Deze wedstrijd draait om het verzamelen van House Points, waardoor de House Cup kan gewonnen worden voor je eigen afdeling. Iedere opdracht zal in een duo gemaakt worden, die telkens opnieuw gekozen worden. Deze opdrachten zullen te maken hebben met alles dat je kan beleven en tegenkomen op Hogwarts. Bij elke opdracht zijn enorm veel House Points te verdienen, maar die kan je ook verdienen op andere manieren. Tussen de opdrachten door wordt er Quidditch, duelleren en andere activiteiten georganiseerd voor het plezier, waar je ook nog eens extra House Points mee kan verdienen.
Alle opdrachten mogen zowel in het Nederlands als in het Engels gemaakt worden. Je mag er ook voor kiezen om een opdracht in het Nederlands te maken en bepaalde woorden in het Engels te vermelden (bijvoorbeeld Hogwarts in de plaats van Zweinstein), zoals wij zelf ook doen bij deze wedstrijd.
Elke opdracht wordt uiteindelijk beoordeeld zoals S.L.I.J.M.B.A.L.len beoordeeld worden, de behaalde scores kan je terugvinden onder het kopje ‘SCORES’ dat je iets verder kan terug vinden in dit topic. Ook wanneer en hoeveel House Points je kan krijgen, kan je iets verder in het topic terug vinden, dit onder het kopje ‘HOUSE POINTS’.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen