Mems element is ijs en Kykys element is bloemen (dat wat Sue ook heeft, eigenlijk een beetje Random gebeuren,)
Soms claimen we even een paar schoten, sorry alvast daarvoor.

We zitten op bed en hebben de hele nacht niet geslapen. Klop...klop! "Binnen!" roep ik. Dan zwaait de deur open en komt er een oude man binnen. "Ik ben Vader." zegt hij. "Ik noem je Opa" zegt Mem bokkig. "En vanaf wanneer laten wij vreemden binnen?" vraagt ze aan mij. Ik schud mijn hoofd en kijk Vader weer aan, terwijl hij zegt: "jullie hoeven de test niet te doen jullie mogen gewoon een team kiezen, ik denk dat jullie dat fijner vinden." Hij kijkt ons aan en geeft me dan een lijst met namen. Ik kijk en zie onder aan de lijst Genisis staan met... Xavier. Ik weet niet wat het is maar mijn adem stokt in mijn keel en Mem ziet het. Zij kijkt ook op de lijst. "Bovenaan staan de laagste teams en onderaan de beste." zegt Vader. "Ik ken Xavier al, daar hebben we tegen moeten spelen." Ja, en weet je nog dat dat een hel was" zegt Mem boos. "Ik ga denk ik toch voor Genisis, volgens dit blaadje is dat het sterkste team en ik ken daarvan tenminste een iemand" zeg ik. "Dan ga ik wel voor Prominence, er staat dat de meeste vuur als element hebben, dan pas ik daar perfect tussen met mijn ijs" zegt Mem spottend. "Oké, dan is dat ook geregeld." zegt Vader en als hij wegloopt zegt hij: "maken jullie je klaar om te ontbijten." Ik loop meteen naar de kast (Waar schone kleren hangen in onze maat). En pak twee setjes kleding, een voor mij en de ander gooi ik richting Mem. "Hoe weten ze welke maat we hebben, stalken ze ons of zo?" zegt ze en net zoals eerder schud ik mijn hoofd en ga verder met wat ik aan het doen was. Als ik klaar bent zit Mem mokkig op het bed, met haar kleren aan. 'Dat is een, haar naar de eetzaal brengen, dat is twee' denk ik. "Loop je mee voor het ontbijt?" vraag ik. "Wacht even!" Ik ga echt niet dat Aliënvoer eten, jij wel?" Ze haalt bijna triomfantelijk een zak snoepen een fles Aquarius uit haar tas. "Nee, dat ga je niet als ontbijteten, dan zullen ik en al die 'aliens' sterven." Want daar word je veel te druk van!" zeg ik als ik de dingen afpak. "Of dat of niks" zegt Mem koppig. Ik geef haar de dingen terug, want ik wil niet dat ze zichzelf gaat uithongeren. Want geloof me dat doet ze echt!

Als we in de eetzaal aankomen (wat best lang duurde omdat we de weg niet vonden), kijkt iedereen ons aan, terwijl Vader aankondigt: "dit zijn onze nieuwe groepsgenoten, Kyky komt in Genisis, dus mag Xavier haar-haar rooster geven, en Mem komt in Prominence, dus Torch Geef haar-haar rooster maar." Er staan twee jongens op Xavier en een jongen met vuurrode haren en een arrogante houding, dat is vast Torch. Ze lopen op ons af en Xavier geeft mij een rooster en Torch geeft Mem een rooster. "Vandaag de eerste training!" roepen ik en Mem in koor. "En zo vaak training." roepen we nog steeds in koor. Ik zeg "yes!" als Mem "Nahw!" roept. Ik weet niet waarom maar ik heb het gevoel dat ik het me hier ook best wel naar mijn zin zou kunnen krijgen, terwijl Mem, tja, die haat het hier gewoon volgens mij.

Als we eenmaal gegeten hebben (het was gewoon normaal eten, maar Mem gelooft me niet) helpt Xavier me om bij de sporthallen te komen en ik en Mem lopen samen door de gangen. "Volgens mij is iedereen hier gewoon mens hoor." zeg ik. "Nee, het zijn allemaal aliens" houdt Mem koppig vol. "Als mijn gedachte bevestigt worden laat ik het je nog wel weten" roep ik als we beiden een andere kant op moeten. "Dat gaat toch nooit gebeuren!" hoor ik haar nog net roepen, voordat ik een bordje zie hangen met het nummer 3 erop. Ik loop naar binnen en zie een paar kinderen trainen. Ik herken er een paar van het ontbijt als Xavier komt aangelopen en roept: "iedereen pauze!" "Hoi Xavier." zeg ik wat verlegen. "Hoi Kyky" zegt hij, daarna volgt er een helse uitleg over wie-wie is en weetjes waarvan je koppijn krijgt.

Na de training, die een ware hel was tegenover die van Raimon, kruip ik bijna terug naar mij en Mems kamer waarna ik me op het bed laat vallen. Een paar minuten later komt ook Mem de kamer binnen. "Jullie training is duidelijk minder zwaar dan de onze" zeg ik als Mem nog stuitert van de Aquarius. "Nope, het is een helse training, maar ik lag alleen maar op de bank, te slapen.'' Ik was veel te lui om mee te doen." Ik zucht een keer en kijk Mem geërgerd aan als ik zeg: "je kunt het hier misschien niet leuk vinden maar dan nog, dan kun je minimaal gewoon mee voetballen dat doe je dan toch voor jezelf?" Ze schud van nee en kijkt daarna weg met de woorden: "je verraad Raimon nu gewoon." Hoezo dat?" mijn stem slaat over, en ik word niet snel boos maar als ik boos ben en mijn stem slaat over kun je beter maken dat je wegkomt, niet zoals bij de altijd licht-ontvlambare Mem. "Omdat je gezellig samenspeelt met de tegenstander, wat nou als we tegen Raimon moeten, ik weet het, je juicht gewoon voor Alius" zegt Mem boos. "Dat is niet waar, alleen laat ik mijn leven niet vallen, omdat ik toevallig in een lastige situatie zit, zoals jij." schreeuw ik terug. Ze kijkt me lang en boos aan maar rent dan snel de kamer uit met de woorden: "Ik ga vragen voor een andere kamer!" Als Mem weg is komen Xavier en Torch binnen. Ik zit met tranen in mijn ogen, Xavier en Torch zien het en komen me troosten. Terwijl ik alleen maar snikkend kan uitbrengen: "Ik moest niet boos worden, dit is mijn eigen schuld."

Reageer (2)

  • Duendes

    N'aaawhh :'(
    Gelukkig zijn ze wel lief!!
    Mem is echt te onredelijk... Ze past trouwens wel goed in Prominence xD
    Claude is ook erg licht ontvlambaar :')

    8 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Ik vind het nu al leuk!!! Snel verder!!!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen