Dit is een verhaal dat zich afspeelt in een andere wereld. Een wereld waarin wezens, die wij als fantasie-wezens zouden beschouwen, waarheid worden.

Wat voor wezens dan precies? Een heleboel. Waar dit verhaal zich afspeelt is in een gewone stad. Weerwolven, in het kort gewoon wolven, neko's, ook bekend als katten, vampieren, demonen, engelen. Ze leven allemaal samen in deze steden. Ze gaan samen naar school, zitten op dezelfde clubs en hebben persoonlijke relaties.

Vroeger was deze wereld verdeeld, elk volk leefde alleen. Na een eeuwenlange oorlog tussen deze volkeren hebben koning Elroth, koning van de vampieren, en koning Hakru, koning van de weerwolven, een verdrag gesloten. Meer volkeren die het constante vechten zat waren sloten zich aan. Dit verdrag, tussen twee volkeren, heeft er dus voor gezorgd dat deze wereld weer in vrede leefde. Er zijn nog steeds volkeren die elkaar niet mogen, de engelen en demonen bijvoorbeeld. Ook de wolven en katten hebben vaker ruzie dan anderen. Er zijn natuurlijk veel meer volkeren die niet in steden wonen; reuzen, ogers, dwergen enzovoort.

Helaas betekent vrede niet dat iedereen een perfect bestaan heeft. Net als deze wereld hebben ze hier ook problemen. Ruzies, leugens en dood bestaan hier ook.

Dan komen we aan bij ons verhaal, het verhaal van Kiara Kolner.

~zelfgeschreven verhaal
~niet overnemen, a.u.b
~veel plezier met lezen! Gr. Kyonakoenen

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Proloog: 769 119 5 jaar geleden
Hoofdstuk 1: 1639 90 5 jaar geleden
Hoofdstuk 2: 1649 152 5 jaar geleden
Hoofdstuk 3: 1622 164 5 jaar geleden
Hoofdstuk 4: 1764 129 5 jaar geleden
Hoofdstuk 5: 1783 79 5 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen