Foto bij Epilogue

The end.

Ik hoop dat jullie een beetje genoten hebben van het verhaal. Het schrijven ervan was in ieder geval echt fantastisch! Surfen heb ik altijd al iets fascinerend gevonden en ik ben dan ook erg blij dat ik deze AU ben binnengestapt. Imogen en Michael zijn twee geweldige personages en ik heb met plezier aan ze gewerkt.

Dankjewel voor het lezen en de superleuke reacties! Die motiveerden me keer op keer. Natuurlijk is dit een serie en komt er een deel twee. Daar kan ik nu nog geen link van posten omdat het nog niet online staat. Maar er wordt aan gewerkt! Hou dus deze story nog eventjes in de gaten want ik zal de link hier posten van zodra het online staat. Wel kan ik verklappen dat de titel "Riptide" zal zijn en dat Ashton en Pippa de hoofdrol hebben. Hope to see you there.

In de tussentijd heb ik wel een short story online gegooid. De proloog is er al en de rest van de hoofdstukken zullen nog verschijnen. Take a look if you want?

Booked • Calum Hood

So, for now it's a goodbye from me.
Enjoy the epilogue!

x
K

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • xLittleBirdx

    Woops, ik raakte even afgeleid door je nieuwe verhaal, maar ik ben er weer met mijn volle verstand bij, haha.
    Wat een mooi verhaal, ik meen het oprecht. Je zet je karakters zo mooi neer, alles klopte gewoon! Dank je wel daarvoor, ik heb van elke woord genoten!

    8 jaar geleden
  • Kjelaney

    Nawh, dit was zo'n geweldig verhaal. Echt een van m'n favorieten.
    Al zeg ik dat volgens mij altijd als jou verhaal klaar is, haha, can't help it, je schrijft echt geweldig en daar blijf ik bij!

    8 jaar geleden
  • awsten

    IK GA DOOD HIER D O O D
    ik ben al een michael girl maar damn dit is echt recht in mijn michael hart
    Excuse me while i cry in a corner waarna ik het andere verhaal ga checken

    Dit verhaal was episch. Ik hou van dit soort verhalen en de sfeer was perfect en alles gewoon ugh thank you for sharing it with us <3

    8 jaar geleden
  • VampireMouse

    Owww...... T is afgelopen...... Deel2???????????? Super mooi! Top verhaal! Laat t weten als je nog meeer gaat schrijven!! Xxxx

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen