As we eenmaal klaar zijn met trainen sleep ik mezelf naar de eetzaal waar de meeste mensen al zitten te eten. Ik zie Mem en Torch gezellig praten en lachen dus ga ik zelf ook maar bij Xavier en de rest van het team zitten. "Dus jullie slapen nu bij elkaar." zegt Bellatrix als ik haar passeer. "Hoe bedoel je?" "Jij en Xavier natuurlijk, het is zo duidelijk dat je hem leuk vind." Ik voel dat ik rood word en zeg: "schijnt het zo door." Voor ons meiden ja, voor jongens waarschijnlijk niet. Maar jongens zijn zo dom." Dan kan mijn zus makkelijk een jongen zijn." merk ik op waarna ik een lachende Bellatrix achterlaat en bij de rest van mijn team ga zitten lachen totdat het laat is en we naar bed moeten.

Ik ga in bed liggen en zeg: "deze keer ben ik je voor, ik claim het bed." Ha, Had je gedacht" zegt Xavier nadat hij gewoon bovenop me springt. "Oké, dat had ik verdient dat was karma." lach ik terwijl Xavier naast me komt liggen. En zo vallen we in slaap.

de volgende ochtend 5:30:
Splash....Splash. "Verdomme, Mem, Torch!'' hoor ik Xavier roepen. "Wat is er aan de hand, Mem wat doe jij hier?" vraag ik slaapdronken. "Ik zei het toch." hoor ik Mem triomfantelijk roepen. Ik zie Torch en Xavier verbaasd kijken terwijl ik naar mijn pyjama kijk en zeg: "nou Mem, heb je me weer geprobeerd te wekken met ijskoud water." Jep, bij jou is het alweer mislukt alleen bij Xavier was het super lollig." Tja, bij mij werkt het wel." zegt Xavier chagrijnig. Ik kijk op de klok en zeg: ''godverdomme Mem, het is pas half zes. Hoe maak je jezelf eigenlijk wakker?" Vraag ik. "Omdat wij normale mensen zijn worden wij wakker van een wekker." zegt Mem geïrriteerd. Ik sta op en knijp mijn haren uit. "Jullie lagen wel heel klef." zegt Mem. "Ja, volgens mij zijn hier twee mensen verliefd." zegt Torch vol vermaak. "Heel grappig." zegt Xavier, ik voel mezelf rood worden. "Ik slaap niet op de grond en Xavier ook niet dus dan is delen de enige optie." zeg ik met nog steeds een tomatenkop. "Schijnt echt niet door dat ze verliefd is." zegt Mem plagend. "Mem!!!!" roep ik beledigt. waarna Bellatrix haar hoofd verschijnt terwijl ze zegt: "leuk dat jullie bij Alius zijn gekomen hoor, maar kunnen jullie alsjullieblieft wel een beetje stiller doen want ik heb nu al twee nachten niet kunnen slapen en jullie zijn hier pas twee nachten!" dan verdwijnt ze weer naar haar eigen kamer waardoor wij met zijn vieren in een deuk liggen. Als Bellatrix ook nog eens op de muur begint te bonken liggen we al helemaal in een deuk.

6:00
Torch en Mem zijn nog steeds op onze kamer en we hebben besloten dat we ons eerst allemaal gaan aankleden en daarna gaan ontbijten. "Kyky, ik moet je dit nog geven." zegt Xavier en hij overhandigt mij een doos, als ik het openmaak zit er een supercool voetbaltenue in. "Thanx Xavier, ik vind hem geweldig." zeg ik. "Tja, ik moet hem je zowiezo geven dus dat is niet zo heel veel speciaals." Ik bloos even en loop dan naar de badkamer om mijn tenue aan te trekken.

Even later als ik mijn tenue (met handleiding) heb aangetrokken (en Mem al is gaan eten), stap ik de badkamer uit. Xavier staat al klaar met zijn tenue aan. Wat staat hem dat goed, Kyky stop met staren! "Is er iets of kom je mee naar de eetzaal?" vraagt Xavier lachend. "Tuurlijk!" roep ik blij. Als ik de deur wil opendoen, maar blijkbaar is Xavier dat ook op hetzelfde moment als mij van plan. Waardoor Xaviers hand opeens op de mijne ligt. Ik word heel-erg rood, Xavier trekt snel zijn hand terug als ik zie dat hij ook wat rood is.

Ik stap de eetzaal in en ga rustig naast Mem zitten. "Hey, goed geslapen?" vraag ik. "Nee, maar jij blijkbaar wel, ik moest naast een motorboot slapen." Ik schiet in de lach en zeg: "mooi tenue, rood staat je helemaal." Haha, heel grappig. Het staat vreselijk!" Ik grinnik als Mem zegt: "hoe kun jij zo blij zijn?" Och, gewoon laat je zusje ook eens happy zijn." "Ik Snap het al, je bent gewoon verliefd op Xavier." "Echt niet!" zeg ik terwijl ik voel dat ik rood word. "Echt wel, je moest je eigen gezicht eens zien." zegt Mem. Ik schud mijn hoofd en denk alleen maar: zou ze het echt doorhebben of zou het gewoon een grap zijn, ik weet dat het geen alïens zijn hier maar Mem weet het waarschijnlijk niet. "Waarom ben jij zo verdrietig dan?" vraag ik terug. "Misschien zijn we ontvoerd door alïens, zit ik in een rotteam met een egoïstische aanvoerder, en met die ego-aanvoerder moet ik nog samen slapen terwijl hij snurkt als een motorboot." zegt Mem boos. "Sorry, ik wist niet dat je kwaad werd, maar ik weet wel dat dit geen alïens zijn." Mem kijkt me boos aan en loopt de zaal uit. "Ik laat het je nog wel weten als mijn gedachten bevestigd worden!" roep ik haar achterna.

Als ik naar de training loop komt Xavier aanlopen en zegt: "hey Kyky, ik moet je wat vertellen." "Wat dan?" vraag ik nieuwsgierig. "Nou, je zou denken dat wij deze scholen voor de lol verwoesten, en dat wij dat allemaal leuk vinden, maar eigenlijk worden we gewoon gedwongen... Gedwongen door Vader. Hij heeft ons vroeger een soort van geadopteerd, we hadden allemaal niemand meer, geen familie en geen thuis. Totdat Vader kwam, we hebben hier lang gelukkig geleefd totdat Vader en de president het Alius experiment wilden uitvoeren, een experiment met een steen die je krachten vergroot. Toen de president afhaakte wilde Vader toch koste wat kost verder gaan, en zo kwam het dat wij mee moesten doen met het Alius project. Tegen onze wil in." Ik zie dat Xavier tranen in zijn ogen heeft en sla mijn armen om hem heen. "Het komt wel goed, ik weet zeker dat als Vader inziet wat hij doet hij ermee stopt." "Ik hoop het maar." En zo komen we op de training aan. De een verdrietig en de ander bezorgd!

Reageer (2)

  • Duendes

    Dafuq... Hoe slaapt Kyky door een emmer ijskoud water heen? O_o
    Het is echt cutee dat ze samen in één bed liggen! Heeft Mem niet eerst stiekem een foto gemaakt? Dat zie ik namelijk nog wel gebeuren xD

    Oh en ik ship Mem en Torch! Zij zouden ook echt een leuk stel worden! Net zoals Kyky en Xavier!

    Argh!!! Ik dacht dat hij ging zeggen dat hij haar leuk vindt!!!

    IK OOK!! :'( IK DACHT HET ECHT! NOU JA... IK HOOPTE HET!

    8 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Izzy heeft gelijk xD ze zijn luidruchtig

    "hey Kyky, ik moet je wat vertellen."


    Argh!!! Ik dacht dat hij ging zeggen dat hij haar leuk vindt!!!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen