie willen achterlaten wat je voorkeur zou zijn? Als je interesse hebt in het verhaal natuurlijk. Dat zou echt heel erg lief zijn.

Nogmaals dankjewel en hopelijk tot een volgende keer. (;

X.
K

Against The Tide • Michael Clifford

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • DreamyHoran

    Ik ben heel laat, maar ik kan het niet laten om een reactie te plaatsen..
    Al sinds het begin dat Scout en Calum een relatie hadden, vond ik ze al cute en het werd steeds meer. Echt, volgens mij is deze hele story echt cute (:
    X

    8 jaar geleden
  • xLittleBirdx

    Straight in the fangirlheart. Wauw, dit is zo mooi!
    Dank je wel dat je dit prachtige verhaal geschreven hebt.

    En ik weet niet waarom, maar ik denk dat ik voor Ashton ga (:

    8 jaar geleden
  • Kjelaney

    Damnit, ik kan niet geloven dat het echt afgelopen is. Wat een geweldig einde!

    En natuurlijk ga ik altijd voor Michael, hehehe.

    8 jaar geleden
  • Kjalaney

    Argh, dat was het dan echt. :c
    Wel een fantastische epiloog!

    En Ashton!

    8 jaar geleden
  • Amavi

    Stille lezer report hier.

    Thank you voor al dit leesvoer en lieflijkheid en aawhh :')

    Luke zou leuk zijn trouwens :D

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen