Ik zie Mem en Torch naar de training lopen. Ik wil niet alleen zijn en Kyky en Mem niet achterlaten maar ik heb geen keus. Ik wil Nathan graag terugvinden. Dus pak ik de laatste spullen in als ik me bedenk: hoe kom ik in Tokyo? Ik heb geld nodig voor een vliegtuig, ik heb Vader afgeluisterd en geconcludeerd dat er een vliegveld in de buurt is. Ik ga gewoon naar Vaders kantoor hoop dat er niemand is en pak wat geld, denk ik bij mezelf. Ik heb Mems snoep- en Aquariusvoorraad leeggeroofd en check voor de laatste keer mijn tas. Dan schrijf ik een briefje voor Mem en Kyky:
Lieve Mem en Kyky
Ik vind het niet leuk om weg te gaan maar heb geen keus: ik moet Nathan vinden!
Ik hou van jullie, Arrie.

De tranen staan in mijn ogen als ik het briefje neerleg. Dan sneak ik de kamer uit en loop naar Vaders kantoor.

Als ik bij Vaders kantoor aankom klop ik op de deur, geen antwoord. "Arrie, je kan dit," fluister ik mezelf toe. Dan trap ik de deur en, zoals verwacht, is er niemand. Ik loop snel naar Vaders bureau en trek alle laatjes open. Dan vind ik in het derde laatje dat ik opentrek een klein verguld kistje. Ik open het. "Bingo," fluister ik als ik een paar stapeltjes geld zie liggen. Ik weet dat dit niet goed is maar wat moet ik anders doen. Ik pak welgeteld €250,- en maak dat ik wegkom. Dat moet genoeg zijn voor een vliegticket.

Als ik in een verlaten hal aankom, loop ik er zonder moeite doorheen en vind de uitgestorven kamer met een laag raam. Ik gooi mijn tas door het raam. Hij komt zacht neer in de vuilnisbak onder het raam. Dan ga ik in het kozijn zitten, ik twijfel heel even maar spring dan toch. Maar ik ben niet helemaal zeker van mijn zaak... Ik beland op de vuilnisbak en haal mijn tas eruit. Dan spring ik zonder moeite over het hek heen en sta ik buiten Alius Academy. Nu moet ik Mount Fuji aflopen, dit word nog een hele klus...

Na een tijdje komt het einde van Mount Fuji in zicht, ik heb merendeels gerend zodat ik niet lang hoefde te lopen. Ik kijk achterom en dan pas realiseer ik me hoe ver ik ben verwijderd van Mem en Kyky, maar ik weet ook dat die twee veilig zijn en dat Nathan mijn hulp nodig heeft. Dus loop ik door naar het dorpje dat ik in de verte zie liggen.

Ik ben in het dorpje aangekomen en kijk om me heen, ik zie nergens wegwijzers en ben hier nog nooit eerder geweest, en toch moet ik een vlucht boeken naar Tokyo. Ik loop dus maar op een man af die er vriendelijk uitziet en, best, dichtbij staat. "Hallo, kunt u mij wijzen waar ik het vliegveld kan vinden?" vraag ik netjes. "Tuurlijk, hier de straat af lopen, dan naar rechts en de eerste straat links af, dan zie je hem aan je linkerhand liggen. Kan niet missen," zegt de man opgewekt, hij doet me denken aan Mark. "Dankuwel," zeg ik en ik loop volgens de beschrijving van de man de straat af naar rechts en dan de eerste links. En inderdaad zoals de man zij ligt links van mij het vlieg veld. Ik loop naar binnen en naar de balie. "Hallo, is er vandaag nog een vlucht naar Tokyo?" vraag ik aan de vrouw aan de balie. "Ja, maar dan moet je je wel haasten hij vertrekt over tien minuten," zegt ze vriendelijk. "Perfect, hoeveel kost het?" vraag ik voorzichtig. "150 euro," zegt de vrouw. Dat valt mee ik had veel meer verwacht! Ik geef haar 200 euro en krijg vijftig euro, plus een vliegticket terug. "Bedankt," zeg ik en ik kijk op het blaadje. Gate 14, staat erop. Ik kijk naast me: Gate 1. "Fijn, de andere kant van het vliegveld," mompel ik in mezelf en ik begin te rennen.

Ik kom net op tijd aan bij Gate 14. "Hier is mijn ticket, kan ik nog mee?" hijg ik. "Natuurlijk, loop maar door," zegt de vrouw lachend. Ik loop de lange gang in en voordat ik het weet zit ik in het vliegtuig naar Tokyo...

Na een klein uurtje slapen, kom ik aan in Tokyo. Ik herken het meteen, het zou ook wel raar zijn als ik dat niet deed want hier ben ik opgegroeid. Ik stap uit het vliegtuig en check mezelf uit. Dan ga ik op weg naar Raimon Jr. High aan de andere kant van Tokyo. "Raimon, ik kom eraan," fluister ik naar mezelf als ik een buskaartje koop van het overgebleven geld. "Nathan, ik kom eraan," voeg ik eraan toe en ik stap in de bus.

Na een half uur sta ik voor Raimon, ik kijk even ongelovig naar het gebouw. Hoe heb ik dit ook alweer gedaan? Geld gestolen van Vader, ontsnapt uit raam, vliegtuig naar Tokyo, bus naar Raimon. Ik zet het voor mezelf op een rijtje en het lijkt zo onwerkelijk. Ik stap Raimon binnen en roep: "HALLO, IS HIER IEMAND!!!!" Dan pas schiet me te binnen dat Raimon wel opgeknapt moest zijn want de vorig keer dat ik hier was wat het verwoest. "Arrie, wat doe jij hier?" vraagt een bekende stem achter me. "Nathan!" roep ik uit als ik me omdraai. Ik ren op Nathan af die ongelovig in de deuropening staat. Ik kan net op tijd afremmen voordat ik Nathan een knuffel geef en sta vlak voor hem. "Wie? Wat? Waar? Hoe ben je hier gekomen?!?" vraagt Nathan ongelovig. "Laaaaaaang verhaal," antwoord ik en zo lopen ik en Nathan naar buiten, vlak voordat we de straat uit zijn pakt Nathan mijn hand vast...

Reageer (2)

  • Samanthablaze

    Awh Yes wat cute!!!! Ze is veilig terug!!!!!!! En dat op een ongelooflijke manier!!! Go Arrie!!!!!!

    Hier ben ik het nou helemaal mee eens!!!

    7 jaar geleden
  • Duendes

    Awh Yes wat cute!!!! Ze is veilig terug!!!!!!! En dat op een ongelooflijke manier!!! Go Arrie!!!!!!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen