Foto bij Anna's Happy-Pot!

Lieve Anna, hier is jouw Happy-Pot. Much, much love.


Natas/OakenshieId:
Wat een bezige bij ben jij! Je zet je ontzettend in voor Quizlet door het Wordwar topic, je moderatorschap en je deelname aan SOTY. Je hebt een ontzettende prestatie geleverd door Schimmenspel toch nog af te ronden en daarmee heb je toch de wedstrijd gered, waar ik je ontzettend dankbaar voor ben. Daarnaast lever je prachtig werk voor de Q-magazine en ben je een heel fijn persoon om mee samen te werken. Ik heb bewondering voor je doorzettingsvermogen en daarnaast vind ik je gewoon een heel leuk en gezellig persoon. Hopelijk heeft 2016 wat minder tegenslagen voor je in petto, want wat minder roering zou je denk ik goed doen!


Inge/Square:
Er zijn van die mensen die altijd met tien dingen tegelijk bezig lijken te zijn en het toch voor elkaar krijgen om alles goed te laten verlopen en een leuke aanwezigheid te zijn ondanks alle stress, en jij bent daar in mijn beleving absoluut een van. Ik vind het enorm knap dat je ondanks alle tegenslagen in november toch je SOTY verhaal nog hebt weten af te ronden, en het is ook gewoon leuk om al jouw enthousiasme voor dingen op Q te zien. ^^

Yolanda/Escapism
Onze Queen of Darkness, Annemiek ~ Starlord
Lieeeeeeve, lieve Anna. Dankjewel voor alles eigenlijk gewoon. Ik kan met je lachen, huilen, praten, geinen. Eigenlijk alles wel. Volgens mij ben jij mijn beste vriendin en ook nog eens de vriendin van Q met wie ik het langste om ga. Althans, als ik goed kan rekenen. x)
Het gaat bij mij nog wel es niet zo best, en bij jou ook niet. Maar toch ben je er iedere keer weer voor me wanneer nodig. En andersom ben ik er ook voor jou wanneer jij mij nodig hebt, onthoudt dat. <3 Ik wens je een hele fijne feestdagen toe, en hopelijk wordt het nieuwe jaar spectaculair geweldig, want dat verdien je echt!


Ikzelf:
Geweldige schrijfster past perfect bij jou. Ik ben een enorme fan van al jouw stories, en ben altijd weer blij als ik een nieuw hoofdstuk van jou kan lezen. Je doorzettings vermogen van NaNo is echt geweldig. Je hebt ondanks je enorm drukke maand en de dipjes je doel tóch gehaald, en zelfs je verhaal voor SOTY afgemaakt. Dat is echt kanp van niveau 100, want het kostte moeite. Je bent echt een enorm voorbeeld figuur en ik hoop dat we in 2016 elkaar nog iets beter leren kennen!


Bovenstaande berichtjes heb ik allemaal uit het Eindejaarsbericht-topic geplukt, wat echt een bron van liefde is. Lieve Anna, ik weet niet of je mijn andere Happy-Potten hebt gezien, maar we zijn nog lang niet klaar. Je bent echt een ontzettend geweldige meid, van alles wat ik langs zie komen. Zoals bijvoorbeeld een heel verhaal voor de verjaardag van een vriend en volgens mij was dat nog lang niet alles. Ik zie je soms zo ontzettend druk zijn, en dan vraag ik me eigenlijk wel eens af of je het allemaal wel terugkrijgt. Je doet zoveel moois voor iedereen, hier iets moois voor jou!

Sharon/HalfBloodPrince:
Dear princess Anna,
We kennen elkaar nu al een tijdje via Quizlet (en dankzij de Marauders RPG),
en ik ben zeer happy dat ik jouw heb leren kennen al zijn we niet echt close
maar mijn inbox ( waar dan ook) staat altijd open voor je
Because you are my Lily (H) Loves and kisses,

Your Severus


Mehri/Achievement:
Hoi Hoi Anna,
Maybe u don't see me as a friend (yet), but I really see you as one of my sugar friends so i just wanted to share something with you.
Ik vind jou echt een toffe, lieve, geweldige meid. Je bent altijd zo vrolijk, je maakt mij altijd blij met je reacties voor Last Life. Je support mij en ik ben je heel dankbaar voor dat. Ik ben er hier voor jou, als je ooit iemand nodig hebt om mee te praten. Ik ben er altijd voor jou. Ik wil niets liever dan jou gelukkig zien. Zo wil je even blijven lachen. You are such an amazing person I goddamn love you. Big hugs and kisses from me, Mehri.



Jarne/Debbaut:
- Hooi Anna! Je bent echt een geweldige mod, misschien zien users dat niet. Maar je weegt altijd alles af en hebt altijd het beste met iedereen voor. Ik kan me geen betere collega wensen!
Groetjes,
Jarne

- Anna, je bent echt een geweldig en lief persoon, heel veel praten we misschien niet persoonlijk, maar daar moet misschien eens verandering in komen.
Groetjes(:
Jarne


Femke/JamesPotter:
"Lieve Princess Anna of Arendelle,

Met smart wacht ik op 'Een beukwilg met kerstballen' en ik kan nu al niet wachten op onze vakantie samen in Limburg! Je bent een geweldig persoon en ik vind jou altijd heel lief.
De eerste keer dat ik jou voorbij zag komen op het forum was in een RPG. Ik vond het echt heel stoer dat jij met me wilde RPG'en, want je schrijfstijl leek al zo professioneel! Nu, een aantal jaren later, is je schrijfstijl pas echt professioneel en vind ik het nog steeds een eer als wij soms eens RPG'en. Je hebt ook altijd van die leuke usernames. (en mijn username approves your username right now very much).
Je hebt altijd originele ideeën. Dat zie je goed terug in jouw verhalen die echt super gaaf zijn. EN JE HEBT SOTY GEWONNEN! Dat is echt een hele grote prestatie! Een verhaal afronden is al een hele grote prestatie.
Anna, waarom woon je nou zo ver weg? Dat is echt niet leuk!
Bedankt voor deze geweldige vriendschap.

Mischief managed,

James Potter, Gilderoy Lockhart en natuurlijk niet te vergeten Prince Hans of the Southern Isles"



Manon/Patholoog:
Lieve Anne,
we hebben al een tijdje niet meer zo uitvoerig gesproken zoals we dat vroeger deden. Dit wil echter niet zeggen dat ik je minder mag.Sterker nog, ik lees altijd met plezier je verhalen. Je schrijft ontzettend goed en geweldig en ik hoop dan ook dat je nog veel mooie dingen zult schrijven om uiteindelijk je droom als schrijfster waar te maken. Als ik dan ooit in een boekenwinkel kom en ik zie je boek liggen, dan zal ik het zonder twijfel direct kopen.
En graag wil ik je bedanken voor de leuke tijd vroeger, met de vier Queens. Het waren toen mijn eerste jaren op Quizlet en jullie namen mij op in jullie groep en accepteerden mij gewoon en lieten mij zien dat ik hier mijzelf kon zijn. En dit heeft veel voor mij betekend. Ik denk nog steeds af en toe eens terug aan ons vieren en ik vind het jammer dat we nooit echt een goed verhaal eruit hebben kunnen krijgen, want het was echt een geweldig concept. (Misschien als je op zoek bent naar een nieuw verhaal?) Dus, dank je daarvoor.
Lieve Anna, alles komt ooit goed. En het klinkt misschien niet waar, maar iedereen, ook jij en ik, zullen dit moeten geloven. Al is het niet morgen, dan zal het wel volgende week, volgende maand, volgend jaar, maar ik geloof dat het leven bestaat uit een reuzenrad: het gaat op en neer, met bergen en dalen. Alles komt goed, en als het een keer niet goed komt of als je gewoon eens iets kwijt wilt, maar er niet direct een topic of wilt maken, dan kan je altijd bij mij terecht. Mijn inbox staat open.
Liefs, Manon.


Sarah/Gossipgirl21:
Anna, Je bent de beste die me heeft geholpen toen ik het moeilijk had.
Anna, Je bent een geweldig en lief persoon vergeet dat niet.


Inge/Square:
Hoi Anna,

Je postte laatst ergens op het forum dat je vermoedde dat je vanaf nu voor eeuwig herinnerd zou worden vanwege je NaNo/SOTY eindsprint. Om eerlijk te zijn denk ik dat dat inderdaad iets is wat voor altijd bij mij zal blijven hangen. :'D Dat is echter puur omdat ik het zo'n indrukwekkende prestatie vond, dus het is absoluut een positieve associatie. Sowieso vind ik het erg knap en soms zelfs inspirerend om te zien hoe volledig jij je in je (vele!) taken gooit. De Wordwar Topics, je moderatorschap, je verhalen; en dat zijn alleen nog maar de dingen die ik hier op Q zie. Uit onder andere het Lucht Je Hart blijkt wel dat het daar niet bij blijft, en ik kan alleen maar hopen dat je tussen al je harde werk door ook nog nu en dan wat tijd vindt om diep adem te halen en trots op jezelf te zijn, want dat mag ook best een keer.

Ik ken je verder niet erg goed, maar ik vind het heel leuk om je hier op Q bezig te zien en je zo nu en dan te ontmoeten bij meetings. Herinner je je Yolanda's feestjes nog? Ik hoop dat je momenten kunt vinden om dezelfde gezichtsuitdrukking te maken als die schokkend ronde cirkel op mijn pyjama, want dat verdien je zeker. *O*

Knuffels,
Inge


Yolanda/Escapism:
Lieve Anna, of eigenlijk; Annemiek.
Als Annemiek leerde ik je kennen, als Anna leer ik je steeds beter kennen. Man, dit klinkt nu net alsof je schizo bent of zoiets. Woops, dat was niet de bedoeling. :'D Wat ik bedoel is, we kennen elkaar nu al een heeeeeeele poos. Echt al een onwijs lange tijd voor mijn gevoel. En die tijd mag nog wel langer duren.
Je bent een geweldig wijf wat zich door iedere Battle (<- met een hoofdletter, alsof je Thé Battle of Hogwarts heb meegevochten, snap je 'm? c:) heen vecht en het ook steeds weer wint. En je zult alles ook blijven overwinnen, want zo geweldig ben je wel.
Je bent creatief, grappig, leuk, slim, lekker eigenwijs, de meest geweldige HP fan ooit, Harry's vrouw, mijn voldiewolbalmaatje, en tsja, wat ben je eigenlijk niet? You're as fabulous as it gets, my lady. Just know that, because you're amazing!

Sincerely your lovely voldiewolbalmaatje,
Yolanda



Emma/Krull:
Lieve Anna,

Ik ken je als een heel lief meisje, je hebt een goed hart. Ik ken je privé nog niet zo goed, maar ik zie je wel als moderator aan het werk. Ik kan echt zien dat je je best doet. Je denkt mee, je doet mee. Je komt professioneel over, dat heb je in een korte tijd ontwikkelt. Ik doel daarmee natuurlijk op je periode in je moderatorfunctie. Petje af, Anna. Ik zie je echt sprongen maken.
Je hebt me vertelt over je thuissituatie. Ik heb echt met je te doen, dat dit jou en je gezin allemaal moet overkomen. Dat gun ik jou echt niet en ik hoop dat alles snel verbetert. Neem je wel zo nu en dan een rustpauze, om eens even echt tot jezelf te komen met een kop thee en een leuk tv programma of een leuke film? Harry Potter misschien? ;P

Anna, ik gun het jou van harte dat het snel beter met je gaat.

Oh by the way, je profielplaatje is echt leuk!

Liefs, Emma


Natas/Oakenshield:
Hoi lieve Anna,

Hier een berichtje voor jou! Ik hoop dat deze Happy-Pot je wat gaat opfleuren, want als ik het aan iemand gun dan is het aan jou!
Ik weet niet zo goed hoe ik het onder woorden moet brengen, maar ik vind je echt een geweldige meid. Je hebt echt een doorzettingsvermogen waar je u tegen zegt, probeert altijd je beste beentje voor te zetten en je bent echt iemand waarop je kunt bouwen en die haar afspraken nakomt. Verder stel je je altijd vriendelijk op en ben je altijd behulpzaam Daarnaast vind ik je ook gewoon heel gezellig, al is het echt een eeuwigheid geleden dat ik je heb gezien. Ik hoop ontzettend dat ik toch nog naar Comic Con kan gaan, zodat ik je weer eens kan zien. ^^
Ik wil je nog eens bedanken voor alles wat je voor Q-magazine doet en eveneens voor de moeite die je elke keer in het word war topic steekt. Ik geloof dat je echt ontzettend veel mensen inspireert.

Tot slot ook nog even een compliment voor je schrijven. Je hebt een paar (of eigenlijk allemaal) verhalen die ik echt heel graag wil lezen, maar helaas heb ik er de tijd nog niet voor gevonden. Ik geloof echt dat er nog wel eens een boek van jou gaat verschijnen. Je bent een harde werker, hebt een heerlijke schrijfstijl en je hebt geen tekort aan originele ideeën. Je bent een topper, Anna! (:

Liefs,
Natas



Sofie/Wolstenholme:
Lieve Anna,

Ten eerste wil ik even zeggen dat je echt boft met zo'n lieve vriendengroep op Q en met Froukje, want die heeft dit allemaal voor jou opgezet. Ik vind het een geweldige actie en deed er maar al te graag aan mee.

Ik wil eigenlijk zeggen dat ik je vanaf het begin dat ik je ken (dat je steeds meer voor mij opviel op het forum), heel erg bewonder. Je hebt een soort lef en creativiteit waar ik alleen maar van kan dromen en dat vind ik erg bewonderenswaardig aan je. Je hebt zo'n groot doorzettingsvermogen in combinatie met geweldige planskills: PERFECT. Mag ik dat een keertje lenen, haha?
Toen je ook moderator werd, was ik oprecht ook heel blij voor je, want ik vond dat je het echt verdiende. En dat is niet vanwege het feit dat je een bekende user bent ofzo, maar gewoon omdat je een hele goede aanmelding had.

Toen heb ik je als collega alleen beter leren kennen en daar was ik ook oprecht blij mee. Je hebt echt passie voor het "vak" en dat vind ik echt een geweldig!
Wat me ook echt aan het hart ging, was dat je zo'n last had van persoonlijke problemen. Ik vond het zo vervelend dat je soms weer helemaal verdrietig was, op momenten dat het eindelijk weer beter ging. Ik zie je echt vechten tegen al die negatieve dingen en ik kan alleen maar zeggen: Ga zo door! Je verdient het echt dat je zo in het zonnetje wordt gezet!

Ik heb nog een persoonlijke wens en dat is eigenlijk dat je zo graag in het echt zou willen ontmoeten. Ik hoop dat dat snel kan gebeuren! ^^

Liefs,
Sofie aka Wolstenholme



Erieka/Sail:
Lieve Anna,
We kennen elkaar misschien niet zo goed, en kom ik nu over als een obsessieve stalker of iets dergelijks, maar ik wilde even zeggen dat ik heel blij ben dat je op Quizlet zit. Jij maakt van deze site echt een betere plek, door je creativiteit, enthousiasme en leuke initiatieven. You go girl! Je bent een topper! Oh ja, laat me het even weten als je met je Tangled idee van start gaat, want ik zal dan je eerste in de rij en grootste fan zijn! :3


Felicia/Boettgeri:
Hoi Anna!

We werken ondertussen al weer 4 maand met elkaar samen. De tijd vliegt als je het leuk hebt. Voordat we samen begonnen te werken, kende ik je eigenlijk nog niet zo goed, maar de afgelopen paar maanden heb ik mogen ontdekken wat een leuke, lieve persoon je wel bent! Je bent vriendelijk, staat altijd voor iedereen klaar en bent daarnaast ook nog eens een geweldige schrijver! Ik hoop echt dat we nog lang kunnen blijven samenwerken en dat we elkaar ngo wat beter kunnen leren kennen. Je bent een super-modje, dus doe zo verder! ;D

Groetjes,
Felicia

Lisa/Pads:
Deer Evans,
I solemnly swear that I am up to no good.

We kennen elkaar nu al een tijdje via het Marauders RPG en hebben een hele gezellig tijd gehad. We hebben ook een paar keer super toffe meetings gehad en veel lol gehad. Helaas weet ik dat het al een tijd niet zo goed gaat met van alles en ik weet dat ik daar zelf ook aan meegedragen heb door de Marauders een beetje uit elkaar te drijven. I know this is supposed to be a cheer up message, but I suck at writing these nowadays and I can't really shake the feeling that I made things worse. Ik hoop, echter 2016 voor je een nieuwe start is en alles wat makkelijker gaat. Geniet van deze Happy-Pot terwijl je knuffelt met een opgewarmde Mr. Darcy Yayaqui Evans-Black. Hopelijk helpt hij nog steeds als het wat minder goed gaat en krijgt hij voldoende knuffels. I'll see you around, maybe at Comic Con or otherwise some other time. Good luck and stay strong.

Yours,
Pads

Mischief Managed.


My dear Princess Anna,

You are one amazing girl and somebody I care about dearly, and I hate to see anyone I care about be sad. Ik hoop dat deze Happy pot je een beetje opvrolijkt en dat je weet dat er altijd mensen zijn die er voor je zijn no matter what.

We should meet soon, so I can wrap my hands around you and never let go.
And then make our wedding plans ofcourse, I was thinking of definitly putting Prongs and Padfood in pink glittery dresses.

See you soon,
Your prince Ellie


Roos/SiriuslyBlack:
Lieve Lieve Lieve Anna,

Ja, zoals wel vaker is dat van mij weer eens laat. As you know, mensen verwachten te veel van je op momenten dat je dat eigenlijk niet kan hebben en daarom kon ik dit niet meteen schrijven. Maar nu heb ik toch even alles aan de kant gegooid – sorry school – om wat te schrijven. Jaa, dit gaat een opvrolijk berichtje worden. Denk aan alle leuke dingen die je kent. Of mensen (*hint hint* Art bijvoorbeeld). Of Jily. Wanneer je ook maar even jezelf verdrietig voelt zijn, en ik weet dat op dit moment dat vaker is dan zou moeten, weet dat heel veel mensen erg veel om je geven en je graag willen helpen ^^ Je bent echt een kanjer, dat is gelukkig al vaker tegen je gezegd. Ik kan niet eens opnoemen wat je allemaal doet want Merlin, it’s a lot. Hopelijk heb je tijd om al deze berichtjes een voor een even goed te lezen. Misschien ook om eens terug te denken aan leuke momenten. Natuurlijk ben ik niet bij al die leuke momenten geweest, maar wel een paar. Het Podderige Arendelle heeft ons heel dicht bij elkaar gebracht en hoewel het nu niet zo fantastisch gaat weet ik dat dat dat allemaal voor ons individueel ligt en dat we daar misschien als het weer beter gaat weer naartoe kunnen gaan. Ik weet nog veel leuke gesprekken die we daar hebben gehad ^^ Onze meeting was ook supergezellig, en daarna onze tweede meeting en ja zelfs onze derde (Femke die helemaal niks doorhad). En dan al die RPG momenten, verhalen, Story of the Year die je zeker wel hebt verdient en die je van mij altijd mag vieren met (denkbeeldige) taart of iets anders. Want ja, van nu af aan mag je wanneer je dat ook maar wilt iets vieren. Desnoods dat je die dag niet tegen een boom op bent gelopen ofzo, of iets wat eigenlijk al maanden terug is gebeurd, doe het gewoon. Geef jezelf een beloning ook al is het om een onlogische reden, I dare you to do it. You deserve it. Ik zou het liefst hele grote knuffels die kant op sturen dus die zitten tussen dezen regels in gevlochten, ik hoop dat ze het nog doen c:

You are not alone, always keep fighting,

Roos/Max/the black to your red/all the other things.

P.S. There’s ily in Lily for a reason (; Because yes, I love you, and tons of other people do, all in their own unique way.




Lieve Anna,
Wat een geweldige meid ben jij! Ik weet niet of je het beseft, maar er zijn zo verschrikkelijk veel mensen die naar je opkijken. Je bent gezellig en actief op quizlet en niet te vergeten een geweldige schrijfster. (Dat moet even herhaald worden.) En echt een super-de-puper-enorm-ontzettend-geweldige-top-fantastische schrijfster! Elke keer als er in mijn inbox staat ''Nieuw hoofdstuk geschreven door Lily_Evans'' gaat mijn hart gewoon zingen van geluk. (Mag ik je heel vriendelijk herinneren aan de éénentwintig kudo's die One Does Not Simply Call Potter James had?)
Je bent een geweldige toevoeging aan de site, met je leuke en positieve reacties of de goede hulp die je geeft. Je username is geweldig, en als er iemand het waard is om zo te mogen heten, ben jij het wel.
Het is heel leuk, om jou zo vrolijk en enthousiast te zien reageren op van alles en nogwat. Echt, wauw. Ik heb er echt ontzag voor. Ik vind het altijd heel leuk als ik je langs zie komen, en ik hoop dat ik niet te irritant ben :'D Je bent zo'n lieve meid! De Marauders boffen echt enorm, dat zij zich jouw vrienden kunnen noemen! Geweldig, fantastisch (en ik raak een beetje uit woorden die beschrijven hoe Jily-geweldig jij bent!)Je bent zo'n geweldig persoon, en ik vond dat je dat even moest weten. Dat had ik ook in het klein kunnen doen, maar dit is veel leuker ^^
Ik hoop dat je kan genieten van je Happy-Pot, en ik hoop ook dat het ook zijn uitwerking niet mist. Ik hoop dat je er blij van kan worden als je je wat minder voelt en dat je zo gezellig en vrolijk kan blijven, voor altijd.
Bedankt voor je geduld, trouwens. Het topic was niet echt héél subtiel, maar je hebt het gewoon niet gelezen (echt, respectt daarvoor), waardoor dit toch nog een verrassing zal zijn. Bedankt, Anna <3


Uit de fanfictie ASWAT van Cibis en mij, hier een stukje conversatie tussen Sirius en James. To chear you up ^^
[Sirius] *Deadly glare* Moet jij geen Lily vervelen?
Nah, zij heeft les. Jij bent haar vervanging.
[Sirius] Ik ben een vervánging? *quasi geschokt* Maar Próngs?
Vervanging… Dat klinkt inderdaad wel erg bot.
[Sirius] Zeg dat wel ja! Maar he, heb je zin om met de Vervanging mee te gaan naar de keukens?
Is goed, Vervanging. I’m in. Denk je dat Lily daar ook is?
[Sirius] Bij de les blijven, Prongs. Natuurlijk niet. Denk je dat ze een donut-toren hebben?
*Zucht dromerig* Dat zou nog eens geweldig zijn-
[Sirius] HE, ik was eerst!
*Droomt verder* Donuuuutttsss… *Wordt wakker* Sorry, wat zei je ook alweer?
[Sirius] Dat ik het eerst zei! Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
Ik mag toch wel mee-eten? We zijn per slot van rekening beste vrienden, nietwaar Vervanging?
[Sirius] BLIJF MET JE TENGELS VAN MIJN DONUT-TOREN AF!
Vraag er dan ook meteen één voor mij. Anders ben ik bang dat jouw wens niet zal uitkomen. Wel mooi geformuleerd hoor; “TENGELS”.
[Sirius] Ja toch. He, is dat Lily? *Sprint er heel gauw vandoor*
*Kijkt om* *Draait zich weer terug en rent achter Sirius aan* VERVANGING! NIET ZO SNEL!
[Sirius] DE TOREN IS VAN MIJJJJJJJJ
Hé, Pads! Sorry voor dat ik je vervanging noemde. Mag ik nu wel donut van jou?
[Sirius] VAN MIJJJJJJJJJJJJJ
WAAAAAACHT!
[Sirius] *Stopt abrupt*
*Hijgt* Bedankt
[Sirius] *Kijkt schuldbewust naar Dumbledore* *Fluistert* Dit was jouw idee!
Wat bedoel je, jij kwam toch met het- *ziet Dumbledore* nietwaar, het was... dat schilderij daar van die hond!
[Sirius] *knikt heftig* *beseft wat James zei* Hé-
[Sirius] Heei, Prongseus. Hoe gaat het er mee *verbindt de ‘’mee’’ met een lange geeuw*
Goed hoor. Afgezien van het feit dat Evans mijn subtiele hints die haar uitvroegen niet oppikte, en in plaats van “ja”, te zeggen, iets… anders deed.
[Sirius] Iets anders? *wiebelt met zijn wenkbrauwen* Wanneer gaan we de ringen kopen?
Zodra ik mijn stok terug heb. *Geïrriteerde, maar ook lachende blik. Een mix daarvan*
[Sirius] Je stok? Prongsie, wat heb je nou weer uitgespookt?
Euh…
[Sirius] *Gaat om James’ nek hangen.* Prongsie toch. Wat heb je nou weer gedaan?
Heel misschien heb ik geprobeerd Evans op een beetje een aparte manier te ontwapenen...
[Sirius] *wiebelt met zijn wenkbrauwen* En toen?
En toen dat. *Wijst naar zijn stok, die zich op een dakbalk bevindt*
[Sirius] *Kijkt tergend traag ophoog* *Verschrikte en dramatische toon* Bij Merlins gestreepte pyjama, Prongs, wat is hier gebeurd? *Rekt de ‘’hier’’ heel lang uit*
Dat heb ik je al verteld. Lily Evans, dat is er gebeurd.
[Sirius] *Probeert een serieus gezicht te trekken* Ze heeft wel stijl.
*Zucht* Begin jij nu ook al! Straks steek je Moony en Wormtail ook nog aan!
[Sirius] *Geschokt gezicht* Je gaat me toch niet vertellen dat je vindt dat ik óngelijk heb?
Ja.
[Sirius] *Nog geschokter gezicht* Prongs, wat is er met je aan de hand? Ben je na dit incident van je járenlange crush af?
Nee. Ik ga alleen niet tegenover jou toegeven wat ik nou precies stijl vind. Jij bent nu eenmaal zo’n persoon die dan denkt dat als ik het bij Lily niet erg vind, jij het ook wel kan doen.
[Sirius] Ik? Waarom? Hoe durf je dat te dénken? Misschien. Maar dat zegt toch niet dat- *Kapt zichzelf quasi-gechoqueerd af* *Legt hand op zijn hart*

You are one amezing girl <3
You are so loved.
Roos' wilde graag ook nog iets schrijven, dus haar berichtje komt wat later ^^

Reageer (6)

  • l_l3

    Ik werd zelf echt ontzettend blij van deze happypot, gewoon door al die lieve berichtjes te lezen (:
    Ondanks dat ik zelf geen berichtje heb ingestuurd (daar ken ik je niet goed genoeg voor), wil ik zeggen dat ik echt blij ben dat jij op Q zit, Anna! Je doet je werk als mod volgens mij hartstikke goed en daarnaast kom je altijd en vrolijk over. Ik ben ook erg dankbaar voor het Wordwar Topic, want dat weet toch telkens te motiveren om te schrijven! Ik kan niet anders dan alles uit dit hoofdstukje seconden ^^

    8 jaar geleden
  • MrsNeymessi

    Verdient zeker een kudo haha

    8 jaar geleden
  • MrsNeymessi

    Opfleurende berichten allemaal ^^

    8 jaar geleden
  • LilsEvans

    Okii ik ga sws op elk berichtje apart reageren, maar eerst even nog een reactie in het algemeen naast mijn eerste reactie.

    Weten jullie hoe'n geweldige timing jullie hebben? Sommigen van jullie weten waarschijnlijk wel dat ik mijzelf dit blok nog meerstress en drukte heb bezorgd door het besluit te nemen 3 vakken te doen ipv 2 (1 vak staat gelijk aan 20 uur studie. Met 2 vakken heb je dus de gemiddelde 40 uur per week, ik heb nu dus 60 uur per week).
    Daar kwam niet afgelopen vrijdag maar die week ervoor een probleem bij wat opgelost moest worden thuis. Ik ben zo onderhand dus helemaal kapot en vanochtend vroeg ik mij echt even af hoe ik dit nog twee collegeweken en twee tentamenweken vol ging houden. En toen kreeg ik opeens een pb met daarin deze story.
    Het is eigenlijk niet goed onder woorden te brengen wat dit met mij doet. In de strijd om alles toch maar weer te halen en op te lossen voel ik mij meestal toch best alleen, maar dit zorgt er toch zeker wel voor dat dat toch weer een heel stuk minder is.

    8 jaar geleden
  • Virtues

    Gosh Froukje, dit is geweldig! Ik vind de happy-pots echt een ge-wel-dig initiatief <3

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen