Foto bij Hs11 Kyky

Dit is Kyky. Ze heeft haar voetbaltenue aan. Waarom ze die van de jongens aanheeft is een makkelijke rede, die zit veel lekkerder!!!

"Wat heeft dit te betekenen?!?" vraagt Vader best wel, een beetje heel erg, boos. "We werden gebeld door Raimon en hebben net een erg gezellig gesprek gehad." zegt Mem die nog steeds geen respect heeft en toont voor en aan Vader. "Oh, en waarom namen jullie op wat jullie weten dat dit verboden is en ik kwam jullie halen wat iedereen wacht op jullie." "Waarvoor dat dan?" zegt Mem. "Jullie hebben vandaag een wedstrijd tegen Raimon en Kyky en Xavier moeten weer verslag aan me uitbrengen." zegt Vader droogjes waarna hij Mem en mij bij onze kraag vastpakt en meesleurt.

"Iedereen klaar om te vertrekken?" vraagt Torch en zonder op antwoord af te wachten roept hij: "doei Vader." En zo vertrekken we weer naar Raimon. "Hoi allemaal." zeg ik blij. Ik wil net een gesprek beginnen met Mark maar Xavier trekt me zachtjes mee naar de zijlijn. "Nu hebben we even geen tijd om gezellig te doen." zegt hij. Ik zwaai nog een keer en ga dan lopen want het doet echt wel pijn als iemand je aan je armen over de grond heen sleurt. "Waar was dat goed voor?!?" vraag ik. "Ik had ook liever gezien dat je gewoon gezellig met je oude teamgenoten overweg kan, maar als iemand je verraad, waar ik immers niet vanuit ga maar dan toch, heb je een probleem." Hij ploft neer op een bankje naast het veld en ik plof naast hem neer. "Ik weet niet voor wie ik moet juichen." zeg ik. "Dan juichen we gewoon niet." zegt Xavier als ik mijn hoofd op zijn schouder laat neerkomen en de wedstrijd begint.

In de eerste pauze zeg ik tegen Xavier "ik heb Torch nog nooit zo... zo... niet-egoïstisch zien spelen." "Daar heb je een punt en ik weet denk ik waardoor dat komt." zegt Xavier met een glimlach en een blik op Mem die naast Torch staat. Ik lach ook en zeg dan nog steeds met mijn blik op Mem en Torch: ''waarschijnlijk is Torch zo smoor dat hij niet eens meer ego kan zijn tegenover anderen." Xavier lacht en geeft me een kus op mijn mond. Natuurlijk moet op dat moment net Kevin kijken waarna hij heel hard schreeuwt: "kijk, Kyky en Xavier zijn aan het zoenen." Heel Raimon kijkt vol belangstelling toe. Als we (eindelijk) merken dat ze kijken vluchten we rood de bosjes in. "Zullen we vanuit hier maar verslag brengen?" vraag ik, Xavier knikt en zo begint de tweede helft.

TUUUUUUT......... "WE HEBBEN GEWONNEN!!!" roept heel Raimon in koor. Ik zie Prominence verslagen kijken en Mem ook. Ik grinnik. "Waarom grinnik je, ze hebben verloren." zegt Xavier. "Omdat Mem het totaal niet leuk vind om van de andere uit Raimon te verliezen, die gaat nu natuurlijk als een tierelier trainen." zeg ik lachend. "Maar je weet toch dat elk team dat verliest officieel is uitgeschakeld en niet meer terug mag, ze mogen niet meer trainen. Waarom denk je dat Jordan nooit meer traint." zegt Xavier met een bedenkelijk gezicht. "Maar dat kunnen ze- ze toch niet aandoen!" roep ik uit. "Ik kan natuurlijk aan Vader vragen of Mem en Torch bij Genisis erbij mogen." zegt Xavier. "Ja! Ja! Dan kan ik ook weer eens met Mem trainen." roep ik blij uit. Xavier kijkt me lachend aan en zegt "kom anders moeten we gaan lopen en dat wil je niet!" hij springt de bosjes uit en ik ren achter hem aan. "Dit is niet eerlijk, ik hou je niet bij. Wacht even!" roep ik als ik hijgend blijf staan. Xavier komt teruggelopen en zegt: "wie het eerste op het voetbalveld staat." Ik knik en samen tellen we af "3...2...1... GO!!!!" Waarna we gaan rennen. Ik loop eerst voor totdat Xavier me inhaalt, ik ga nog sneller rennen en kom nauwelijks een seconde na Xavier op het voetbalveld aan. Iedereen kijkt ons aan van: waarom hebben jullie zo'n haast en als Xavier triomfantelijk roept "GEWONNEN!!!" lig ik al helemaal plat van het lachen.

Als we terug zijn op Alius en we naar onze kamer terug lopen komt Axel, ik doe alsof ik boos ben door te zeggen "wat moet jij nou weer, heb je niets beters te doen?" Ik zie Axel schrikken en Xavier, Torch en Mem lachen. "Meen j-je dit?" vraagt hij stotterend als ik in de lach schiet en zeg "natuurlijk niet, kom je ook nog even mee naar onze kamer." Hij lacht opgelucht en zegt "ik dacht even dat je serieus was en ja, ik zou graag nog even meekomen." En zo lopen we met zijn vijven verder.

"Kyky, wist je al dat wij over een week tegen Raimon moeten spelen, tenzij ze ons eerder vinden dan moeten wij tegen ze spelen, Genisis het sterkste team die al een keer heeft gewonnen." zegt hij triomfantelijk. Ik lach en zeg "ik hoop dat ze ons eerder vinden, dan ben ik tenminste van die spanning af." "Tja, ze waren wel al heel dicht bij Mount Fuji en ik betwijfel of ze er nog een week over doen, misschien zijn ze hier overmorgen al." zegt Xavier. Ik lach en vraag: "mocht het nou van Vader?" Mem en Torch kijken ons vragend aan als Xavier zegt "jep het mocht." Ik maak een vreugdedansje die ruw verstoord word als Mem roept "WAT MAG VAN OPA?!?!?" "Ooh, ja jullie weten het nog niet. Jullie mogen bij Genisis erbij in het team." zegt Xavier lachend. Ik krijg de slappe lach als Mem en Torch kijken zovan: dit moet een grap zijn. "Mag ik dan aanvoerder zijn?" Ik heb nog steeds de slappe lach en het word er niet beter op als Xavier antwoord "je mag mijn assistent zijn je-weet-wel je mag water voor me halen en zo." Nu hebben ik en Mem de slappe lach. Na een tijdje roep ik piepend omdat ik bijna geen lucht meer krijg "en wat zijn de consequenties als hij zich bazig gaat gedragen." Dan-dan moet hij in het hoekje gaan zitten" zegt Xavier droogjes waarna we alle vier de slappe lach hebben en alle problemen voor een moment verder weg dan ooit lijken te zijn...

Reageer (3)

  • Samanthablaze

    OOOOOOOOOOOOOHHHHH ZE MOETEN ECHT SAMEN OP DUBBELDATEEE!!!!!!!!!!!!!


    Ik ben voor!!!!!

    8 jaar geleden
  • Duendes

    N'awhh gelukkig mogen ze bij Genesis! Anders had ik echt iemand iets aangedaan (A)
    Xavier en Kyky cutieeeeeee (H)
    Ze zijn echt te schattig samen!!!!
    Ze zijn ook echt leuk als vriendengroep!! OOOOOOOOOOOOOHHHHH ZE MOETEN ECHT SAMEN OP DUBBELDATEEE!!!!!!!!!!!!!
    GEWELDIG!!!
    SNEL VERDERR!!!!

    8 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Aw, so cute!!!

    Snel verder!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen