'ik was wakker.' Alles ff op een rijtje zetten.' oke ik moest met Kyky tegen een heel team spelen, ik viel bewusteloos op de grond na zwaardtekachtloos. toen werd ik opgetild en hier nar toe gebracht, en nu ben ik hier.' ik keek om me heen maar zag Kyky nergens.' Kyky!! riep ik boos uit! dit is geen grap toch?'

'Kyky is hier niet hoor ik opa zeggen.'W-wat bedoel je opa?' ze is in een ander kamer zei "opa". ik sprong uit bed maar ik zakt meteen door mijn benen. "jordan kwam binnen en hielp me op het bed.' hij zei ook nog doe rustig aan toen kwam Kyky moeilijk de kamer binnen lopen. en ze ging op haar bed liggen."jorden en Opa gingen weg zodat ik met Kyky kon praten maar zelfs praten deed pijn.' Ik negeerde de pijn en zei Kyky, hoe voel je je?' Slecht antwoordde ze . snap ik zei ik terug." een paar Seconden vloog de deur weer open. daar stond Xavier met de vraag gaat het een beetje? "Kyky kreunen wat en ik zei nee wat denk anders!

Reageer (4)

  • Kyonakoenen

    daar heeft Samanthablaze wel gelijk in...

    7 jaar geleden
  • Duendes

    Nou, er zijn al leestekens! Je hebt het goed geprobeerd, maar... het klopt niet helemaal!!!! Als je wil kan ik het nog wel eens uitleggen?

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Nu zijn er wel leestekens.... maar zijn ze verkeerd gebruikt, wat zoveel mogelijk nog vervelender is. En als je het zo druk hebt, kun je misschien beter wachten tot je wel genoeg tijd hebt.

    7 jaar geleden
  • Amberfoster

    een kort stukje maar heb het druk met Gina

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen