Foto bij Hs1: Kyky

Ik, Mem en Arrie zitten met zijn drieën op onze nieuwe kamer. "Wat vinden jullie van dit alles?" vraag ik. Arrie haalt haar schouders op, waarna Mem meteen zegt: "ik wil nu terug naar Raimon." Dat is duidelijk. "Ik vind het zo erg nog niet." zeg ik als er op de deur word geklopt. "Niet welkom!" roept Mem meteen waarna ik roep: "kom binnen!" Mem kijkt me vernietigend aan als ik zeg: "je moet toch een beetje respect voor de mensen hier tonen." Ze zucht, als de deur open gaatbstaat erbeen oude man in de deuropening. "Hallo, ik ben Vader en de leider van dit alles." zegt de man. Ik en Arrie zeggen beleeft "Hallo Vader." Als Mem roept "mag ik je ook Opa noemen?" "Heb een beetje respect." zeg ik tegen Mem die haar neus in de lucht steekt en op een kinderachtige toon "nee!" roept. Ik zucht en Vader vervolgt zijn verhaal "ik ben hier omdat jullie je team moeten kiezen." Hij gooit een blaadje met allerlei teams naar ons toe. Dat we net niet kunnen vangen, waardoor hij op de grond valt. We buigen ons tegelijkertijd voorover en Mem zegt: "mij maakt het niet zoveel uit, zolang ik maar niet bij Kyky en Arrie in het team kom." We kijken haar beledigt aan en ik zeg: "hey, kijk, hier zit ook Xavier in het team, hem kennen we al. Ik denk dus dat ik bij Genisis erbij wil, ook omdat dat het sterkste team is." "Oké, dan ga ik voor Diamond Dust. Dat klinkt eigenlijk wel cool." zegt Arrie. "Pfff... ja-ja, het zal allemaal wel." zegt Mem ongeïnteresseerd. "Als ik dan toch moet kiezen dan ga ik voor Prominence. Gewoon om met de boel te kunnen spotten: een iemand met als element ijs tegenover al dat vuur. Dat is super spottend voor de rest van het team en dan kan ik bewijzen dat ik de beste ben!" zegt ze erachteraan. Ik schud mijn hoofd en denk: komt zij weer met haar ego! Ik schuif het blaadje terug naar Vader. "Bedankt." zegt hij en hij loopt weg. "Van die Opa zijn we ook weer af." zegt Mem waarna de deur weer opengaat. "Dit zijn jullie trainingsschema's, Kyky en Arrie kunnen nu vertrekken." zegt Vader en ik pak mijn schema aan. Hij heeft ook drie pakjes vast. "Kleed jullie trouwens eerst maar om." zegt hij als hij de drie pakjes op bed gooit. Ik kijk in het pakje met 'Kyky' erop en haal een wit-zwart voetbaltenue eruit. "Wow..." zeg ik als ik hem voor me houd. "Ik HAAT dit ding!!!" roept Mem. "Rood staat jou toch perfect." zegt Arrie spottend. "Niks zeggen, blauw staat jou tenminste." zegt Mem geïrriteerd waarna ik en Arrie ons gaan omkleden. Waarna we een geïrriteerde Mem achterlaten als we onze kamerdeur achter ons sluiten.

"Hoe lang duurt jou training?" vraagt Arrie. "Ik heb iedere dag een paar uur training van het ontbijt tot de lunch en een paar uur erna, ik heb zelfs soms nog na het avondeten training." kreun ik. "Ik heb alleen maar van het ontbijt tot de lunch en van de lunch tot het avondeten en elke zondag vrij." Ik kijk Arrie verbaasd aan. "Iedere zondag?!? Ik heb een zondag in de maand vrij." zeg ik. Ze knikt en zegt "Mem heeft bijna hetzelfde rooster als jou, alleen iets minder uren door de dag." Hebben wij dan het zwaarste rooster?" vraag ik, dit is een van de enige dingen die ik niet leuk vind aan Alius. "Blijkbaar, maar volgens mij moet ik hier zijn. Doei!!!" zegt Arrie als ze een voetbalveld oprent. Ik zie binnen de kortste keren een voetbalveld 5 liggen en loop naar binnen, ik herken Xavier meteen, alleen de rest niet. "Hey, ik doe ook mee!!!" schreeuw ik. Iedereen kijkt op en Xavier zegt "Genisis, dit is ons nieuwe teamgenoot Kyky." Ik zie iedereen naar me kijken en word een beetje rood. Ik vind het niet zo fijn om zo in de schijnwerpers te worden gezet. "Hey, jij hoorde toch bij Raimon?" vraagt een meisje met blauwe haren. Ik knik en iedereen stelt zich voor. Het meisje met de blauwe haren heet Bellatrix en we gaan trainen.

Ik plof uitgeput op bed neer. "De trainingen zijn gezellig dus ik vind het helemaal niet meer zo erg dat we zo'n druk rooster hebben........ Maar ze mogen wel wat minder." zeg ik. "Alweer een minpunt." zegt Mem. "Hoe bedoel je?" vraagt Arrie die eerder terug was dan mij. "Ik ben alle minpunten aan het opschrijven." zegt Mem en ik loop naar haar toe. Er staan zeker twintig dingen op waarvan er meer dan vijftien onzin zijn. Ik pak het briefje en scheur hem aan flarden. "Als je blijer wilt worden moet je misschien eens de pluspunten opschrijven en nu meelopen." zeg ik. "Hoezo moet ik meelopen?" vraagt ze. "Omdat we moeten eten." zeg ik. Mem springt op en zegt "yesssss, eten. Ik rammel." Ik en Arrie kijken elkaar aan zovan: ze gaat echt nooit veranderen. Zo lopen we naar de eetzaal.

Als we in de eetzaal aankomen zit iedereen al en is er een tafel leeg. Of... tja... hij is gedekt maar verder... "Kom we gaan daar zitten." zegt Mem wijzend op de lege tafel. We gaan zitten en meteen dan komt er een jongen met haren die letterlijk op vlammen lijken op ons af. "Hey, wie van jullie is Mem?" vraagt hij waarna Mem haar hand op steekt. "Ik." is het enige wat ze zegt. "Oké, ik ben Torch, je nieuwe aanvoerder. Welkom in Prominence. Als je maar weet dat je-je kapot moet werken om op ons niveau te komen." zegt hij. Dat had hij niet moeten doen, want Mem schreeuwt meteen boos naar hem: "het maakt me niet uit wie je bent of wat je bent, maar ik weet dat ik duizend maal beter ben dan jij!!!" Hij kijkt Mem verrast aan omdat ze zoveel brutaliteit tegen hem toont (waarschijnlijk heeft hij dat nog nooit meegemaakt). Heel Prominence ligt in een deuk om Torch zijn faalactie (ik herken ze omdat het maar een tafel is die lacht en dan neem je aan dat het zijn teamgenoten zijn). "Dat wil ik niet meer horen want ik kan je zo uit Prominence zetten." zegt hij dreigend. "Och, fijn dan ben ik van al deze zeik af en kan ik naar huis." bitst Mem terug en dan gaat ze gewoon, droogjes, verder gaat met eten terwijl Torch verslagen wegloopt.

Reageer (4)

  • Kyonakoenen

    hey arwen, kom jij ook weer eens online :P

    7 jaar geleden
  • arriemert

    lol, goed bedacht kyona

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Super!!!!

    Snel verder!!!

    8 jaar geleden
  • Duendes

    Wahaha ik ben en blijf echt een fanatiek Mem en Torch shipper!
    Eindelijk iemand die Torch eens even op zijn plaats zet xD

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen