Ik ga chagrijnig naar de training en loop naar Torch en vraag: "is er nog een ander team waar ik naartoe kan?" Ik zie Torch beledigd kijken als hij "Nope." zegt, het klinkt eigenlijk best spottend. Ik loop chagrijnig het veld op en begin te trainen. "Kun je deze bal aannemen!?" roept Torch terwijl hij een keihard schot op me afvuurt. "Nope, dat kan ik niet." zeg ik als de bal hard in Torch' buik beland omdat ik hem met dezelfde snelheid terugkaats. Waarna ik lachend naar mijn kamer loop.

Als ik daar aankom zit Kyky er al. "Hoe kan het dat jou training zo snel voorbij is?" Mijn andere teamgenoten zijn nog aan het trainen." vraag en zeg ik met een verbaasd gezicht. "Wij hebben vanmiddag training, niet nu." zegt Kyky lachend (bijna spottend). "Boh, waarom drijft iedereen de spot met mij vandaag?" vraag ik me hardop af. "Omdat het makkelijk is om dat te doen want je stelt hele domme vragen." zegt Kyky lachend. "En trouwens mijn gedachten zijn bevestigt, de mensen hier zijn echt mensen en geen alïens, Xavier vertelde me dat toen we op de gang liepen." Ik kijk Kyky argwanend aan, is ze verliefd of word ze gewoon ook een alïen? "Kyky volgens mij ben jij toch echt verliefd!" roep ik. "Nee dat ben ik niet." roept Kyky met een rood gezicht. Oké, ze is dus verliefd, denk ik bij mezelf als er word geklopt. "Binnen!" roept Kyky meteen als ik roep: "als je een alïen bent ben je niet welkom." "Dan ben ik dus welkom." Die stem... ik herken hem, dat is... "AXEL!!!! Kom binnen!!!" roep ik zo hard als ik kan. De deur gaat open Axel staat lachend in de deuropening. "Wat doe je hier?" vraagt Kyky. "Jullie redden natuurlijk, dit alles was Marks plan, ik ben met Alius meegereisd en heb mijn telefoon weten te beschermen. Nu hoeven we alleen nog maar naar Mark te bellen, waardoor het team kan achterhalen waar we zijn." legt Axel uit. Ik zie dat Kyky bleek word bij het woord 'redden', blijkbaar wil zij hier bij Xavier blijven, nou ik wil hier weg met of zonder haar! "Hoe ben je binnen gekomen?" vraagt Kyky. "Nou, Alius wilde me zowiezo hier hebben om mee te voetballen met hen.'' Dus heb ik gezegd dat ik vrijwillig meeging. En nu is het mijn beurt om vragen te stellen, Kyky waarom ben je zo bleek?" vraagt Axel. "Omdat ze verliefd is op Xavier en hier dus niet weg wil." Ik krijg een boze blik van Kyky terwijl ze even boos als haar gezicht zegt: "nietes, ik ben helemaal niet verliefd." Axel ligt in een deuk en zegt: "jullie zijn ook geen steek veranderd." "Wat wil je daarmee zeggen?" roepen ik en Kyky in koor waarna we elkaar aankijken en in de lach schieten. "Zij is alleen een beetje depressief in de buurt van de mensen van Alius." zegt Kyky wijzend op mij. "Jij zal toch ook depressief worden in het bijzijn van alïens." zeg ik. Axel knikt als Kyky geïrriteerd zegt "het zijn geen alïens maar mensen." Axel kijkt Kyky verbaasd aan en leg ik hem in het kort uit wat Kyky een paar minuten geleden tegen mij heeft gezegd. ik sluit af met "...alsnog vertrouw ik die alïens niet en geloof ik Kyky niet, zij zegt dit alleen maar omdat ze verliefd is op Xavier." Kyky schud haar hoofd en zegt "alsjeblieft Mem kun je daarmee ophouden want ik ben helemaal niet verliefd op Xavier." Tuurlijk!"

Na nog een paar minuten geflauwekult te hebben, komt Vader binnen met de woorden "Kyky je mag je spullen gaan inpakken, want omdat Axel nu hier is gaat hij op de kamer van jou en Xavier slapen en gaan jij en Xavier bij Torch en Mem liggen." "Wat maar daar zijn maar twee 1-persoonsbedden en daar moeten we met z'n 4en gaan slapen? Hoe denk je dat we dat voor elkaar gaan krijgen?" vraag ik ongelovig. "Ten eerste is het voor JOU u, en ten tweede heb ik geen idee. Maar ik denk dat jullie hier wel wat op vinden, toch? Nu moet ik alleen nog Torch en Xavier even gaan inlichten, prettige dag verder." zegt Vader droogjes als hij de deur uitloopt. Kyky en Axel moeten me beiden vastgrijpen anders zou ik Vader aan zijn gevlogen. "Mem wordt even rustig." zegt Axel kalm. "Nee, ik zal die man een lesje leren, waar is die telefoon van jou?" vraag ik boos. "Hier hoezo?" vraagt Axel. Ik pak de telefoon met een snelle beweging af en toets Marks nummer in. Wachtend totdat hij opneemt.
(telefoongesprek tussen Mark en Mem)
Mark: hallo, met wie spreek ik?
Ik: met Mem, kom ons please redden. Ik wil hier weg!
Mark: en Kyky dan, hoe gaat het met haar?
Ik: die is verliefd op Xavier, je weet wel die jongen die jullie kwam aanvallen, de aanvoerder van.... Genisis.
Mark: dit is een grap, Kyky zou echt nooit verliefd worden op iemand van Alius. Maar is Axel bij jou?
Ik: nee, omdat hij brutaal was tegen vader is hij naar de kerkers gevoerd, ik vond zijn mobieltje op de weg daarnaartoe.
Mark: WAT?! En je hebt niks gedaan om ze tegen te houden?
Ik: nee, want er is hier geen kerker en dit was een grap. Begrijp je het woord sarcasme soms niet?
Mark: pfffff, Mem maar Kyky was verliefd zei je.
Ik: ja, en nu moet ik bij dat kleffe stelletje op EEN kamer slapen, roep Axel please terug. Dan is dit probleem ook opgelost!
Mark: dat wil ik graag doen maar jij wilt toch ook gered worden?
Ik: ja, doei Mark.
Mark: ja, ja, doei chagrijnig meisje.

Ik hang op en denk bij mezelf: zo die durft. Als ik merk dat Kyky mij en Axel lonely heeft gelaten, start ik maar een gesprek over hoe het nu gaat in het Raimon team.

Als ons gesprek na een paar minuten word afgekapt door wat geklop en ik geïrriteerd "binnen!" roep, staan Kyky en Xavier voor de deur en ik weet niet waarom ze rood zijn.... of, tja, een idee heb ik natuurlijk wel!

Reageer (2)

  • Duendes

    Wahaaha met z'n vieren op één kamer, enkel twee bedden... Dat wordt dus of: Kyky en Mem samen in één bed en de twee jongens samen, of (wat ik hoop): Kyky en Xavier samen een Mem en Torch samen!
    Ooohhh ik Kyky en Xavier moeten echt een stel worden! Het zoals Mem en Torch xD
    Dat zou geweldig zijn!!
    Hahahaha en dan staat Axel echt ineens uit het niets voor de deur xD super!!
    IK WIL MEEEERRR!!!!!!!!
    Snel verder!

    8 jaar geleden
  • Samanthablaze

    GO AXEL!!!!!

    Kyky en Xavier zijn echt heel schattig samen....

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen