Jo's Pov
"Nu moet echt je mond houden of anders krijg je deze jampot mooi op je kop" zei Belle boos, "En daar moet ik bang voor zijn? een jampot?" zei ik sarcastisch, "Ja eigenlijk wel ja, het lijkt me niet zo fijn op dat op je hoofd te krijgen, of wel soms?" antwoorde Belle, "Ja want dat ga je ook echt doen" zei ik, een beetje onzeker, "Ja, dat ga ik zeker doen" Belle pakte de jampot op, gooide hem en met een boog vloog hij naar mijn hoofd, een vlaag van paniek ging door me heen, maar het ging zo snel dat ik niet kon wegduiken. Pats! Ik voelde de pijn door mijn hele lichaam gaan, alsof er een kogel in mijn hoofd was geschoten. Langzaam werden de geluiden vager en werd de wereld om mij heen zwarter...

Een uil die toevallig in een boom zat Pov
"Oeps... Ik wist niet dat ik zó goed kon mikken..." zei Belle langzaam. In de ogen van Harry, Ron, Belle en Hermione kon je zien dat ze erg geschrokken waren...
Harry was de eerste die naar Jo toeliep, heel langzaam kwam hij dichterbij... Maar toen hij ongeveer een halve meter bij Jo vandaan stond, "Harry wacht! Misschien doet Jo alsof ze bewusteloos is en wacht op het moment dat ze je makkelijk kan aanvallen!" Riep Hermione bezorgt. Even langzaam als Harry naar Jo toeging, ging hij weer terug. Gespannen bleven ze wachten tot Belle zei, "Als ze niet bewusteloos zou zijn had ze allang aangevallen..." "Ja... maar misschien is dat haar tactiek..." "Wat jij wil, maar ik ga kijken!" "Nee wacht Belle! Dat is veel te gevaarlijk, laat dat maar aan de echte mannen over." zei Ron terwijl Belle een beetje beledigt terug kwam, "Okey, als de 'echte' mannen dat ook gaan doen."
Langzaam liepen Harry en Ron naar Jo toe, Jo lag nog steeds hetzelfde, met haar ogen dicht... Ron keek Harry aan, en knikte. Langzaam kwamen ook Belle en Hermione erbij staan. Ron trok Jo op haar rug. "AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!" gilde een meisje. Geschrokken keken Harry en Hermione naar Belle, "Wat? Ik gilde niet hoor..." zei Belle, "Dat was Ron..." "Wauw Ronelientje, jij gilt als een meisje." zei Harry grijnzend maar Ron lachte niet, hij keek alleen maar met grote ogen naar Jo.

"Ron?" vroeg Hermione langzaam en volgde Ron zijn blik. "Argh, jakkes!" zei Hermione met een vies en geschrokken gezicht. Ook Harry en Belle volgden Ron zijn blik. "Oh nee..." was het enige wat Harry kon uitbrengen. In Jo haar hoofd zat een best groot gat. "We moeten een Professor vragen om hulp, anders gaat ze dood!" zei Hermione geschrokken. "Ja en dan voor altijd strafwerk moeten schrijven zeker!? Dacht het niet!" zei Belle eigenwijs. "Ze heeft een punt..." zei Harry. "Wil je dat ze doodgaat dan?!" "Heb je geen spreuk daarvoor ofzo?" vroeg Belle. "Ja, maar die is gevaarlijk, dat moet echt een docent doen hoor!"
"Wat doen jullie Griffindors hier? Jullie weten dat het hier verboden terrein is..." zei Snape. Maar toen zag Snape Jo liggen, "Wie heeft dat gedaan!?" zei hij rustig maar je kon in zijn stem horen dat hij heel erg boos was. "Komen jullie maar eens mee..." zei Snape terwijl hij het slappe lichaam van Jo opgepakt had. "En als het mag 100 punten van Griffindor af! Er zal jullie veel te wachten staan... Reken daar maar op!"

Reageer (4)

  • _Orphan_

    Haha, ze worden te grazen genomen door Snape!

    7 jaar geleden
  • Galactica

    Nu ja, leuk... Maar wel heel cool!

    8 jaar geleden
  • ChiIdhood

    Dodelijk! :P
    Is het een leuk deel?

    8 jaar geleden
  • Galactica

    Woooooooooooooooooooo!!!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen