jup deel 2 ^^

*Mond wiebel*:P wat zou ik nu is gaan bedanken xD

Only you can make me feel that way.

Liz kwam strompelend bij mij onder de douch. Ik keek haar liefelijk aan. Ze keek een beetje sagerijnig terug.
"koppiijn?" Vroeg ik haar lachend. Ze bleef me sagerijnig aankijken. Ze knikte. We herinnerde beide niets meer van wat er gisteravond was gebeurt. Beter ook, denk ik. Wat we allemaal hebben gedaan, zullen we wel vanavond horen van Josh.
Omdat hij geen alcohol lust, is hij dus altijd nuchter. Josh is de broer van Joyce en hij houdt wel van feesjes.
Ik Gaf Liz een een zoen op haar mond en verliet de douche. Ik pakte een handdoek en droogde me af. Ik liep de badkamer uit en in de slaapkamer in. Uit mijn kast haalde ik wat ondergoed en wat kleren. Een zwart met gaten topje en een zwarte broek met rode stiksels trok ik aan. Mijn natte haren liet ik over mijn schouders hangen. Geen zin om daar wat aan te doen. Ik liep naar de make-up tafel en ging op een stoel zitten. Toen ik klaar was met mijn make-up keek ik tevrede in de spiegel. Twee smokey-eyes keken me aan. Ik pakte een potje op de tafel en deed mijn bloed rode lenzen in. Perfect. Met een tevrede glimlach keek ik naar Liz die binnen kwam stappen.
"Hé, lekker ding." Zei ze tegen me. Ik keek haar met een brede grijns aan. Haar natte donker bruine haren plakte tegen haar rug aan. Ik keek naar elke beweging die ze maakte. Ze was een sexy meid, vond ik. Wat wou ik graag met haar lekker geil doen. Ik stond op en ging achter haar staan. Ik zette mijn handen op haar heupen, waardoor ze zich om draaide. Ik keek haar met een geile blik aan.
"Jij bent de gene die zich al heeft omgekleed." Zei ze en ze kuste mijn lippen. Een rilling ging over mijn rug toen ze dat deed.
"Ja, maar kleding is er ook om weer uitgekleed te worden." Lispelde ik tegen haar. Ze begreep de hint. Ze ging langzaam onder mijn topje en trok het zo over mijn hoofd. Ik hielt haar nog steeds bij haar heupen beet. Langzaam verplaatste ik mijn handen naar voren. Ik bleef iets onder haar navel wrijvende beweginkjes te maken met mijn duim. Ze deed mijn BH uit en maakte mijn broek los. Min broek gleed over mijn heupen naar beneden en schopte hem weg. Ergens een hoek in van de kamer. Ze ging met haar vinger over mijn string bij mijn kut. Wat kon ze dat weer heerlijk. Ik rilde van genot en wou meer. Ik zette mijn lippen op de hare en zoende haar. Ik liet mijn tong over haar heerlijke lippen gaan. Ze opende haar mond en onze tongen maakte contact. Geil dat ik was, voelde ze dat mijn string al aardig nat begon te worden. Ik ging met mijn vingers over haar klitje waardoor ze begon te rillen. Wat was dit weer is een heerlijk gevoel. Ze ging met haar vingers in mijn string en bleef wrijvende bewegingen te maken over mijn gevoeligste geslachtsdeel. Hormonen gierde door mijn lijf en wou meer. Ik begon haar hevig te tongen. Heel mijn lijf was ontspannen en aangespannen. Ik moest proberen op mijn benen te blijven staan door dit heerlijke gevoel. Liz verliet mijn tong en mijn lippen. Ze knielde zich voor me en trok zo mijn string uit. Met haar tong ging ze over mijn natte klitje. Ik zocht houvast aan de open kastdeur. Ze begon er sneller over te likken, waardoor ik het niet meer hielt. Alle hormonen verlieten zich uit één uitweg. Een stroom van een heerlijk gevoel verliet zich. Een harde kreun verliet mijn mond. Het was weer zover. Ze had me weer eens klaar laten komen. Als Liz ergens aan begon dan moest ze het ook goed afmaken. Ik hielt van haar. Geen ander iemand kon het zo goed als Liz.
"Alleen jij kan me zo laten voelen." Zei ik nahijgend. Ze stond op. Haar mond was helemaal nat geworden van mijn uitbarsten.
"Dat had ik twee jaar geleden al gemerkt, lieve sgat." Zei ze. Ik likte haar mond af. Niet dat het echt hielp, maar het was wel geil. Ze pakte een handdoek en veegde het af.
"Heb nu eigenlijk wel honger gekregen." Zei ze. Ik knikte moeizaam. Ik liep de kamer uit naar de badkamer om even naar de wc te gaan.
Ik liep terug naar de slaapkamer. Liz was er niet meer. Waarschijnlijk was ze al naar beneden gegaan om wat te eten. Ik pakte een schone zwarte string en deed ook de rest van mijn kleren weer aan. Ik liep ook weer naar beneden. Ik zag Liz al zitten met een boterham op de bank. Ze had de tv aangezet. Ik ging naast haar zitten. Gelijk sprong Moon op mijn schoot. Ik keek even om of dat ik Luna zag, maar dat was verloren tijd. Ze zou wel weer buiten zitten. Ik aaide Moon over haar prachtige zwarte kopje. Ze kneep haar kattenoogjes dicht. Ze zet haar nageltjes uit en prikte in mijn benen. Ze spinde hard van genot.

Reageer (3)

  • ForeverxLove

    weer leuk geschreven x

    1 decennium geleden
  • Fireflightx

    Super!
    snel verder bitte
    xX

    1 decennium geleden
  • ScaryMoon

    echt leuk geschreven:)
    xxx
    Moon

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen