(18:00)
Als we met zijn drieën aan de tafel zitten te eten, komt Torch opeens naar de tafel toe gelopen en spreekt Mem aan. "Kom je naar de training?" "Nee, hoezo? Moet dat dan?" antwoord Mem. "Ehmm..... JA, anders krijg je namelijks iets vervelends te horen." "Wat dan?" vraagt Mem uitdagend aan Torch. "Nou, laten we zeggen dat je dan privéles van MIJ krijgt!" roept hij uitdagend terug. Kyky en ik schuiven allebei een stukje op naar de zijkant, want we weten dat dit niet goed kan gaan. Torch pakt Mem bij haar kraag, en sleurt haar de eetzaal uit. Mem kan nog net een onverstaanbaar woord roepen, voordat Torch haar om het hoekje laat verdwijnen. Als Kyky door Xavier wordt opgehaald, blijf ik lonely achter (huil) . Het is zondag dus heb ik vrij. Ik besluit naar Mems training te gaan kijken. Waar Torch nog steeds moeite heeft me Mem op het veld te houden. Maar het lukt hem wel... *kuch*... na 2 uurtjes kijken naar een tegenstribbelende Mem en een tegenhoudende Torch word ik het wel een-beetje-heel-erg zat. Ik besluit dat ik Mems mobieltje ga jatten en Raimon ga bellen. Als ik weer op onze kamer ben, toets ik Marks nummer in. *bliep* *bliep*
(telefoongesprek Arrie en Mark)
Mark: Hallo, met Mark. Met wie spreek ik?
Arrie: Hallo, met Arrie. Hoe gaat ie daar?
Mark: Het ligt eraan. Ik denk dat het voor jou niet zo een goed iets is.
Arrie: Hoezoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo?!
Mark: Ehmm.................Nathan is een soort van weg.
Arrie: Watttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mark: AUW*** ik ben niet doof ofzo. Owja, hij staat op de luidspreker.
Arrie: *donk* dat was mijn hoofd tegen de tafel.
Mark: Nog steeds...
Arrie: Jahhhh.
Mark: Hier is nog iemand voor jou.
Arrie: Wie? Vertel op. Wie is het?
Hurley: Hey, jij bent toch die meid die ontvoerd is?
Arrie: Jahhh, samen met mijn zussen. En jij bent?
(Kyky komt binnen)
Arrie: Moet ophangen, Kyky komt net binnen. Doei.
Dan hoor ik op de achtergrond nog iemand roepen:"Wacht, mag ik Kyky nog even?
Arrie: Ehmmm, ja hoor, hier is ze.
(geeft de telefoon over naar kyky)
"Hey, Jude" zegt Kyky, terwijl ik een ik-weet-niet-wat-ik-moet-zeggen blik terug krijg.
Kyky en Jude kwebbelden 3! uur lang over allerlei soorten schooten en wat er goed en slecht aan was, tot Mem binnenkomt wandelen. Ze kijkt niet blij en aan haar stem te horen is ze dat ook niet. "Hey Mem hoe is het, waarom ben je zo laat terug?" vraag ik. Mem zegt dat Torch (volgens Mem fakkel) de hele groep weg stuurde en haar alleen liet trainen. **** een paar scheldwoorden en wat trappen tegen een bed helpt haar te kalmeren. En Kyky jaagt nu Mem al 2 uur lang door de gangen omdat het haar bed was waar ze tegen trapte. Ik blijf alleen achter toen Vader/opa binnenkomt. Hij vraagt waar de rest is ( en vooral Mem ). ik leg hem het verhaal uit en hij moet grinniken. Wat we niet doorhebben is: dat Mem ons aan het afluisteren is. Opeens horen we: "Opaatje, leg jij nu eens even uit waarom dat zo grappig is." Hij geeft geen antwoord, waarna Vader mij 2 blaadjes geeft en Mem 1. Toen is hij om de hoek verdwenen. "Owja Mem niet weggooien hé." Neehee."antwoord ik voor Mem. Mem keurt me geen blik waardig, ze heeft alleen maar oog voor wat er op het briefje staat. NU ben ik ook wel nieuwschierig en kijk op mijn blaadje. de andere leg ik op Kyky's (kapotte) bed. Ik zie dat het mijn wedstrijd schema is. "SHIT,SHIT,SHIT" roep ik. "ik moet tegen Raimon." Mem vraagt wat daar zo erg aan is . "NOU NATHAN IS WEG EN IK......." Kyky is er ook bij komen zitten en probeert me te troosten, maar dat is onmogelijk. Ik eet niet meer en train niet meer. Het gaat niet goed met me. Nadat ik een paar dagen zo door ben gegaan, komt Gazel vragen waarom ik niet meer mee trainde. Ik vertrouw hem en vertel wat er gebeurd is. Bij hem voel ik me op mijn gemak, maar ik train mee met Prominence omdat Gazel dat even een beter idee vindt.


Een paar dagen na het ongeval, komen Kyky en Mem allebei met een doos chocolade opdagen ( die van Mem natuurlijk al half leeg ). Ik vlieg ze beide om de hals. Kyky zegt dat Tod ook weg is. Als ik vraag waarom zegt ze: "om de zelfde reden dat Nathan weg is." ik laat het er maar bij. bij de training in Prominence verteld Torch dat ik morgen terug mag naar Diamond dust. Daar ben ik blij om. Mem heeft weer problemen met vader omdat hij haar heeft geschorst. Ik kan Mem aan de andere kant van het gebouw nog horen. ik schud mijn hoofd en zeg: "Mem je leert het ook nooit he". Mem is terug en ik sleur haar mee door het gebouw omdat Kyky een belangrijke wedstrijd heeft. We komen aan als er 10 minuten zijn verstreken. Het staat 3-4 voor Genisis. In de rust is Kyky zeer boos op ons omdat we niet optijd waren. Ik keek naar Mem met een het-is-jouw-schuld blik. Mem biegt op aan Kyky dat ze geschorst is.. Ze reageert kalm maar in haar ondertoon hoor ik een boze toon. Ze zegt poeslief dat ze me even wil spreken onder 4 ogen. Als ze me meeneemt naar de andere kant van het gebouw, begint ze te vloeken en te tieren op Mem. Ze doet ook niet goed haar best, ze moet zich eens concentreren. En dat soort dingen. Ik sloeg een hand voor mijn hoofd omdat ik zeker wist dat Mem ons gevolgd was. Als we terug gaan is de wedstrijd al begonnen. Kyky begint opnieuw te tieren, en Xavier vraagt waar ze was. Kyky gaf geen antwoord dus deed ik dat voor haar." Ze is met mij naar de andere kant van het gebouw gelopen om het over een dingetje van mijn zus te hebben." pffff........ "Even op adem komen hoor" we horen dat er word gejuigd voor een goal.

Reageer (3)

  • Duendes

    Hahaha mem haar rebelse gedrag is geweldig xD

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Hurley: Hey, jij bent toch die meid die ontvoerd is?

    OMG Hurley... Ik ga stuk...

    7 jaar geleden
  • Kyonakoenen

    het is Tod en niet Toad anders krijg je super mario bros!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen