SLYTHERIN

Inzending:
Link naar story.

Beoordelingen:
Sylvie:
Ik was aangenaam verrast toen ik jullie inzending kreeg en bekeek. Jullie hebben er duidelijk wat werk ingestoken en dat is fijn om te zien. Jullie story is erg leuk, ieder ding dat jullie aanhaalde was fijn om te bekijken en te lezen. Ik vond de quiz trouwens heel erg leuk om te maken! Mijn complimenten voor jullie inzending!

Sharon:
dit idee vind ik vrij origineel! Het gaat niet om hoe goed je met photoshop of hoe goed je een website kunt bouwen maar om creativiteit. Jullie hebben hier tijd ingestoken en er goed over nagedacht en dat zie je ook duidelijk terug! De Quiz vond ik erg leuk al gaan ik niet mijn uitkomst verklappen :P

Beoordeling: Uitmuntend + 500 housepoints



HUFFLEPUFF

Inzending:
JamesPotter
Foto 2 [/url}]
Foto3
GeekWithMe

Beoordelingen:
Sylvie:
Ik vond het echt ontzettend jammer dat jullie allebei iets apart hadden gemaakt, dat was helemaal niet de bedoeling. JamesPotter, je foto's zijn mooi en GeekWithMe, jouw tekening was mooi, maar dit was helemaal niet de opdracht. We hadden verwacht dat jullie samen wat zouden maken en dat is niet gebeurd, dus heel jammer, maar hier verliezen jullie punten mee.

Sharon:
Ik sluit me aan bij Sylvie. Ik mis echt de samenwerking hierin.

Beoordeling: Acceptabel +300 housepoints


RAVENCLAW

Inzending:
Link naar blog.

Beoordelingen:
Sylvie:
Ik ben onder de indruk van jullie inzending. Dit is echt origineel en die hele blog ziet er super goed uit! Je ziet duidelijk dat het om Ravenclaw gaat en alles ziet er gewoon leuk uit, ook met die berichten. Mijn complimenten!

Sharon:
Deze inzending vond ik ook origineel, vooral om mijn eigen werk terug te zien op deze manier hahaha. Erg leuk gedaan dames, mijn complimenten!

Beoordeling: Boven Verwachting +400 Housepoints


GRYFFINDOR

Inzending:
Link naar quiz.

Beoordelingen:
Sylvie:
Ik vond de quiz heel erg leuk. Het was eens niet zo'n quiz die ging over het passen binnen Gryffindor of een quiz die we al eerder waren tegengekomen. Mijn complimenten, want het is best origineel bedacht. De quiz zit trouwens ook goed in elkaar en ik had best moeite met het beantwoorden van de vragen. Goed gedaan. Wel jammer dat Sensate het alleen heeft moeten doen.

Sharon:
Ik sluit me wederom aan bij Sylvie. Er is zeer goed nagedacht over de vragen en ik had er, net zoals Sylvie, moeite met de vragen. Wel erg jammer dat Sensate het alleen heeft moeten maken.

Beoordeling: Slecht -300 Housepoints

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen