Foto bij Voorstellen

Dit zijn Kyky, Arrie en Mem dit is gewoon effe een kort voorstel rondje om er even achter te komen hoe de karakters van Kyky, Arrie en Mem in elkaar zitten. Want er zit nogal wat verschil in hoor....

Kyky:
Kyky is de oudste van de drie en dus ook meteen de verantwoordelijkste. Maar ondanks dat zij ook wel redelijk vaak de mist in gaat is ze verantwoordelijker danb Arrie en Mem. Die dan ook wel een anderhalf jaar jonger zijn maar toch... Ze is een redelijk rustig, aardig, lief en zorgzaam type dat snel mensen vertrouwt. Ook heeft ze meestal erg veel geduld vooral met Mem maar die krijgt het soms zo ver geschopt dat Kyky echt al haar geduld verliest waardoor ze op een uitbarstende vulkaan lijkt... Kyky vind het op de Alius Academy helemaal niet zo erg en ziet dus alles wel positief in. Nieuwe vrienden. Nieuw thuis. Nieuwe vijanden... Misschien is dat helemaal niet zo erg als dat het lijkt.... In ieder geval ziet Kyky dit alles wel zitten en gaat ze hier waarschijnlijk wel voor een paar nieuwe vrienden erbij.
Kyky's element is: ruimte

Arrie:
Arrie is de tweelingzus van Mem. Maar die twee zijn totaal verschillend en lijken in niks op elkaar. Maar in ieder geval is Arrie na Kyky de verantwoordelijkste. Ze vertrouwt mensen als ze een tijdje met diegene is opgetrokken zoals normale mensen doen. Maar als ze echt iemand vertrouwt, dan vertrouwt ze diegene ook echt en vertelt ze alles aan hem of haar. Dat is misschien een beetje naïef maar ze is wel super aardig, redelijk rustig en word gewoon redelijk snel boos. Arrie vind het op Alius niet zo heel erg. Dus ze vind het geen gouden kans, zoals Kyky, maar zij kan hier wel mee omgaan. Trouwens als je aan Arrie zou vragen of ze geduld heeft is het antwoord: NEE!
Arries element is: wind

Mem:
Mem is de tweelingzus van Arrie en is echt veel te roekeloos waardoor ze zichzelf altijd maar weer opnieuw in de nesten werkt. Wat Mem al helemaal niet kan doen is oppassen voor gevaar. Ze wijkt dus nergens voor uit en gaat 'gevechten' dan ook altijd aan. Ook is ze altijd heel erg hyper vanwege haar ADHD. Waardoor ze (te) vroeg wakker is. Ze vind het hier op de Alius Academy maar niks en wil het liefs zo snel mogelijk weg. Ze kan niet oppassen en werkt zichzelf altijd in de nesten. Ze vertrouwt niet snel mensen en maakt hierdoor weinig tot geen vrienden. Maar als ze je eenmaal als echte vriend beschouwt is ze lief, melig en kan ze soms zelfs nog wel eens bezorgd zijn. Verder is Mem nogal erg koppig, eigenwijs en nieuwsgierig. Oja, nog een ding: Mem is licht-ontvlambaar.. Dus pas maar op met wat je zegt..
Mens element is: ijs

Reageer (1)

  • Samanthablaze

    Cool! Ik ben nieuwsgierig!!!

    8 jaar geleden
    • xamdi

      ik ook love This book :)

      4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen