Foto bij Leraren

Leraren





Professor Logan

Logan is beter bekend als Wolverine en geeft Geschiedenis aan Xavier's school for the Gifted. Als mutant beschikt hij over de zintuigen en reflexen van een roofdier en de mogelijkheid tot regeneratie wat hem in staat stelt te genezen van elke verwonding, hoe erg ook. Verder bezit Logan drie intrekbare klauwen per hand, deze klauwen maken deel uit van zijn skelet. Zijn karakter is over het algemeen wat terughoudend maar dat wilt niet zeggen dat hij graag met sarcastische opmerkingen gooit tijdens zijn lessen.
Extra: hij heeft een overduidelijke crush op Dr. Jean Grey waarover de leerlingen graag roddelen.





Professor X

Professor X, ook wel bekend als Charles Francis Xavier, is de oprichter van Xavier's school for the Gifted en geeft Biologie en Nask. Hoewel Charles Xavier het grootste deel van zijn leven invalide is en in een rolstoel zit, is hij een van 's werelds sterkste mutanten. Hij is een zeer sterke telepaat, die gedachten kan lezen en beïnvloeden. Hij is ook een genie en een autoriteit op het gebied van genetica, mutatie en psychische krachten. Buitenom zijn lessen is hij vaak te vinden in de Cerebro ruimte om mutanten te zoeken.




Dr. Summers

Scott Summers, beter bekend als Cyclops, geeft Informatica en is assistent bij Nask. Dr. Summers is een mutant met de gave om energiestralen af te schieten vanuit zijn ogen, de zogenaamde “optische stralen” (Engels: Optic Blasts). Echter: hij heeft geen controle over deze gave, waardoor zijn ogen constant deze stralen produceren en hij altijd een speciale bril moet dragen.
Extra: is getrouwd met Dr. Grey en heeft een feud met Professor Logan.





Dr. Grey

Jean Grey geeft Engels en Vreemde talen aan Xavier's school for the Gifted. Jean Grey is een mutant geboren met grote telepathische en telekinetische krachten. Daarnaast is ze een van de weinige Omega-level mutanten. Kort gezegd zijn dit zeer sterkte mutanten.
Extra: is getrouwd met Dr. Summers en staat zelf ook nog onder toezicht van Professor X.




Professor McCoy

Hank McCoy, beter bekend als Beast, geeft Gym, Economie en Wiskunde aan Xavier's school for the Gifted. Professor McCoy is een mutant maar ook een groot genie. Voordat zijn mutatie zijn huidige vrom kreeg, leek hij op een mens met enorm grote handen en voeten, wat hem toegenomen kracht en wendbaarheid gaf. Later kreeg hij, als gevolg van verdere mutatie, een meer beestachtig uiterlijk met onder andere een blauwe vacht en klauwen.




Professor Storm

Ororo Munroe, beter bekend als Storm, Geet Aardrijkskunde en is assistent bij Vreemde Talen. Storm dankt haar krachten aan het feit dat ze een mutant is. Ze kan het weer manipuleren en via windmanipulatie vliegen.




Professor Colossus

Piotr “Peter” Nikolaievitch Rasputin, beter bekend als Colossus, geeft Creatieve vakken aan Xavier's school for the Gifted. Colossus is een Russische mutant met de gave om zijn gehele lichaam in organisch staal te veranderen. In deze stalen vorm is hij supersterk en vrijwel onkwetsbaar. Ondanks zijn woeste uiterlijk en af en toe brute gedrag is hij een van de zachtaardigste en minst agressieve X-Men.
Extra: ondanks dat Colossus al een tijd in Amerika woont, is zijn Russisch accent nooit echt weggegaan.




Assistent Negasonic Teenage Warhead

Ellie Phimister, beter bekend als Negasonic Teenage Warhead, is assistent bij Creatieve vakken. Wat we zeker weten is dat ze een mutant is en supersterk is maar dat is zo'n beetje alles wat bekend is.
Extra: daagt alleen op wanneer ze zin heeft tot ergernis van Professor Colossus.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen