Kyky en Ik lagen allebei nog in bed. er werd op de deur geklopt n zei tegen Kyky doe jij eens open. ze stond met tegen zin op en deed de deur open. ze slaakte een gil ik sprong uit en rende naar de deur. en toen zag ik waarom Kyky gilde. ze was vast gegrepen e haar hoofd ging ze was bewusteloos. bij mij gebeurde precies het zelfde.
ik voelde dat ik op getild werd. ik werd wakker in een vreemde kamer met Kyky. ze was al eerder wakker dan mij.

mij hoofd deed pijn ik legde mij hoof op het kussen neer ik ik riep KYKY!!!!! ja Mar riep ze terug ik wenkte haar dat ze naast me moest komen zitten. ik met een zacht stemmetje je mist jude hé
ja zei ze heel sip ik brak zelfs in tranen uit. opdat moment ging de deur open daar stond een klein dik mannetje. en hij zei :'ik ben vader!' Ik zei hoi opa! Kyky schoot in de lach. hij ze ook nog van ik zie julie 2 wel in de eetzaal. ik en Kyky keken elkaar aan en zeiden tegelijk Hoe moeten we daar in Godsnaam komen!

na een half uur slenteren vonden we het. dat dacht ik tenminste ik deed de deur open en daar zat opa, ik deed de deur snel dicht. ik en Kyky liep uren toen botse ik tegen iemand aan hij leek me een aardige gast en hij zei kijk uit! Nieuweling! okee duidelijk niet aardig. Kyky was aan het dag dromen. daardoor liep ze tegen een jongen met groen haar aan. ik zei kun je ons misschien naar de eetzaal brengen en z liepen we met z'n drieën. hij zei ik ben Jordan. kyky zei Ik ben Kyky en dit is met zusje Marly maar noem haar maar Mar..

Reageer (3)

  • DeNaamIsGideon

    Kan je niet eens een nieuwe bijnaam bedenken?

    Doe flappie ofzo vanwege zijn oren xD

    7 jaar geleden
  • Duendes

    LEUKK! Denk ik... ik kon het eigenlijk heel lastig lezen omdat er helemaal geen leestekens in staan... gebruik alsjeblieft leestekens, want het hele verhaal leest daardoor zó veel fijner!

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Ik zei hoi opa!

    Sorry dat ik een gruwelijk eerlijk
    en onaardig persoon ben, maar ook dit is ondertussen niet echt origineel meer. Ik heben het nu al in een stuk of 5 story's gelezen en dat vind ik erg jammer, want het was oorspronkelijk een leuke grap.

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen