Als de wedstrijd afgelopen is gaan Mem en Arrie nog even een eindje wandelen door de gangen (en waarschijnlijk kattenkwaad uithalen). Als ik bij onze kamer aankom zie ik een briefje voor de deur liggen. Er staat slordig op: Voor Mem, Kyky en Arrie afblijven!!! Ik vouw hem open en kijk wat erin staat: Strand, 19:00, kom alleen. Het is een slordig handschrift en duidelijk van een jongen, maar waarom zou een jongen met Mem willen afspreken.... Dan hoor ik een luide BOEM een paar gangen verderop en staan Xavier en Torch hoestend in een stinkwolk. Gazel, Mem en Arrie staan er lachend naast. "Mem, Arrie, hoe vaak heb ik wel niet gezegd dat jullie geen stinkbommen binnen moeten laten ontploffen?" roep ik boos. "Een stuk of... 34 keer. Precies geteld." zegt Arrie opgewekt. "Dat bedoel ik. Normale mensen snappen de boodschap na een keer." zeg ik geïrriteerd en dan loop ik terug naar mijn kamer. Even later kom ik terug met een spuitbus vol met deo. Ik spuit de hele gang vol en de jongens maken dat ze wegkomen. Dan loop ik weer terug naar mijn kamer en ga tekenen.

Als het half zeven is sneak ik mijn kamer uit. Wauw, wat eten Mem en Arrie lang, of Arrie is aan het kletsen en Mem moet wachten. Waarschijnlijk het tweede. Ik loop het gebouw uit op weg naar het nagemaakte strandje, wat zand en water waar je in kan zwemmen. Het is wel buiten en mooi. "Welke jongen zou er met Mem willen afspreken?" vraag ik me hardop af als me het laatste deel van mijn telefoongesprek met Jude te binnen schiet.
(flashback)
Hurley riep op de achtergrond 'Hey, Jude. Kom je of blijf je nog lang met je vriendinnetje aan de lijn?' 'Ze is mijn vriendinnetje niet maar gewoon een goede vriendin.' had Jude terug gezegd.
(einde flashback)
Ik weet niet waarom maar ik moet er de hele tijd aan denken ook al probeer ik het weg te duwen. Ik weet niet waarom maar dat wat Jude had gezegd heeft me geraakt. Dan komt het strand in zicht en het eerste dat ik zie is een felrode, omhoogstaande haarcoupe. Het zou toch niet... Jawel daar staat Torch!!! "Torch wat doe jij hier?" vraag ik verbaasd. "Wat doe jij hier? Ik wacht op... niemand. Gewoon een luchtje scheppen." zegt Torch als hij van kleur verschiet. "Je wacht op Mem." zeg ik zuchtend als ik de brief omhoog hou. "Er stond nog zo op dat jij hem niet mocht pakken." zegt Torch boos. "Dat maakte me alleen maar nieuwsgieriger." zeg ik. "Oké, duidelijk." zegt Torch als hij zich met een zucht in het zand laat vallen. "Wat is er?" vraag ik als ik naast hem kom zitten. "Wat denk je? Ik heb Mem ook niet voor niks uitgenodigt." zegt hij met nog een zucht. "Je bent verliefd." Het was eruit voor ik er erg in heb en tot mijn grote verbazing geeft Torch nog toe ook. "Ja, maar zeg het alsjeblieft niet tegen Mem." Dan staat hij op en loopt weg. Ik wacht even en laat op me inkomen wat ik net te horen heb gekregen. Mem heeft een aanbidder... Een stille aanbidder... Wat schattig!!! Maar ik mag natuurlijk weer niks zeggen. Ik sta ook op en loop richting de ingang van het gebouw. Ik hoop maar dat Mem en Arrie het niet merken, want als je wilt dat een geheim, geheim blijft moet je eerlijk gezegd niet bij mij zijn want liegen kan ik echt niet!!!

Als ik bij onze kamer aankom zitten Mem en Arrie op Arrie's bed. Ik zie mijn kapotte bed en zucht. Dan moet ik grinniken om Torch, het klonk allemaal zo... zo... raar, ik bedoel, ze kennen elkaar toch nauwelijks? "Waarom zit jij te grinniken?" vraagt Arrie. "Ooh... Niks, gewoon een... Uuhm... Dom foutje op de training." zeg ik snel, misschien te snel. "Nu de waarheid." zeggen Mem en Arrie in koor. "Oké..." zeg ik als ik Mem aankijk. "Dit gaat over mij, geef me maar de volle laag over je bed." zegt ze. "Nee, daar gaat het niet over." zeg ik als ik Mem het gestolen briefje geef. "Kyky!" zegt ze als ze ziet dat het voor haar is en ze de afspraak allang heeft gemist. "Sorry, ik moest zelf kijken." zeg ik. "Geeft niet, maar van wie was dat briefje." zegt ze nieuwsgierig. "Ken je die jongen uit je team. Dat mega-ego, die wat jullie opstellingen maakt enzo..." zeg ik langzaam. "Nee, zeg me niet..." zegt Mem ongelovig. "Torch!!!" proest Arrie uit, zij doet duidelijk moeite haar lachen in te houden. "Ik ben goede vrienden met hem enzo, misschien is hij wel de beste vriend die ik ooit heb gehad, maar ik ben niet verliefd op hem." "Hij wel op jou, maar zeg hem niet dat ik je dit verteld heb. Hij was op je aan het wachten op het strand, best schattig." zeg ik. "Niks te schattig, ik vind het dom. Ik ga dus niks beginnen met mijn beste vriend en bovenal mijn aanvoerder." zegt Mem geïrriteerd. "Nee, want jij gaat iets beginnen met Shawn!" zeggen ik en Arrie in koor. "Niet grappig." zegt Mem. "Wel grappig." zeg ik. "Maar wat moet ik hiermee?" vraagt Mem. "Zeg hem dat je niks voor hem voelt, maar wel gewoon vrienden wilt blijven." zegt Arrie. "En dat je dit alles per ongeluk te weten bent gekomen omdat jij mij stalkte." vul ik aan. "Oké, ik ga het hem zeggen. Misschien dat dat zijn mega-ego verpest." zegt Mem vastberaden. "Zegt degene met het grootste ego." Wauw ik en Arrie vullen elkaar nu echt TE vaak aan, dit word eng. "Ik ga slapen, tot morgen." zeg ik als ik in Mems bed ga liggen. "Hey, dat is mijn bed!" zegt ze. "Jij hebt de mijne gesloopt dus..." zeg ik waarna ik in slaap val.

Reageer (2)

  • Duendes

    Ik heb medelijden met Mem, ik weet hoe ze zich voelt :')
    Tijd om zijn ego te verpesten xD hoewel ik Mem en Torch eigenlijk wel ship...

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Altijd leuk, gesprekken over iemands liefdesleven xD

    Snel verder!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen