Als Kyky de kamer uit is gelopen, vraag ik aan Arrie: "het was leuk om Raimon weer te zien, he?" Arrie geeft geen antwoord, ze kijkt alleen maar dromerig voor haar uit. "Hallo? Aarde aan planeet Arrie-hartje-Nathan!" Huh? Wat is er?" Vraagt Arrie snel. "Of je het leuk vond om Raimon weer te zien?!" ja, ik vond het heel leuk om Raimon terug te zien." Vond je het niet gewoon leuk omdat je Nathan weer zag? En hem weer een dikke knuffel kon geven?" Vraag ik grinnikend. "Mem! Ik vond het gewoon leuk om ze weer te zien! En trouwens Kyky heeft gelijk, je gedroeg je inderdaad anders sinds die paar dagen dat Shawn bij het team zat. Dus kan ik daaruit concluderen dat je verliefd bent?" Euhm... Wat is concluderen ook al weer?" Vraag ik. "Ik zal de vraag anders stellen: ben jij misschien verliefd?" Neeeee-heeeee! Ik ben niet verliefd!" Kom Mem, ik ben je tweelingzus. Je kan het me toch wel vertellen?" Wat valt er te vertellen? Dat ik misschien NIET verliefd ben?" Arrie kijkt me echt zo aan van: oké ik ga hierover ophouden, want ik ga toch nooit fatsoenlijk antwoord krijgen. "Hey Mem, kom je mee trainen?" Vraagt Torch, die zonder dat ik het gehoord heb de deur heeft open geslagen. "Nou ik vind dat ik vandaag vrij heb. Ik heb de vorige keer genoeg gedaan." En wat bedoel je met de vorige keer? Bedoel je daarmee die ene keer toen je op de bank spelletjes op je telefoon zat te spelen?" Ja, precies die! Weet je überhaupt wel hoeveel spierpijn mijn vingers daarvan hebben gekregen?" Probeer ik serieus te zeggen, maar dat is een beetje moeilijk, als je tweelingzus naast je heel hard zit te lachen. Torch kijkt me even bedenkelijk aan, zucht dan een keer, pakt me dan bij mijn kraag, waarna hij me de kamer uitsleept en ik Arrie nog hard hoor lachen. "Gaat dit iedere dag zo?" Vraag ik klagend aan Torch. "Als het moet..... Dan wel, ja......''

Even later sta ik langs het veld. Jep, ik sta te kijken, want ik heb echt geen zin om met die 'aliens' mee te doen! denk ik net op het moment dat Torch vraagt: "kom je niet mee trainen, Mem?" Nee, dankjewel voor het aanbod maar ik wil niet met aliens trainen. Alleen maar met normale mensen!" zeg ik waarna Torch op me af komt gelopen. "Als je wil vechten, denk maar niet dat je sterker bent!" roep ik met met mijn vuisten de lucht in gestoken. Torch duwt mijn vuisten naar benden en fluistert in mijn oor: "Mem, wij zijn geen aliens, wij zijn normale mensen.'' Nou, misschien dat jullie mensen zijn, maar normaal zijn jullie zeker niet! En jij al helemaal niet!" Hey, als we het hier over normaal gaan hebben, hoor jij ook niet bij die groep. Dus kun je nu net zo goed meekomen doen met de training!" zegt Torch, waarna hij me over zijn schouder tilt en me het veld opdraagt. Hij zet me een paar meter van het doel af op de grond en zegt: "laat maar zien wat je kunt.'' Ik kijk Torch even verbaasd aan als hij wegloopt en op de middellijn blijft staan. Hmm.. hij probeerde dit keer volgens mij geen ruzie te maken. Ik denk dat als we ruzie hadden gekregen het grotendeels mijn schuld zou zijn geweest.... "Mem! ga je nog wat doen? Of kan ik je het veld beter weer af dragen?" vraagt Torch sarcastisch. Ik draai een keer met mijn ogen en denk: zijn sarcasme word met de dag beter *kuch* echt niet *kuch*. Ik schud mijn hoofd een keer en spring hoog in de lucht, waar ik een salto maak en met een voet hard op de bal stamp, waardoor er vlammen om de bal heen ontstaan. De bal vliegt op het doel af, waarna hij in de goal beland (samen met de keeper). "Yes! Mijn eerste vuurschot! dat is cool!" roep ik happy uit. Want tot nu toe heb ik alleen maar ijs-schoten. "Goed gedaan, Mem! Nu hoor je pas echt bij Prominence!" roept Torch, waarna hij op me af komt gerend en zijn armen om me heen slaat. Ik hoor gejoel van mijn teamgenoten. Maar zeg zachtjes tegen Torch: "kun je....." Euhm... sorry, ja tuurlijk" stottert hij, terwijl hij me snel loslaat. Ik knik een keertje naar hem (met een misvormde grijns, ofzo) en loop dan naar snel naar mijn kamer.

Als ik de deur van mijn kamer opengooi, zitten Kyky en Arrie met zijn 2en op het bed hun.... "Jezus, weer bezig met jullie nagels?" Ja Mem, zou jij ook eens moeten proberen. Misschien vind Shawn dat wel leuk!" zegt Kyky bijdehand terug. "Ten eerste: ik ben niet eens verliefd op Shawn! En dan ten tweede: dat jullie-jullie nagels nou zo lelijk vinden, en denken dat je ze door er nagellak op te kliederen mooier maakt, kan ik ook niks aan doen." Arie en Kyky kijken me beide beledigd aan, het word nog erger als ik zeg: 'is er niet gewoon iets mis gegaan toen we geboren werden? ik bedoel jullie lijken qua karakter veel meer op elkaar, dan Arrie en ik op elkaar lijken!" ja, maar jullie lijken wel op elkaar qua uiterlijk" zegt Kyky terug, ik had verwacht dat ze dit zou gaan zeggen dus ik heb mijn antwoord al klaar: 'tja, daar heb je plastische chirurgie voor uitgevonden!'' ME-HEM!" roepen Kyky en Arrie tegelijk, Waardoor ik nu helemaal lachend zeg: "moet je horen, nu lopen jullie nog synchroon ook!" De tranen rollen over mijn wangen van het lachen. Vooral als Gazel binnen komt en vraagt: "wat is er aan de hand? Is er hier iemand aan het huilen?" Ja ik, van het lachen!" En waarom stik je bijna in je eigen tranen als ik mag vragen?"

Als ik Gazel alles heb uitgelegd (met veel tussenstipjes omdat ik soms een-beetje-heel-veel bij moest komen van het lachen), liggen we ongeveer met zijn 2en op de grond van het lachen. En door de gezichten van Arrie en Kyky word het niet veel beter. Dus even later staat ongeveer de halve academy voor onze kamer te kijken naar mij en Gzel die langzamerhand bijkomen van het lachen. Als we eenmaal gestopt zijn met lachen, loopt Arrie op Gazel af, pakt hem bij zijn kraag en sleept hem mee de deur uit. Kiki loopt ook snel op mij af, pakt me ook bij m'n kraag en loopt dan snel naar Arrie toe die Gazel nog steeds bij zijn kraag heeft. "Zeg Gazel, ik dacht altijd jij zo letterlijk en figuurlijk cool was, maar dat klopt niet helemaal?" Ik ben meestal wel rustig maar als ik even zin heb om te lachen, dan lach ik ook wel goed." Wacht even, Mem! Zei je nou net letterijk en figuurlijk?" vraagt Arrie. "Ja, hoezo?" Je kunt dus toch een paar moeilijke woorden!" roept Arrie, waarna zij en Kyky hard lachen en ik Gazel boos aankijk, omdat hij ook zit te grinniken.

Reageer (4)

  • Kyonakoenen

    Je hebt een typ-fout gemaakt kiki--> Kyky

    7 jaar geleden
  • Duendes

    Hahahaha Shawn en Mem? Echt niet! Ik ship Mem en Torch veel meer!!!
    Shipitshipitshipt!!!!!!

    Wahahaha gooo Gazel xD
    Ge-wel-dig!!

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Dit is geweldig

    Jep xD

    Snel verder!

    7 jaar geleden
  • Kyonakoenen

    Dit is geweldig

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen