De tranen staan me in de ogen als ik begin te vertellen. "Oké, ik zal bij het begin beginnen. Al vanaf de eerste dag gaat Arrie bijna alleen maar met Nathan om, die is dus verliefd. Tenminste dat concludeer ik. En sinds dat Shawn er is gedraagt Mem zich ook anders en toen ging zij zich ook veel meer bij de groep betrekken, Mem is dus duidelijk ook verliefd. Ik voel me een beetje anders dan jullie maar wil ook hetzelfde zijn." zeg ik. "Ten eerste: ik ben niet verliefd en ten tweede: je weet toch dat je nooit anders dan ons zult zijn en altijd bij ons zal horen." dat is nou typisch Mem. Eerst mijn ongelijk bewijzen en daarna aardig doen. "Misschien heb je gelijk." mompelt Arrie terwijl ze vuurrood is. "Ik vind Nathan leuk, verliefd leuk en net toen ik op het punt stond hem dat te vertellen werden we ontvoerd." "Ahaaa... Dus je wilde het hem vertellen..." plaagt Mem nu al. "Ahaaa.. Wanneer ga jij het Shawn vertellen?" plaag ik. "Nie-hiet! Ik vind hem niet leuk!!! We zijn... zijn... gewoon goede vrienden!" zegt Mem snel, waarna ze opstaat. "Probleem opgelost, kunnen we nu naar huis." "Mem, we kunnen nu toch niet zomaar hier vertrekken, vooral omdat alle uitgangen geblokkeerd zijn." zegt Arrie . "Haha, je hebt gelijk en we moeten erachter zien te komen waarom Alius Academy dit doet." zeg ik als we door de luidsprekers horen. "Heel Prominence verzamelen op voetbalveld 8, ik herhaal heel Prominence verzamelen op voetbalveld 8." "Vaders stem." zeg ik en we lopen met zijn drietjes naar de deur. "Jullie zijn toch niet van Prominence?" zegt Mem als ze merkt dat wij ook naar voetbalveld 8 gaan. "Wij gaan mee, we steunen je." zegt Arrie en zo lopen we met zijn drietjes verder.

Als we bij voetbalveld 8 aankomen staat Vader net een hele toespraak te houden en als hij mij en Arrie opmerkt vraagt hij "wat doen jullie hier?" "Wij komen kijken naar de wedstrijd van onze zus. Dat is traditie." zeg ik. Eigenlijk was het niet helemaal zo want normaal gesproken spelen we alle wedstrijden samen. "Oké, oké." zegt Vader en hij geeft Torch een bal. Wat een rare kleuren!!! En dan verdwijnen en staan we een paar seconden later naast Raimon. Arrie vliegt Nathan om de hals en voordat Mem naar Shawn toe kan lopen komt Torch tussenbeide. Hij komt niet zomaar aan mijn zusje. Ik beuk hem weg en Mem kijkt me dankbaar aan, waarna ze met Shawn gaat praten. Dat is ook weer geregeld. Als Torch overeind is gekomen vraagt hij "waar was dat goed voor?" "Omdat je mijn zusje niet naar haar vriend toe laat gaan. En dat accepteer ik niet." Hebben ze verkering?" Vraagt Torch verbaast. "Nee, maar dat komt nog wel. Mem zegt namelijk wel altijd dat ze niemand leuk vind, maar dat gaat ze ook nog wel toegeven hoor" zeg ik. Maar nu ik merk dat ik deze hele discussie met een jongen heb, heeft Torch blijkbaar door dat hij over een-nogal-meisjesonderwerp praat en loopt naar zijn team. Ik loop naar de zijlijn en ga zitten. Ik zie Jude, hij was mijn beste vriend. Ik loop naar hem toe. "Hey, hoe gaat ie?" vraagt hij. "Goed en met jou?" "Ja, ik denk beter dan met jou. Jij moet zo terug naar Alius." "Ja, maar ik Red me wel. Weten jullie al waar jullie naartoe moeten?" "We proberen erachter te komen maar tot nu toe is dat nog niet gelukt." Ik zucht, ik wil terug naar Raimon, maar eigenlijk ook niet. "Die nieuwe, Hurley, hoe is hij?" vraag ik. "Hij is wel aardig, een slaapkop, surfer en hij is heel losjes alleen onder het voetballen is hij super-geconcentreerd en hij is het beste in de lucht." antwoord Jude. Niks voor mij dus, zo stopt mijn loneliness nooit. "Ik ga terug want de wedstrijd begint, ik kom in de pauze nog even." zeg ik en ik loop zwaaiend weg. En inderdaad als ik ga zitten klinkt het fluitje.

Het fluitje van de pauze klinkt. Heel Raimon is uitgeput. "Hey, gaat ie?" vraag ik als ik naar Raimon toe loop. Ik, Arrie en Mem helpen de managers en lopen daarna terug. Het fluitje klinkt weer en de wedstrijd gaat door. Prominence, fit en onvermoeibaar, Raimon, moe en op instorten. Als Mark er niet was had Raimon allang opgegeven. Dat weet ik zeker.

Het eindsignaal klinkt en Prominence wint. Dat had ik wel verwacht. "Wauw, wat moeilijk." zegt Torch. "Een beetje respect mag ook wel, ze zijn tenminste vooruit gegaan." zegt Mem. "Is dat een compliment of belediging?" vraagt Nathan. "Compliment." zegt Mem en dan verdwijnen we in een flits.

Eenmaal terug op Alius lopen ik, Arrie en Mem naar onze kamer. "Dat was leuk." zegt Mem. "Ik dacht dat je niet tegen Raimon wou spelen?" zegt Arrie. "Ik vond het fijn om ze weer te zien." mompelt Mem. "Ik ook." mompelen ik en Arrie. Dan komt Xavier binnen. "Kyky, je bent veel te laat voor de training." "Ooh, ja. Sorry ik was naar de wedstrijd. Ik kom er nu aan." roep ik en ik schiet de badkamer in. Twee minuten later loop ik naar buiten met Xavier mee. "Kyky. Ik moet je iets vertellen." zegt Xavier als we door de gangen lopen. "Zeg maar." zeg ik en ik draai mijn hoofd naar hem toe. "Je moet weten dat wij geen alïens zijn. Wij zijn allemaal gewoon kinderen geadopteerd door Vader. Hij deed eerst samen met de president het Alius project maar hij haakte af. Vader was boos en wou wraak. Daarom dit alles, ik vind het zelf eigenlijk ook niet fijn om die scholen te verwoesten." Ik kijk hem met open mond aan, dan sla ik een arm om zijn schouder en zeg "het komt goed, heel Alius steunt elkaar dat kan je overduidelijk zien en ik ben er ook voor je." "Bedankt, dat is fijn." zegt Xavier maar ik kan zien dat hij nog niet helemaal gerustgesteld is.

Reageer (3)

  • Amberfoster

    "Kyky. Ik moet je iets vertellen." zegt Xavier als we door de gangen lopen.
    IK DACHT DAT HIJ GING ZEGGEN DAT HIJ HAAR LEUK VIND ( IKNOW IK LEES DEZE STORY AL VOOR DE 2DE KEER dus de laatste keer dat ik hs 1 had gelezen wat vorig jaar ofz)

    7 jaar geleden
  • Duendes

    Wow wacht? Zei ze nou dat Hurley niets voor haar is? MOOIZOOOO HURLEY IS MINEEE

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Love is in the air!!!!

    Snel verder!!!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen