SLYTHERIN

Inzending:
ProngsPotter
Robind19

Beoordelingen:
Sylvie:
ProngsPotter: Ik vond je One Shot heel leuk om te lezen. Het was vlot en goed geschreven. Trouwens, je OS was op zich ook wel grappig, vooral toen ik Snotter las moest ik even lachen. Ik vond het overigens ook echt fijn lezen door de tabs.
Robind19: /

Sharon:
ProngsPotter: Ik vond het heel kostelijk om te lezen. Het belachelijk maken van Harry Potter vond ik erg leuk om te lezen. Je one Shot las vlot en prettig wat ik erg fijn vond!
Robind19: /

Beoordeling: Acceptabel +300 Housepoints



HUFFLEPUFF

Inzending:
GeekWithMe
JamesPotter

Beoordelingen:
Sylvie:
GeekWithMe: Je schrijft niet slecht, maar er zijn toch enkelen dingen die me ietwat irriteren tijdens het lezen van je One Shot. Iets wat me vooral opviel, was dat jij totaal geen aanhalingstekens gebruikt wanneer iemand wat zegt, dat is echt heel erg vervelend. Het lijkt nu op een doorlopende tekst, zonder dat er wat gezegd wordt, maar dat is niet het geval. Af en toe kon ik er aan uit, doordat je er achter schreef dat iemand het zei, maar het las gewoon echt niet gemakkelijk. Verder haal je ook de tegenwoordige en de verleden tijd door elkaar. Lees je stukje altijd nog eens goed na, want ik las bijvoorbeeld ook dingen zoals zij, terwijl het zei moest zijn. Ik ben dus eigenlijk een tikkeltje teleurgesteld, ook omdat je flink te laat heb ingeleverd.
JamesPotter: Ik vond je stukje erg leuk om te lezen. Het was vlot en zat allemaal netjes in elkaar, met alinea's en alles. Mooi!

Sharon:
GeekWithMe: Ondanks dat de verhaallijn erg leuk is, werd ik enorm verward door het feit dat het niet echt duidelijk was wie wat zei. Daarbij vond ik de tijden nogal gemixt. Op zich vind ik grammatica foutjes niet zo erg maar ga alsjeblieft geen tijden door elkaar halen. Dit zorgt ervoor dat de lezer zijn interesse verliest.
JamesPotter: Dit vond ik erg verrassend om te lezen! Aan het manier van schrijven, merkte ik dat je echt plezier had om dit te schrijven. Mijn complimenten!

Beoordeling: Acceptabel +300 Housepoints


RAVENCLAW

Inzending:
hermelien16
SecondStar: /

Beoordelingen:
Sylvie:
hermelien16: Ik vond je OS leuk om te lezen, vooral het laatste maakte me echt nieuwsgierig, want wie heeft nu gewonnen? Wat me wel een beetje irriteerde aan je stukje, was dat jij je punt, komma of ander leesteken pas na het aanhalingsteken zette, wat niet hoort, anders is je zin niet af. Cijfers hoor je ook voluit te schrijven tot twintig. Hier twee voorbeelden met verbetering, dan heb je er in de toekomst misschien wat aan:
Jouw zin: "Opstaan luilak" ,riep Tessa.
Verbetering: "Opstaan luilak," riep Tessa.
Jouw zin: "De lessen beginnen over 1,5 uur al"!
Verbetering: "De lessen beginnen over één en een half uur al!"
SecondStar: /

Sharon:
hermelien16: Wie heeft nou eigenlijk gewonnen? Ik vond het een leuke OS om te lezen en voor de rest sluit ik me aan bij Sylvie qua leestekens.
SecondStar: /

Beoordeling: Acceptabel + 300 Housepoints


GRYFFINDOR

Inzending:
Anaklysmos
Sensate

Beoordelingen:
Sylvie:
Anaklysmos:
Sensate: Ik lees bijna nooit Engelse verhalen, dus het was eens wat anders. Toch vond ik het erg makkelijk en vlot lezen, wat ik dus erg fijn vond. Je hebt een leuke One Shot geschreven. Meer heb ik er eigenlijk niet over te zeggen, het was gewoon goed.

Sharon:
Anaklysmos:
Sensate: Wat een verrassing om een keer engels te lezen. Het las vlot en prettig en ook qua grammatica niets te zeggen. Kortom gewoon goed.

Beoordeling: Acceptabel + 300 Housepoints

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen