Ik loop met Xavier terug van de training. "Hey, weet je al dat Arrie en Mem straf hebben?" "Wat is het dit keer?" beantwoord ik zijn vraag met een vraag. "Ze gaan gestalkt worden door Dave en Jordan." zegt Xavier. "Arme hun." zeg ik. "Tja... Vader lijkt nu op een kip door plakband en veren." zegt Xavier, waardoor ik moet lachen. Dan komen we aan bij mijn kamer en zien we Dave en Jordan voor de deur zitten. "Waar zijn Mem en Arrie?" vraagt Xavier verbaasd. "Ze renden naar buiten dus moesten wij mee, toen draaiden ze onverwacht om waardoor ze een voorsprong op ons kregen. En nu hebben ze zichzelf opgesloten in hun kamer." legt Jordan in het kort uit. "Laat me erin!!!" schreeuw ik. "Nee, want dan komen Dave en Jordan naar binnen." roepen ze in koor. "Verdomme, waar moet ik dan slapen!!!" roep ik door de deur heen. "Ze moeten naar buiten komen om te eten." zegt Dave triomfantelijk. "Nou, eigenlijk niet." zeg ik. "Hoezo niet?!?" vragen de drie jongens tegelijkertijd. "Ik wilde Mems kleding opruimen maar toen ik haar kledingkast openmaakte zat die propvol met chips, snoep, cola en natuurlijk Aquarius." zeg ik. "Maar waar moet ik slapen?" voeg ik eraan toe. "Ik heb nog een bed vrij, je kan bij mij slapen." zegt Xavier. "Jij ook al, waarom hebben jij en Torch twee bedden?" vraag ik. Xavier haalt zijn schouders op en zegt. "Kom mee, ik laat je zien waar het is."

Even later stap ik Xaviers kamer in. "Wat groot!" zeg ik. Deze eenpersoons kamer is groter dan de driepersoons waar Mem, Arrie en ik slapen. Ik laat me op het bed neerploffen en vraag me hardop af. "Hoelang sluiten ze zich deze keer op?" Xavier kijkt me vragend aan. "Ze sluiten zich vaker op, soms een uur soms een week." zeg ik alsof het de normaalste zaak van de wereld is. "Is dat normaal bij jou of zo." vraagt hij. "Jep." zeg ik en ik laat me achterover vallen op het bed. "Wek me maar als het eten klaar is, trusten!" zeg ik opgewekt, waarna ik in slaap val.

Als ik wakker word weet ik eerst even niet waar ik ben tot ik rechtop ga zitten en me realiseer dat ik nog steeds op Xaviers kamer ben. Ik kijk op de klok en zie dat het vijf uur is, het eten zal zo beginnen. Dus loop ik naar de gang. Daar zie ik Dvalin en Jordan nog steeds op de gang zitten. "Hey, komen jullie mee eten?" vraag ik aan hen. "Nee, wij moeten hier wachten." zegt Jordan. "Oké." zeg ik en ik loop naar de eetzaal.

"Hey Kyky, kom je erbij zitten?!?" roept Xavier als ik de zaal binnenkom. "Tuurlijk!" roep ik en ik schuif naast Bellatrix aan bij de tafel waar heel Genisis zit. "Hey, hoe gaat het met Arrie en Mem?" vraagt Xavier. "Geen idee, ze zijn niet buiten geweest." zeg ik. Ik eet mijn eten zo snel mogelijk op en kan twee borden met eten meenemen voor Jordan en Dvalin. Ik loop naar ze toe en als ik daar aankom zitten ze er nog steeds. "Hey, ik heb wat te eten voor jullie!" zeg ik als ik op ze afloop. "Bedankt." Zeggen ze en ze beginnen te eten. Dan komt Diamond Dust aangelopen. "Arrie, nu die kamer uit!" commandeert Gazel. "Nee!" roept ze. Heel Diamond Dust begint tegen de deur te rammen. Ik help ook mee want ik wil vannacht in mijn eigen kamer slapen. Dan komt Xavier aangelopen, waarna hij ook mee begint te helpen. Na een tijdje verschuift de deur een stukje waardoor Xavier bijna omvalt. Hij slaat mij (hard!) tegen mijn neus aan en ik Grijp uit reflex naar mijn neus. Ik laat me tegen de muur tegenover de deur ineenzakken en voel het bloed op mijn handen stromen. Xavier kijkt me geschrokken aan en zegt "sorry, het was een ongeluk!" Dan gaat het licht uit...

Als ik wakker word lig ik in Xaviers bed. Xavier zit naast me. "Hey, hoe gaat het?" vraagt hij als hij ziet dat ik wakker ben. "Mijn neus doet pijn." zeg ik en ik ga overeind zitten. "Wat is er gebeurt?" vraag ik dan. "Doordat je een bloedneus had, nogmaals sorry, verloor je best veel bloed. Daardoor verloor je ook het bewustzijn. Ik heb je hiernaartoe gebracht." Zo eindigt hij zijn verhaal. "Laat me los, ik wil niet tegen Raimon spelen!" hoor ik Arries stem op de gang. "Ze hebben de deur blijkbaar opengekregen." mompel ik. "Ja." zegt Xavier. Ik sta op en als ik een stap wil zetten val ik achterover terug op het bed. "Je moet even rust nemen, ik dacht dat jij dat wel wist." zegt Xavier. "Sorry, ik wilde zien hoe Arrie wanhopig is nadat ze mij heeft buitengesloten van mijn eigen kamer." zeg ik als ik ga zitten. Xavier komt naast me zitten. "Hier eet wat en drink wat, dan voel je je wat beter." zegt hij als hij een bord van het nachtkastje oppakt. Waarom is me dat niet eerder opgevallen? "Bedankt." zeg ik als ik begin te eten. Xavier had gelijk, nadat ik wat heb gegeten voel ik me veel beter en kan ik tenminste weer opstaan en lopen. "Ik ga naar mijn eigen kamer, bedankt voor alles." zeg ik tegen Xavier en ik loop naar mijn kamer om daar aangekomen meteen in slaap te vallen.

Ik word gewekt door Mem en Arrie die de kamer binnenkomen. "Die wedstrijd was een hel!" zegt Arrie. "Ben blij dat je Raimon mocht zien." zegt Mem. "Ik heb verloren." zegt Arrie. "Dat betekent dat we beter moeten worden." kom ik tussenbeide. Ze kijken me aan. "Sorry, ik had je nog niet opgewekt. Ik dacht dat je nog bij Xavier was." zegt Arrie met een plagende ondertoon. "Wat bedoel je?" vraag ik argwanend. "Je bent de laatste tijd wel heel veel bij Xavier..." zegt Mem. "Ik weet waar dit naartoe gaat maar ik ben niet verliefd op Xavier. Hij is mijn beste vriend op Alius, mijn aanvoerder en ik kan er niks aan doen dat hij me een bloedneus slaat." zeg ik. "Ja-ja, wie vind je dan leuk?" vraagt Arrie. "Niemand." zeg ik maar dan moet ik meteen weer denken aan mijn telefoongesprek met Jude en blijkbaar zien Arrie en (dit is heel nieuw) Mem dat ik ergens aan denk en natuurlijk moeten ze weer doorvragen...

Reageer (2)

  • Samanthablaze

    Kyky en Jude... N'awh.... Zo lief!!

    7 jaar geleden
  • Duendes

    Hahaha ideaal die twee bedden xD
    Tijd om de kamerdeur te versterken voor als ze zich de volgende keer gaan opsluiten xD

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen